Athletic vs. Real Madrid – Tipovi za klađenje i najava La Lige

Forma:
W L D L D
  • San Mamés
  • Početak: 22. prosinac 21:30
Forma:
D W W W W
Athletic B.
Manje od 2.5 gola1.77
Real M.
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Španjolska La Liga činila se praktički riješena prije samo tjedan dana, ali sada se ponovo ozbiljno komplicira. Razlog je pandemija koronavirusa, koja je pogodila Real Madrid i bit će zanimljivo vidjeti kako će proći ove srijede na teškom gostovanju u Bilbau.

Trener Carlo Ancelotti u svojim redovima ima pravu bolnicu s desetak igrača izvan stroja, od kojih je većina pozitivno na covid-19. Među njima je i Luka Modrić, koji ne može iz birokratskih razloga igrati protiv Athletica, unatoč tome što je posljednji test pokazao da je negativan i spreman vratiti se na travnjak.

Real ima bolesne igrače u svim svojim linijama, što se osjetilo u nedjelju protiv slabašnog Cadiza, kada je na svom stadionu odigrao bez golova.

To i ne budi optimizam uoči puno teže utakmice, protiv kluba koji uvijek dodatni motiv vidi u okršajima s madridskim klubom. No, Karim Benzema spreman je zaigrati, kao i Vinicius Junior, a zajedno su zabili već 23 gola u španjolskom prvenstvu. Samo je pitanje hoće li ih ostatak momčadi uspjeti nahraniti kvalitetnim loptama.

Priliku bi mogao dobiti i daroviti Eduardo Camavinga, koji se dobro uklopio u momčad nakon dolaska ovog ljeta. Dobra vijest za Real je igra obrane, koja prima malo golova ove sezone, a nije joj uspio zabiti niti Atletico, u nedavnom madridskom derbiju.

A Athletic se po običaju drži u sredini ljestvice, s potpuno nepredvidivim nastupima na travnjaku. No, u velikim utakmicama baskijski klub uvijek pronađe odličnu formu i to je ono čega se pribojavaju u Madridu.

Momčad koju vodi Marcelinho ove sezone ne briljira u fazi napada, ali igra čvrsto na svojoj polovici. Iñaki Williams vodeći je strijelac s 5 postignutih golova, a 3 je dodao veteran Raul Garcia.

Tu je još Íñigo Martínez kao reprezentativni stoper te svima poznati Iker Muniain, koji igraju vrlo dobro ove sezone. No, općenito gledano, Athletic ako nastavi na isti način, ne može bolje od sredine ljestvice u La Ligi.

Ipak, utakmica s Realom je nešto sasvim drugo, pogotovo kad gosti dolaze ranjeni na San Mamés i umorni od naporne sezone. Nema sumnje, čeka nas žestoki dvoboj u kojem će odlučivati nijanse…

Prethodni dvoboji:
01.12.21 Real Madrid1:0Athletic LL
16.05.21 Athletic0:1Real Madrid LL
14.01.21 Real Madrid1:2Athletic SC
15.12.20 Real Madrid3:1Athletic LL
05.07.20 Athletic0:1Real Madrid LL

Izostanci i ozljede:

Athletic: Berchiche Y. (fizička nespremnost), Martinez I. (bolest), Nolaskoain P. (ozljeda gležnja), Simon U. (bolest), Villalibre A. (ozljeda mišića), Vivian D. (ozljeda mišića).

Real Madrid: Asensio M. (bolest), Bale G. (bolest), Carvajal D. (ozljeda mišića), Diaz M. (ozljeda mišića), Isco (bolest), Lunin A. (bolest), Marcelo (bolest), Modrić L. (bolest), Rodrygo (bolest).

Real zabija manje od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Real Madrid ove sezone je bio klasa za sebe u španjolskom prvenstvu, no forma mu je u padu, a Ancelotti ima mnogo problema s ozljedama.

Gostima fali nekoliko kreativnih igrača uključujući Modrića i ne preostaje im nego igrati čvrsto, kao u posljednja dva dvoboja s Athleticom, koji su završili rezultatom 1:0. Zbog toga je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, uz koeficijent 1.77.

No, smatramo da domaćin u ovom dvoboju ima itekako dobre izglede izbjeći poraz i još jednom zagorčati život mrskom rivalu. Zato je naš drugi izbor dvoznak 1X na Athletic, uz kvotu 1.71.

Od ostalog, primamljivo izgleda oklada da oba NEĆE zabiti gol, uz koeficijent 1.88, ali i prvo poluvrijeme X, za što možete dobiti kvotu 2.00.

Oni hrabriji možda odu korak dalje i odigraju poluvrijeme/kraj X/X, uz primamljiviji koeficijent 5.00, a ako netko u ovom dvoboju zaista zabije, to bi svakako mogao biti Karim Benzema, na kojeg je kvota 2.10 da će poentirati…

Athletic - Real Madrid

22bet

1.77

Manje od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.71

Athletic 1X

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top