Švedska vs. Poljska – Tipovi za klađenje i najava Europskog prvenstva

Forma:
W D W W W
  • Gazprom Arena
  • Početak: 23. lipanj 18:00
Forma:
D L D D L
Švedska
Oba daju gol: Ne1.80
Poljska
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Završnica grupe E bit će neočekivano uzbudljiva. U posljednjem kolu sve četiri reprezentacije i dalje su u igri ne samo za prolazak dalje, već i za prvo mjesto, koje jamči lakšeg protivnika u grupnoj fazi natjecanja.

Švedska nogometna reprezentacija na Europsko prvenstvo došla je bez ozlijeđenog povratnika Zlatana Ibrahimovića, s Dejanom Kulusevskim pozitivnim na koronavirus pa itekako može biti oduševljena s čak četiri osvojena boda u prve dvije utakmice.

Remi u Sevilli protiv Španjolske pokazao je da su Šveđani jednako tvrdi kao i prije tri godine na SP-u u Rusiji, a minimalna pobjeda protiv Slovačke osigurala im je mjesto u osmini finala te prvo mjesto uoči završnih obračuna u skupini.

Šveđani time mogu biti zadovoljni, a dvoboj protiv Poljske ove srijede pokazat će jesu li spremni i za veće domete od toga. Napadač Real Soceidada, Alexander Isak ponovo će biti važna figura na travnjaku, a ostatak momčadi pokušat će organiziranom igrom čuvati svoju mrežu i stvoriti što više prilika pred protivničkim golom.

A Poljaci s druge strane zaista mogu biti sretni što su još uvijek u turniru. U dvoboju sa Španolskom poraz bi značio oproštaj od Eura, no iako su gubili te kod 1:1 napravili kazneni udarac, svejedno su se izvukli i ostali u igri za prolazak dalje.

Izbornik Paulo Sousa također njeguje čvrsti nogomet u kojem se mnogo toga vrti oko individualne genijalnosti Roberta Lewandowskog, strijelca pogotka protiv Španjolske. Poraz od Slovačke jako je uzdrmao ovu momčad, no ništa još nije izgubljeno.

Poljska zna da je samo pobjeda protiv Švedske vodi dalje i bit će zanimljivo vidjeti ima li ova momčad potencijal ofenzivno navaliti na dobro posloženog protivnika i stići do trijumfa. U svakom slučaju, u Sankt Peterburgu nas čeka još jedan neizvjestan dvoboj ove izjednačene skupine, u kojem bi ponovo mogao odlučiti jedan ili najviše dva poteza, a Poljaci se nadaju da će to biti u njihovu korist, kad već imaju u svojim redovima trenutno najubojitijeg napadača na svijetu…

Prethodni dvoboji:
05.06.04 Švedska3:1Poljska PRI
10.09.03 Poljska0:2Švedska EPK
11.06.03 Švedska3:0Poljska EPK
09.10.99 Švedska2:0Poljska EPK
31.03.99 Poljska0:1Švedska EPK

Izostanci i ozljede:

Švedska: Zlatan Ibrahimović (ozljeda koljena).

Poljska: Arkadiusz Milik (ozljeda koljena), Jan Bednarek (ozljeda bedra).

Poljska zabija manje od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Poljska će ove srijede morati igrati protiv svoje prirode, napadački sa samo jednim ciljem, osvojiti tri boda vrijedna prolaska u osminu finala.

Šveđani će se pak čvrsto postaviti i pokušati očuvati svoje prvo mjesto u grupi, a u takvom odnosu snaga ne možemo očekivati golijadu. Baš zbog toga oklada koju smatramo najboljom u ovoj utakmici je oba NEĆE zabiti pogodak, na što možete dobiti krasan koeficijent 1.80, što vrijedi odigrati.

U istom stilu, preporučujemo i okladu na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola na ovoj utakmici uz kvotu 1.65, što bi se trebalo pretvoriti u realnost, ako je vjerovati sve što smo vidjeli u režiji ovih momčadi posljednjih tjedana.

Nismo vidjeli mnogo crvenih kartona na ovom turniru, no ovo bi mogla biti utakmica s isključenjem, na što možete dobiti koeficijent 5. Ziheraši će pak svoju okladu potražiti u kvoti 1.65, da će biti remi ili na poluvremenu ili na kraju utakmice, a tko igra dvoznak, trebao bi staviti X2 na Poljsku, jer potrebnija joj je pobjeda.

Za kraj, spomenimo i klađenje na točan rezultat, gdje ćete dobiti koeficijent čak 8 na rezultate 1-0 i 0-1, koji su najizgledniji u ovako tijesnoj i neizvjesnoj utakmici kakva nas čeka na Gazprom Areni…

Najbolje kvote za naše tipove

22bet

1.80

Oba NE daju gol

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.65

Manje od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top