Leicester vs. Tottenham – Tipovi za klađenje i najava Premiershipa

Forma:
W L L D W
  • King Power Stadium
  • Početak: 16. prosinac 20:30
Forma:
W W L W D
Leicester
Dvoznak: 2X1.77
Tottenham
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Englesko prvenstvo polako ulazi u završnicu kalendarske godine, u kojoj će klubovi odigrati velik broj međusobnih susreta, s vrlo zanimljivim okršajima dva do tri puta tjedno. Jedan takav u Premiershipu se igra ovog četvrtka, kada Leicester na svom stadionu dočekuje Tottenham.

Leicester City možda je u prethodne dvije sezone vodio borbu za mjesta koja vode u Ligu prvaka do same završnice prvenstva, no ove jeseni daleko je od takve briljantne forme, pod trenerom Brendanom Rodgersom.

“Lisice” su u sredini poretka već dugo, a tek nekoliko svijetlih trenutaka, poput pobjede protiv Manchester Uniteda pokazale su da još uvijek mogu parirati najboljima u Engleskoj.

Glavna zvijezda bio je i ostao Jamie Vardy, strijelac 9 golova u Premiershipu ove sezone, no nikako da mu se netko od suigrača pridruži. Ayoze Perez izgubio je formu, James Maddison igra slabo, no barem Yuri Tielemans i Harvey Barnes izgledaju iz kola u kolo sve bolje na travnjaku, što se osjetilo i u visokoj pobjedi 4:0 protiv Newcastle tijekom vikenda.

Leicester nije uspio proći grupnu fazu Europske lige i nastavlja u Konferencijskoj ligi, a osrednji rezultati u Premiershipu također ne oduševljavaju tajlandske vlasnike kluba. Ipak, Rodgers ima kredite pa zasigurno ostaje na čelu momčadi, a nekoliko pozitivnih rezultata svakako bi vratilo u život klub koji je 2016. godine senzacionalno uzeo naslov.

Sve isto vrijedi i za Tottenham, koji trenutno ima tri boda više od “lisica”, a s novim trenerom Antoniom Conteom pokušava graditi igru kojom će moći ponovo parirati najboljima u Engleskoj.

Spursi su počeli sezonu pobjedom protiv Manchester Cityja, no zatim su potonuli pa je trener Nuno morao napustiti klupu. Harry Kane htio je da ga Tottenham proda tijekom ljeta i to mu nije prošlo, a trenutno je na katastrofalnom, tek jednom postignutom golu u sezoni.

Ozljeda Son Heung-Mina još je jedan problem s kojim se Conte mora nositi, no talijanski stručnjak sustavno radi i zasigurno će u kolima koja dolazi pokazati da zna kako izvući iz ove momčadi Spursa apsolutni maksimum.

U svakom slučaju, čeka nas vrlo zanimljiv okršaj na King Power stadionu, u kojem mnogi vide domaćina kao favorita, ali zapravo će odlučivati taktičke nijanse, u kojima gostujući trener sigurno ima određenu prednost…

Prethodni dvoboji:
23.05.21 Leicester2:4Tottenham PL
20.12.20 Tottenham0:2Leicester PL
19.07.20 Tottenham3:0Leicester PL
21.09.19 Leicester2:1Tottenham PL
10.02.19 Tottenham3:1Leicester PL

Izostanci i ozljede:

Leicester: Benković F. (bolest), Daley-Campbell V. (bolest), Fofana W. (slomljena noga), Iheanacho K. (bolest), Justin J. (ozljeda koljena).

Tottenham: Emerson Royal (bolest), Reguilon S. (ozljeda), Romero C. (ozljeda bedra), Skipp O. (bolest), Son Heung-Min (bolest).

Tottenham zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako je Leicester u posljednjoj utakmici na svom stadionu zabilježio visoku pobjedu, vjerujemo da će protiv Tottenhama imati puno više problema.

Antonio Conte zna kako posložiti momčad na gostovanju kakvo Spurse čeka ove večeri i smatramo da će pronaći način kako izbjeći poraz. Zato je naša prva preporuka dvoznak X2 na Tottenham, uz koeficijent 1.77 na kladionici 22bet.

Također smatramo da dolazi vrijeme Harryja Kanea tijekom ovih blagdana, koji nije mnogo pokazao na početku sezone. Da će zabiti na King Power stadionu koeficijent je 2.10, što je naš drugi izbor u ovoj utakmici.

Od ostalog, tu je naravno pobjeda Tottenhama uz kvotu 3.32, što bi se lako moglo dogoditi, a neki će svakako odigrati i oba tima daju gol, uz koeficijent 1.66.

Za kraj, spomenimo još kvotu čak 8.50 da će penal biti dosuđen, a neće biti realiziran, što se nekako čini sasvim moguće u jednom ovakvom nervoznom i tijesnom okršaju…

Leicester - Tottenham Koeficijenti

22bet

1.77

Tottenham X2

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

2.10

Gol Kanea

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top