Francuska vs. Njemačka – Tipovi za klađenje i najava Europskog prvenstva

Forma:
W W W W D
  • Allianz Arena
  • Početak: 15. lipanj 21:00
Forma:
W D L W W
DOMAĆIN 2.70
Remi 3.12
GOST 2.75
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Okršaj posljednja dva svjetska prvaka! Francuska i Njemačka bez ikakve su sumnje među 5 najuspješnijih nogometnih nacija u povijesti, a na ovom Europskom prvenstvu turnir otvaraju upravo međusobnim dvobojom, na Allianz Areni u Münchenu.

No, divovi ovaj turnir dočekuju u različitim raspoloženjima. Nakon titule u Rusiji i fantastičnog nogometa prezentiranog u posljednjih 5 godina, Francuzi dolaze na novu reprezentativnu smotru kao jedan od glavnih favorita za osvajanje titule, dok su Nijemci ipak u drugom planu.

Didier Deschamps ima na raspolaganju uigranu momčad s pregršt fantastičnih pojedinaca, napokon pojačanih i Karimom Benzemom, pomilovanim nakon skandala koji ga je niz godina ostavio izvan izabrane vrste.

Benzema je ozlijedio mišić tjedan dana prije ovog dvoboja, no problem nije ozbiljan i mogao bi zaigrati, zajedno s Kylianom Mbappéom, najuzbudljivijim mladim napadačem današnjice. Tu je i čvrsti N’Golo Kanté, defenzivni veznjak proglašen najboljim igračem finala Lige prvaka, kojeg je osvojio s Chelseajem, a nikako ne smijemo zaboraviti Griezmanna i Pogbu, kao ni Llorisa na golu.

Francuzi u takvom sastavu neće biti autsajder protiv nikog, a izvukli su zaista tešku skupinu u kojoj se nalazi i Portugal, pa ćemo u ranoj fazi natjecanja otkriti njihove mogućnosti.

Njemačka je pak već dugo u slobodnom padu, još od SP-a u Rusiji gdje je ispala u grupnoj fazi, sramotnim porazom od otpisane Koreje. Ništa bolje nije bilo ni u Ligi nacija koja je uslijedila, a Joachim Löw nakon Eura odlazi, što je razumna odluka, jer očito je da je izgubio viziju kako voditi Elf.

Ipak, Nijemci u svojim redovima i dalje imaju pregršt talentiranih igrača, od zvijezda šampionskog Chelseaja Havertza, Rüdigera i Wernera do iskusnog Kroosa, mladog Sanéa i neuništivog Müllera.

Svejedno, takva Njemačka u ožujku je izgubila kod kuće od Sjeverne Makedonije i još jednom potvrdila da nešto ne štima, dok je nedavna pobjeda 7:1 protiv Latvije samo malo prikrila slabosti ovog kolektiva.

Na domaćem stadionu u Münchenu imat će Elf svoje prednosti u odnosu na Deschampsa i njegovu družinu, no pojedinačna kvaliteta, kao i kvaliteta igre debelo su na strani Francuza pa ako Löw ne smisli neku iznenađujuću taktiku koja će protivnika izbaciti iz takta, teško će do sva tri boda u ovom ogledu…

Prethodni dvoboji:
16.10.18 Francuska2:1Njemačka ULN
06.09.18 Njemačka0:0Francuska ULN
14.11.17 Njemačka2:2Francuska PRI
07.07.16 Njemačka0:2Francuska EP
13.11.15 Francuska2:0Njemačka PRI

Izostanci i ozljede:

Francuska: Karim Benzema (ozljeda mišića).

Njemačka: Leon Goretzka (ozljeda mišića).

Francuska zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nogomet je sport u kojem na kraju pobjeđuju Nijemci. Dugo je to bila izreka koja se ponavljala iz jednog velikog prvenstva u drugo, ali nismo sigurni da će tako biti i ovaj put.

Sudeći prema svim relevantnim faktorima uoči ove utakmice, Francuzi će u Münchenu pokazati da su i dalje vladari europskog nogometa i svoju će dominaciju okruniti pobjedom, uz koeficijent čak 2.70, kojeg možete uloviti.

A ključna figura na travnjaku lako bi mogao biti brzonogi Kylian Mbappé. Ne tako davno, u dvoboju Bayerna i PSG-a proslavio se golovima na ovom stadionu, a sada se sprema ponoviti isto, uz lijepi koeficijent 2.95 da će se to ostvariti.

Naravno, umjerenim igračima bit će dosta kvota 1.48, dvoznak 1X na Francuze, a moramo reći da oklada da oba daju gol, uz koeficijent 1.90 također djeluje primamljivo, iako naginjemo Deschampsovoj momčadi.

Uz sve to, dosuđeni penal uz kvotu 2.68 dodatna je opcija koju treba uzeti u obzir, jer u doba VAR-a kazneni udarac koji odlučuje utakmicu na velikim natjecanjima definitivno nije rijetkost…

Najbolje kvote za naše tipove

22bet

2.70

Pobjeda Francuske

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

2.95

Mbappé daje gol

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top