Sevilla vs. Atletico – Tipovi za klađenje i najava La Lige

Forma:
D W L W W
  • Ramón Sánchez-Pizjuán
  • Početak: 18. prosinac 21:00
Forma:
W L W L W
DOMAĆIN 2.74
Remi 2.99
GOST 2.82
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U španjolskoj La Ligi možda je Real Madrid odmaglio konkurenciji, no još uvijek se puno toga zanimljivog odvija iza njegovih leđa. Borba za drugo mjesto u ovom trenutku je potpuno otvorena, a glavni kandidati za osvajanje titule viceprvaka su Sevilla i Atletico, koji međusobno igraju ove subote.

Momčad Seville pod trenerom Julenom Lopeteguijem igra promjenjivo ove sezone. Iz Lige prvaka je ispala, ali nastavlja u Europskoj ligi protiv zagrebačkog Dinama, u natjecanju kojeg je osvojila rekordan broj puta. U španjolskom prvenstvu Andalužani puno bolje guraju i zasad drže drugo mjesto, no to tek trebaju obraniti do kraja sezone.

Naravno, Ivan Rakitić u sredini terena ima važnu ulogu i najbolje je pojačanje Seville posljednjih godina. Solidan je i Rafa Mir, strijelac 5 golova u La Ligi, dok je tu i Oliver Torres, još jedan pouzdani veznjak koji može napraviti razliku na travnjaku.

Sevillu trenutno muče ozljede pa je izvan stroja i Eric Lamela, jedan od najboljih pojedinaca u jesenskom dijelu sezone, dok Lopetegui ne može računati niti na Jesusa Navasa i Susa.

A Atletico s druge strane brani naslov prvaka u Španjolskoj, no prilično bezuspješno. Momčad Diega Simeonea gubi bodove gotovo u svakoj drugoj utakmici u kojoj zaigra pa nije iznenađenje da drži tek četvrto mjesto na ljestvici.

U derbiju protiv Reala crveno-bijeli doživjeli su bolan poraz u prošlom kolu, a sada dojam moraju popraviti na teškom gostovanju u Sevilli.

Antoine Griezmann ima problema s gležnjom, a Šime Vrsaljko također je izvan stroja, no ima tu još opasnih nogometaša, uključujući Luisa Suareza, koji je čini se zaliječio svoje ozljede i spreman je ponovo igrati.

Simeone će se uzdati u Thomasa Lemara i Rodriga de Paula u sredini terena, dok bi Joao Felix i Angel Correa trebali biti rješenja prema naprijed, vrijedna pozitivnog rezultata.

Atletico je poznat po tvrdoj igri, a Sevilla ove sezone također pa mnogi vjeruju da u ovom susretu nećemo vidjeti mnogo golova. Ipak, na stadionu Ramón Sánchez Pizjuán sigurno ćemo gledati dobar nogomet u režiji nekih od najboljih nogometaša u Španjolskoj, a unatoč defenzivnoj filozofiji oba trenera, mreže ne bi smjele mirovati ove subote…

Prethodni dvoboji:
04.04.21 Sevilla1:0Atletico M. LL
12.01.21 Atletico M.2:0Sevilla. LL
07.03.20 Atletico M.2:2Sevilla LL
02.11.19 Sevilla1:1Atletico M. LL
12.05.19 Atletico M.1:1Sevilla LL

Izostanci i ozljede:

Sevilla: Acuna M. (ozljeda mišića), En Nesyri Y. (ozljeda mišića), Lamela E. (ozljeda ramena), Navas J. (ozljeda mišića), Ocampos L. (ozljeda mišića), Suso (ozljeda gležnja).

Atletico M.: Gimenez J. (ozljeda mišića), Savić S. (ozljeda mišića), Vrsaljko S. (ozljeda glave).

Atletico Madrid zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Sevilla je možda nešto bolje otvorila španjolsko prvenstvo od Atletica i ima pozitivne rezultate na svom stadionu u međusobnim ogledima, no trenutna forma joj ne ide u prilog, kao ni stanje s ozljedama.

Kad je najvažnije, Atletico daje sve od sebe, što smo vidjeli u odlučujućoj utakmici Lige prvaka protiv Porta. Vjerujemo da će biti tako i ovaj put pa je naša preporuka čista pobjeda Atletica, uz koeficijent 2.82, kojeg nudi kladionica 22bet.

Također smatramo da je riječ o dvoboju u kojem će se na sve način pokušavati izboriti pobjednički pogodak, uključujući i padanje u kaznenom prostoru i napucavanje protivnika u ruku. Zato je naš drugi izbor oklada na dosuđeni penal, uz kvotu 3.20.

Od ostalog, Angel Correa igrač je koji bi mogao poentirati, uz koeficijent 4.74, dok uz Joao Felixa ide kvota 4.50 da će poentirati.

Svakako ne smijemo zaboraviti niti klađenje uživo, jer tamo ćete kod najdarežljivijih priređivača igara na sreću dobiti koeficijent iznad 2.00, da će pasti još jedan gol u zadnjih 20 minuta utakmice. Također bi se mogle pojavite neke sasvim nove opcije za igru, koje u ovom trenutku nisu sasvim jasne pa preporučujemo da imate otvorenu omiljenu online kladionicu za vrijeme utakmice i iskoristiti svaku priliku koja se ukaže…

Sevilla - Atletico

22bet

2.82

Pobjeda Atletica

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

3.20

Dosuđen penal

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top