Real Madrid vs. Atletico – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava La Lige

Forma:
W W W W W
  • Santiago Bernabeu
  • Početak: 25. veljača 18:30
Forma:
W W D W D
Real Madrid
Manje od 2.5 gola1.94
Atletico
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon impresivne pobjede protiv Liverpoola u Ligi prvaka, Real Madrid ove subote u španjolskoj La Ligi na svom stadionu dočekuje Atletico, u još jednom gradskom derbiju.

Momčad Carla Ancelottija značajno je podigla formu posljednjih tjedana i pokazala da je kriza početkom siječnja stvar prošlosti. No, u utorak na Anfieldu potrošila je pregršt energije pa će talijanski stručnjak morati razmisliti koga će poslati na travnjak protiv crveno-bijelih.

Naš reprezentativni kapetan Luka Modrić izgledao je briljantno u prethodnoj utakmici i definitivno zaslužuje novi ugovor, no protiv Atletica bi mogao dobiti odmor, kao i Karim Benzema kojeg je neko vrijeme mučila ozljeda bedra pa bi Ancelotti mogao započeti susret s Francuzom na klupi.

Real ipak ima nekoliko svježih igrača na koje može uvijek računati, poput Viniciusa Juniora koji je u sjajnoj formi, a mladi Brazilac Rodrygo također bi trebao dobiti minutažu.

U veznoj liniji “kraljevi” će se uzdati u prodornost i odličan udarac Federica Valverdea, dok bi priliku trebao dobiti i Eduardo Camavinga, još jedan mladi dragulj kojim je Real uspio pojačati svoje redove.

Što se obrane tiče, tu domaći navijači uvijek mogu računati na brzog i čvrstog Antonija Rüdigera, a bit će zanimljivo vidjeti kako će reagirati Thibaut Courtois, nakon što je prije par dana zabrljao i primio pacerski gol protiv Liverpoola.

S druge strane, čarolija Diega Simeonea kao da je nestala posljednjih godina i sada Atletico ne može više računati niti na treću poziciju u španjolskom prvenstvu.

Ipak, protiv gradskog rivala Atletico uvijek igra dobro, o čemu svjedoči nedavni dvoboj u Kupu kralja, u kojem su crveno-bijeli dugo vodili i na kraju izgubiti tek nakon produžetka.

Tijekom zime Atletico je napustio Joao Felix, no stigao je opasni Memphis Depay, kojeg se Barcelona olako riješila. A tu su još Antoine Griezmann i Alvaro Morata pa na papiru Simeone ima prilično kvalitetna rješenja prema naprijed.

U praksi su se “colchonerosi” vratili tvrdoj igri i teško primaju, ali i teško zabijaju golove, sa Stefanom Savićem koji niže crvene kartone te veznom linijom u kojoj još uvijek igraju Saul i Koke, kao i Axel Witsel.

Kako god, na stadionu Santiago Bernabeu čeka nas čvrsta utakmica, u kojoj bi jedan potez mogao odlučiti pobjednika…

Prethodni dvoboji:
26.01.23 Real Madrid3:1Atletico LP
18.09.22 Atletico1:2Real Madrid LP
08.05.22 Atletico1:0Real Madrid LP
12.12.21 Real Madrid2:0Atletico LP
07.03.21 Atletico1:1Real Madrid LP

Izostanci i ozljede:

Real Madrid: Alaba D. (ozljeda mišića), Diaz M. (ozljeda mišića), Mendy F. (ozljeda bedra), Tchouameni A. (bolest).

Atletico: Lemar T. (ozljeda koljena), De Paul R. (ozljeda bedra).

Real Madrid zabija manje od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Pod utjecajem prethodne utakmice hrvatske kladionice proglasile su Real velikim favoritom u ovom dvoboju, no neće to baš ići tako glatko.

Atletico namjerava umrtviti utakmicu i iskoristiti umor i emocionalnu ispražnjenost domaće momčadi pa ne možemo očekivati rapsodiju Reala kao na Anfieldu. Zato je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, uz koeficijent 1.94 kojeg nudi kladionica 22bet.

Po istoj logici definitivno ima smisla odigrati i okladu da gol NEĆE pasti u oba poluvremena, na što možete uzeti kvotu 2.05, dok će mnogi poželjeti odigrati i okladu da više golova pada u drugom poluvremenu nego u prvom, uz tečaj 2.06.

Za one koji vide potencijalno iznenađenje u ovoj utakmici koeficijent na dvoznak X2 na Atletico je primamljivih 2.07, a Rabona nudi 1.83 da Real zabija manje od 1.5 gola.

Kladionica 20bet nudi pak zanimljivu okladu da Atletico dobiva više kartona od Reala u gradskom derbiju, na što možete uzeti koeficijent 1.82, što se čini sasvim realnim u ovoj utakmici, s obzirom na agresivnost s kojom Simeoneovi igrači pristupaju nogometu.

Što se pak strijelaca tiče, bet365 nudi čak 3.40 na pogodak Viniciusa Juniora, dok ćete s druge strane dobiti 3.75 ako zabije Alvaro Morata, a 4.50 na gol Memphisa Depaya.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđeni penal, uz kvotu 2.70, što se često događa u madridskom gradskom derbiju, a nikog ne bi iznenadio niti crveni karton uz tečaj 4.00, koji na utakmicama Atletica često pada, pogotovo protiv najvećih rivala…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top