Portugal vs. Francuska – Najava i tipovi za klađenje – 23.6.2021.

Forma:
L W W D W
  • Puskás Aréna
  • Početak: 23. lipanj 21:00
Forma:
D W W W W
DOMAĆIN 3.98
Remi 2.79
GOST 2.25
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Pomalo je nevjerojatno da je ždrijeb Europskog prvenstva u istu grupu stavio tri tako moćne reprezentacije, kao što su Francuska, Portugal i Njemačka, učinivši skupinu F daleko najjačom i najuzbudljivijom na ovom turniru..

U prva dva kola grupne faze “skupina smrti” definitivno nas nije razočarala, a međusobni dvoboji velikana završili su pobjedom Francuske usred Münchena, ali i trijumfom Elfa na istom stadionu protiv Portugala..

Francuzi su aktualni svjetski prvaci i na Euru slove kao glavni favoriti za osvajanje titule, no remi s Mađarskom pokazao je da nisu nedodirljivi. Taj je rezultat zapravo značajno zakomplicirao skupinu pa ako Didier Deschamps i njegovi igrači žele završiti na vrhu poretka i tako osigurati lakši ždrijeb u osmini finala, moraju pobijediti Portugal u svojoj posljednjoj utakmici..

Kao i uvijek, uzdat će se Francuska u brzonogog Kyliana Mbappéa, kao i njegovog novog partnera u napadu, Karima Benzemu. Obojica se još nisu upisali među strijelce na Euru, iako su tresli mrežu protiv Njemačke, da bi VAR na kraju presudio u korist protivnika..

Francuzi bez ikakve sumnje imaju pregršt fantastičnih zvijezda u svojoj momčadi i moćni su na gotovo svim pozicijama, no ništa lošiji nije ni Portugal, pobjednik prethodnog Eura 2016. godine..

Zapravo, ovaj dvoboj bit će repriza finala prethodne europske nogometne smotre, u kojoj su Portugalci unatoč ozljedi Cristiana Ronalda stigli do pobjede i prve velike titule za svoju zemlju..

Sada je Ronaldo zdrav, no pet godina stariji, a iako je turnir otvorio s već tri postignuta pogotka, momčad izbornika Fernanda Santosa zapravo i nije u pretjerano ugodnoj poziciji..

Treće mjesto ne garantira prolaz dalje, pogotovo ne sa samo tri osvojena boda pa branitelj naslova mora pokušati izbjeći poraz. Ipak, visoka pobjeda 3:0 protiv Mađarske pomaže izgledima Portugala ugurati se na silu u osminu finala, na sličan način kao i prije pet godina, kada su nakon toga otišli do kraja..

Utakmice Portugala i Francuske bile su izuzetno tvrde posljednjih godina, a osim tog portugalskog bljeska u finalu Eura, obično su odlazile na stranu Deschampsove družine, što se dogodilo i u Ligi nacija u studenom prošle godine..

U svakom slučaju, bit će to dvoboj u kojem će obje ekipe morati pokazati svoje najbolje lice, jer u protivnom im prijeti težak ždrijeb na otvaranju nokaut faze, a možda i prerani oproštaj od natjecanja…
Prethodni dvoboji:
14.11.20 Portugal0:1Francuska ULN
11.10.20 Francuska0:0Portugal ULN
10.07.16 Portugal1:0Francuska EP
04.09.15 Portugal0:1Francuska PRI
11.10.14 Francuska2:1Portugal PRI

Izostanci i ozljede:

Portugal: Joao Cancelo (bolest), Joao Felix (ozljeda mišića).

Francuska: Ousmane Dembele (ozljeda bedra).

Francuska osvaja Europsko prvenstvo

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ovako teške utakmice nije lako prognozirati, ali bili smo uspješni u dvoboju Njemačke i Francuske, kao i u dvoboju Portugala i Njemačke pa valja nastaviti našu uspješnu seriju u skupini F Europskog prvenstva.

Iako Ronaldo i suigrači zaista imaju kvalitetu za najviše domete, igra francuske reprezentacije, proračunata i vješto posložena na svakom dijelu igrališta nikako im ne odgovara i to će se potvrditi u Budimpešti. Zbog toga je naš prvi izbor u ovom susretu pobjeda Francuske, uz koeficijent 2.25 koji djeluje obećavajuće.

Vjerujemo također da će se nastaviti tvrde nogometne utakmice između ova dva protivnika, pa također preporučujemo okladu na manje od 2.5 gola, uz kvotu 1.62 da će se to ostvariti.

Čovjek odluke? To bi napokon mogao biti Kylian Mbappé kojeg je jako teško čuvati kroz 90 minuta i vrijeme je da jednim bijegom dođe na svoje, uz koeficijent 2.60 da će zabiti u bilo kojem trenutku utakmice.

Uz sve to, ne smijemo zaboraviti niti klađenje uživo, jer kad se stvari počnu razvijati na travnjaku, sigurno će se pojaviti neke izuzetno primamljive prilike za klađenje…

Najbolje kvote za naše tipove

22bet

2.25

Pobjeda Francuske

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.62

Manje od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top