Liverpool vs. Inter – Tipovi za klađenje i najava Lige prvaka

Forma:
W W D W W
  • Anfield
  • Početak: 08. ožujak 21:00
Forma:
W D D L L
Liverpool
Oba daju gol: Da1.76
Inter
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Uzvratni dvoboji osmine finala Lige prvaka započinju uzbudljivim okršajem Liverpoola i Intera ovog utorka, u utakmici koja se na prvi pogled doima riješenom, ali stvari se na vrhunskom nivou nogometa lako mogu zakomplicirati.

Prije tri tjedna na stadionu San Siro nogometaši Liverpoola nisu briljirali, ali u svejedno došli do velike prednosti, zahvaljujući golovima Roberta Firmina i Mohameda Salaha.

Dakle, momčad Jürgena Kloppa na svom stadionu brani dva gola prednosti, a u posljednje vrijeme igra u sjajnoj formi pa svi očekuju da će osigurati prolazak dalje, no to tek treba potvrditi na travnjaku, protiv trenutno najbolje momčadi u Italiji.

Liverpool je pokazao 2019. godine da s istim igračkim kadrom može otići do kraja u Ligi prvaka, a nakon oporavka Virgila van Dijka, koji je propustio cijelu prošlu sezonu, momčad ponovo igra na fantastičnom nivou.

Klopp ima obranu koja dobro funkcionira i daje priliku napadačima da dođu na svoje. Dovoljno govori da su trenutno Mohamed Salah, Sadio Mane i Diogo Jota tri vodeća strijelca engleskog prvenstva, da postane jasno kakvu ofenzivu crveni imaju na raspolaganju.

A Inter s druge strane tek izlazi iz krize u koju je iznenada upao u veljači. Momčad Simonea Inzaghija baš nakon poraza od Liverpoola izgubila je samopouzdanje i dopustila si dva posrtaja u talijanskom prvenstvu, kojima je zakomplicirala borbu za titulu.

Ipak, pobjeda 5:0 protiv Salernitane za vikend pokazuje da se crno-plave zvijezde ponovo bude, a stanje s ozljedama odlično je u Interu koji će moći napasti Liverpool s udarnim snagama, uključujući napadački dvojac kojeg čine Lautaro Martinez i Edin Džeko, strijelci svih pet pogodaka ove subote u Seriji A. Fali samo suspenzirani Nicolo Barella.

Trener Inzaghi nada se da bi zablistati mogao i Ivan Perišić, koji je u novoj kalendarskoj godini već odigrao neke odlične utakmice, a znamo da je uvijek raspoložen u velikim međunarodnim dvobojima, bilo da igra za Hrvatsku ili za svoj klub.

Ključna bitka će se odvijati u sredini terena i tu gosti najviše očekuju od Hakana Çalhanoğlua i Marcela Brozovića, koji će morati igrati u visokom tempu svih 90 minuta, a i više od toga ako dvoboj ode u produžetak.

U svakom slučaju, Liverpool je u ovom dvoboju na Anfieldu u ulozi apsolutnog favorita za prolazak dalje. No, u Ligi prvaka vidjeli smo i puno veće senzacije pa Inter nikako ne treba unaprijed potpuno otpisati…

Prethodni dvoboji:
16.02.22 Inter0:2Liverpool LP
11.03.08 Inter0:1Liverpool LP
19.02.08 Liverpool2:0Inter LP

Izostanci i ozljede:

Liverpool: Firmino R. (ozljeda mišića), Matip J. (bolest), Thiago (ozljeda bedra).

Inter: Barella N. (suspenzija).

Liverpool osvaja Ligu prvaka

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Utakmice Intera i Milana uvijek su nabijene emocijama i svakako predstavljaju jedan od najboljih gradskih derbija koje danas možete gledati.

Znamo da obrana Liverpoola igra vrlo dobro otkad se oporavio Virgil van Dijk, a posebno impresivno to izgleda na Anfieldu, no napadački dio ekipe još uvijek je najzaslužniji za uspjehe Kloppove družine.

Mi vjerujemo da Inter ima opasna oružja prema naprijed i može ugroziti domaćina, koji će također imati svoje brojne prilike za postizanje pogotka. Zato je naša glavna preporuka oba tima daju gol u regularnom vremenu, uz koeficijent 1.76.

Smatramo da bi se ovaj susret lako mogao pretvoriti u golijadu pa ima smisla odigrati i okladu na zbroj golova, da će pasti više od 3.5 gola, uz koeficijent 2.68.

Što se strijelaca tiče, dobit ćete 2.05 na pogodak Mohameda Salaha, dok vam se na Lautaru Martinezu smiješi 3.74, a na Ivanu Perišiću čak 11.75, što će neki hrvatski kladitelji definitivno pokušati odigrati.

Na dosuđeni penal možete dobiti koeficijent 2.45, a da će uz njega na utakmici biti i crveni karton, kvota je 8.00.

Za kraj, spomenimo i klađenje uživo, koje će nam olakšati predviđanje ishoda utakmice, jer u ovakvom dvoboju svakako je lakše smisliti okladu dok se akcija odvija pred vašim očima. Gol u zadnjih 20 minuta, na što bi najdarežljivije kladionice mogle dati koeficijent oko 1.85, nešto je što se u ovom trenutku čini izglednim, pod uvjetom da pitanje pobjednika ne bude ranije riješeno…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top