Arsenal vs. West Ham – Tipovi za klađenje i najava Premiershipa

Forma:
W L L W L
  • Emirates Stadium
  • Početak: 15. prosinac 21:00
Forma:
D L W D L
Arsenal
Oba daju gol: Da1.70
West Ham
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ove godine ima pregršt uzbudljivih londonskih derbija u Premiershipu, a jedan od njih svakako je okršaj Arsenala i West Hama, dvije momčadi koje se bore za mjesto u Ligi prvaka.

Momčad Mikela Artete već dugo nije bila među europskom klupskom elitom, još od ere Arsenea Wengera, a sada joj na putu stoje londonski “čekićari”, koji iznenađujuće dobro guraju u jesenskom dijelu sezone.

Arsenal je pak proživio svašta otkad je započelo englesko prvenstvo. Nakon tri odigrane utakmice bio je posljednji, da bi se zatim progurao sve do petog mjesta, a onda su ga porazi protiv Liverpoola, Manchester Uniteda i Evertona vratili u realnost.

Ipak, trijumf za vikend protiv Southamptona budi nadu navijača da Arsenal ponovo može ući u seriju pobjeda, zbog čega je ova utakmica protiv West Hama izuzetno bitna za klub iz sjevernog Londona.

U momčadi neće biti Pierre-Emericka Aubameyanga kojeg je trener kaznio pa će za golove biti zadužen Alexandre Lacazette, dok se puno očekuje i od Emila Smith-Rowea, koji u posljednje vrijeme opasno prijeti s lijeve strane. Sve bolji igra i Martin Odegaard pa Arteta može reći da ima na raspolaganju dovoljno opasnih pojedinaca.

A West Ham je upao u rezultatsku krizu. Izgubio je od Dinama u Europskoj ligi, da bi za vikend odigrao bez golova protiv Burnleyja, ugrozivši tako svoju poziciju koja vodi u Ligi prvaka.

No, momčad Davida Moyesa odigrala je pregršt odličnih utakmica ove sezone, uključujući pobjedu protiv Chelseaja pa je nikako ne treba otpisati zbog par slabijih rezultata, u najjačoj nogometnoj ligi na svijetu.

Glavna figura na travnjaku i dalje je reprezentativac Declan Rice, a u napadu je zadužen za golove Michail Antonio, Jamajkanac koji je poentirao 6 puta dosad u engleskom prvenstvu.

West Ham u svojim redovima ima još dva zvučna imena, Andrija Jarmolenka i Manuela Lanzinija koji još uvijek nisu u top formi, no mogu napraviti razliku na travnjaku, kao i Pablo Fornals, koji je jedan od najboljih pojedinaca “čekićara” ove sezone u Premiershipu.

Posljednji put ova dva kluba igrala su međusobno u ožujku, kad je utakmica završila 3:3, a sličnih atraktivnih okršaja bilo je i prije. Zbog toga možemo očekivati još jedan otvoreni dvoboj na Emiratesu, u kojem golovi ne bi smjeli izostati…

Prethodni dvoboji:
21.03.21 Arsenal3:3West Ham PL
19.09.20 Arsenal2:1West Ham PL
07.03.20 Arsenal1:0West Ham PL
09.12.19 West Ham1:3Arsenal PL
12.01.19 West Ham1:0Arsenal PL

Izostanci i ozljede:

Arsenal: Aubameyang P. (odluka trenera), Kolašinac S. (ozljeda gležnja).

West Ham: Fredericks R. (ozljeda prepona), Johnson B. (ozljeda bedra), Ogbonna A. (ozljeda koljena), Zouma K. (ozljeda mišića).

Arsenal zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako se radi o važnoj utakmici u kojoj niti jedni niti drugi ne žele izgubiti, gradski derbiji Arsenala i West Hama nikad nisu bili taktičke bitke, pa neće ni ovaj.

Vjerujemo da i jedni i drugi imaju bolja rješenja prema naprijed, nego u obrani, zbog čega je naša prva preporuka oba tima daju gol, uz koeficijent 1.70.

Smatramo da će gledatelji na Emiratesu imati prilike uživati u zaista atraktivnom dvoboju u kojem će se mreže tresti pa je naš drugi izbor oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, uz kvotu 1.81.

Od ostalog, dobit ćete 2.50 ako Alexandre Lacazette zabije pogodak, a 2.87 ako to napravi Michail Antonio. Tu je naravno i autogol, sve češći slučaj u europskom nogometu, uz kvotu 8.00, dok ćete za crveni karton dobiti 6.00, što se u gradskim derbijima zna dogoditi.

A oni koji su uvjereni da Arsenal ima bolju momčad uvijek mogu odigrati poluvrijeme/kraj 1/1, uz koeficijent 3.28, što znači da domaćin mora povesti u prvom poluvremenu i zatim sačuvati svoju prednost do kraja utakmice…

Arsenal - West Ham Koeficijenti

22bet

1.70

Oba daju gol

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.81

Više od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top