Real Madrid vs. PSG – Tipovi za klađenje i najava Lige prvaka

Forma:
W W W L D
  • Santiago Bernabeu
  • Početak: 09. ožujak 21:00
Forma:
L W L W W
DOMAĆIN 2.56
Remi 3.61
GOST 2.69
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Najiščekivaniji uzvratni okršaj osmine finala Lige prvaka na rasporedu je ove srijede. Nogometaši Real Madrida na svom stadionu dočekuju Paris Saint-Germain i pokušat će nadoknaditi minimalan zaostatak iz Pariza.

U prvoj utakmici Parižani su dominirali travnjakom, a goste nije spasio čak niti obranjen penal Thibauta Courtoisa, koji je zaustavio Lionela Messija. U sudačkoj nadoknadi prekrasan pogodak zabio je Kylian Mbappé i tako donio značajnu prednost svojoj momčadi.

Ipak, ništa nije riješeno, a momčad Carla Ancelottija definitivno će imati što za reći u Madridu, u dvoboju u kojem ne bi bilo iznenađenje da svjedočimo još jednom impresivnom preokretu u Ligi prvaka.

Real igra odlično u španjolskom prvenstvu, o čemu svjedoči i pobjeda 4:1 protiv Sociedada za vikend, kojom se dodatno približio tituli. U napadu ima impresivnog Karima Benzemu, koji je velika prijetnja za svaku obranu, a tu je i Vinicius Junior koji proživljava svoju najbolju sezonu otkad je potpisao za madridski klub.

Konce na travnjaku još jednom će vući Luka Modrić, jedan od najboljih veznjaka današnjice, no falit će mu Casemiro i Toni Kroos, koji zbog suspenzije i ozljede nisu u konkurenciji za sastav. Ipak, Ancelotti ima mnogo kvalitetnih rješenja u svom sastavu i sigurno će biti opasan u uzvratnoj utakmici.

A PSG ima neke traume iz ove faze natjecanja, jer dugo je uporno ispadao u osmini finala, sve dok nije dogurao do finala 2020. godine. Sjećamo se kad su Parižani 2017. godine pobijedili Barcelonu 4:0 pa u uzvratu izgubili 6:1, što je bio jedan od najluđih preokreta u povijesti Lige prvaka.

Trener Mauricio Pochettino ovaj put dolazi u Madrid sa značajno manjom prednosti, ali vjeruje da je kvaliteta na strani njegove momčadi. Oporavio se i Neymar, koji će se pridružiti u napadu Messiju i Mbappéu, što puno znači za pariški kolektiv.

Ono što je važno Pochettinu svakako je i igra vezne linije, u kojoj je Marco Verratti ključan čovjek, a Georginio Wijnaldum također diže formu.

PSG je za vikend izgubio od Nice, no čuvao je energiju za gostovanje na stadionu Santiago Bernabeu, na kojem namjerava pokazati svoje pravo lice. Ipak, i Real ima svojih jakih aduta u ovoj utakmici pa nas definitivno čeka pravi spektakl, u kojem će ljubitelji nogometa itekako uživati…

Prethodni dvoboji:
15.02.22 PSG1:0Real Madrid LP
26.11.19 Real Madrid2:2PSG LP
18.09.19 PSG3:0Real Madrid LP
06.03.18 PSG1:2Real Madrid LP
14.02.18 Real Madrid3:1PSG LP

Izostanci i ozljede:

Real Madrid: Casemiro (žuti kartoni), Kroos T. (ozljeda mišića), Mendy F. (žuti kartoni), Valverde F. (bolest).

PSG: Hakimi A. (ozljeda bedra), Herrera A. (ozljeda mišića), Kurzawa L. (ozljeda leđa), Paredes L. (ozljeda prepona), Ramos S. (ozljeda lista).

Real zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Istina je da je u prvoj utakmici izgledalo kao da je Paris Saint-Germain klasa iznad Reala, ali stvari se mogu značajno promijeniti u samo tri tjedna.

Carlo Ancelotti taktički će bolje pripremiti svoje uzdanice, koje će nošene podrškom domaće publike imati izglede preokrenuti susret. Mi vjerujemo da ovaj Real može ravnopravno igrati s PSG-om i zato je naša glavna preporuka pobjeda Reala u regularnom vremenu, uz koeficijent 2.56, a tko će na kraju proći dalje, u to ne ulazimo.

Radi se o momčadima krcatima kvalitetom pa će sigurno neki poželjeti odigrati na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, no za to ćete dobiti kvotu samo 1.66, dok vas na oba tima daju gol čeka tek 1.57, a također je riskantno.

Kad je u pitanju klađenja na strijelce, dobit ćete 2.00 na gol Karima Benzeme, a 4.75 ako postigne prvi pogodak na utakmici. Na Mbappéa i Messija je 2.25, a na Neymara 3.00, dok ćete uzeti čak 7.50 ako poentira Luka Modrić.

Na dosuđeni penal dobit ćete 2.35, a crveni karton 4.00, što se definitivno može dogoditi u ovoj utakmici. Za kraj, spomenimo i primamljivi 2.50 koeficijent kojeg nudi 22bet, da će bilo koja momčad gubiti u ovoj utakmici i uspjeti izbjeći poraz, što je itekako moguće kad igraju ovako moćne ekipe i mnogo je puta već viđeno u prošlosti…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top