Njemačka vs. Mađarska – Tipovi za klađenje i najava Europskog prvenstva

Forma:
W L W D D
  • Allianz Arena
  • Početak: 23. lipanj 21:00
Forma:
D L D W W
Njemačka
Manje od 3.5 gola1.72
Mađarska
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Njemačka nogometna reprezentacija lakše diše na ovom Europskom prvenstvu. Nakon poraza od Francuske dovela se u tešku poziciju, no u najljepšoj utakmici turnira uspješno je u subotu svladala Portugalce i došla vrlo blizu plasmanu u osminu finala.

Momčad izborika Joachima Löwa napokon je pokazala da zaista ima potencijal te da igrači poput Havertza, Kimmicha, Gnabryja i Gündogana mogu ravnopravno parirati onima najboljima, uključujući i aktualne europske prvake, predvođene Cristianom Ronaldom.

Na Elfu je sada još samo dovršiti posao na Allianz Areni u Münchenu i pobjedom protiv Mađarske osigurati visok plasman na ljestvici skupine F, sa solidnim izgledima čak i završiti na prvom mjestu.

No, ne zaboravimo da je usred Njemačke, ne tako davno tijekom ožujka Sjeverna Makedonija ostvarila jednu od svojih najvećih pobjeda, a Mađarska definitivno ima puno snažniju momčad i bit će puno ozbiljniji protivnik ove srijede.

Mađari su se zaista pokazali na Europskom prvenstvu. Na svom nacionalnom stadionu u Budimpešti kreirali su paklenu atmosferu i mučili Portugalce punih 85 minuta, a Francuzima su neočekivano otkinuli bod, što je zaista malotko očekivao.

Na žalost izbornika Marca Rossija i njegovih nogometaša, posljednji dvoboj u skupini moraju igrati u gostima, no svejedno možemo očekivati nastavak igre koju su dosad prikazali na turniru, s mnogo trčanja i discipliniranog pokrivanja travnjaka.

Ádám Szalai legendarni je napadač koji i na ovom prvenstvu igra važnu ulogu u igri Mađarske, dok je mladi Rolland Salai koji mu pravi društvo u napadu njegov nasljednik, na kojeg također treba pripaziti. Nego i Fiola, krilni veznjaci tajna su oružja mađarske reprezentacije koji će se i protiv Njemačke pokušati ubacivati iz drugog plana, u želji postići pogodak koji bi potpuno zakomplicirao ovu utakmicu.

Dakle, stvari su prilično jasne na Allianz Areni. Njemačku svi vide kao pobjednika ovog susreta, uključujući i kladionice, no prethodne mađarske utakmice nam pokazuju da treba biti oprezan pristupajući ovom okršaju.

U svakom slučaju, bit će vrlo zanimljivo pratiti rasplet skupine F u kojoj u isto vrijeme Francuska i Portugal odlučuju o svojoj sudbini, a valja posebno naglasiti da i Njemačka i Porugal još uvijek mogu ispasti iz turnira u slučaju poraza, što daje dodatnu draž završnim dvobojima ove grupe…

Prethodni dvoboji:
04.06.16 Njemačka2:0Mađarska PRI
29.05.10 Mađarska0:3Njemačka PRI
06.06.04 Njemačka0:2Mađarska PRI
15.08.01 Mađarska2:5Njemačka PRI
04.07.54 Njemačka3:2Mađarska SP

Izostanci i ozljede:

Njemačka: Lukas Klostermann (ozljeda mišića), Jonas Hofmann (ozljeda koljena), Thomas Müller (ozljeda koljena).

Mađarska: Daniel Gazdag (ozljeda koljena).

Njemačka zabija manje od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Na krilima fantastične 4:2 pobjede protiv Portugala, kladionice su postavile koeficijente za ovu utakmicu vjerujući da će Njemačka napuniti mrežu Mađarske do samog vrha.

Mi ne vjerujemo da će biti tako, u reprizi finala SP-a 1954. godine. Dapače, Mađari su pokazali da mogu igrati izuzetno dobro organizirani nogomet koji protivniku ne daje priliku razmahati se, zbog čega smatramo da se utakmica neće pretvoriti u nekontroliranu golijadu. Oklada da će pasti manje od 3.5 gola, uz kvotu 1.72 koju nudi kladionica 22bet nešto je što ćemo svakako odigrati.

Naš drugi prijedlog ide u istom smjeru. Mađari će na Allianz Areni biti dobri prema nazad, ali neće puno toga napraviti prema naprijed, zbog čega preporučujemo i okladu oba tima NE daju gol, uz koeficijent 1.68.

Za one pak koji su uvjereni da će Njemačka ostvariti sigurnu i laku pobjedu, predlažemo okladu poluvrijeme/kraj 1/1, uz kvotu 1.56, što je svakako puno bolja opcija od malog koeficijenta koji ćete dobiti na čistu pobjedu domaće reprezentacije…

Najbolje kvote za naše tipove

22bet

1.72

Manje od 3.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.68

Oba NE daju gol

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top