Mađarska vs. Portugal – Tipovi za klađenje i najava Europskog prvenstva

Forma:
D W W W D
  • Puskás Aréna
  • Početak: 15. lipanj 18:00
Forma:
W D W D W
DOMAĆIN 7.60
Remi 4.30
GOST 1.44
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Repriza najatraktivnije utakmice s prethodnog Europskog prvenstva! Još nam je u sjećanju okršaj Mađarske i Portugala u Francuskoj prije pet godina, koji je završio rezultatom 3:3, uz hat-trick Cristiana Ronalda koji je spasio njegovu reprezentaciju od ispadanja, a zatim i poveo prema tituli.

Portugalci sada kreću u obranu naslova prvaka, a ono što je nekoć bila nacija bez velikih nogometnih trofeja sada je nogometna velesila s dva pehara osvojena u nizu.

Naime, nakon Eura trijumfirao je Portugal i u prvom izdanju Lige nacija, a aktualna generacija još je bolja od toga, s mnogo novih uzbudljivih igrača koji su u međuvremenu stasali.

Ronaldo će imati pomoć u suigračima koji igraju za najveće klubove svijeta, poput Bernarda Silve, Diogo Jote i Brune Fernandesa, a branič Ruben Dias proglašen je najboljim nogometašem Premiershipa u izboru kolega suigrača pa možemo reći da je Portugal dobro pokriven u svim segmentima igre.

Izbornik Fernando Santos ima skupocjene zvijezde na gotovo svakoj poziciji i igru koja se pokazala nepremostivom preprekom za Hrvatsku prošle jeseni u Ligi nacija, ali i za mnoge druge reprezentacije.

Portugal je u uskom krugu favorita za osvajanje Eura, no mora se pokazati na travnjaku, a veliko natjecanje otvara gostovanje u Budimpešti, protiv Mađarske koja polako, ali sigurno vraća podiže nivo svog nogometa.

Davno je prošla “laka konjica” i finale SP-a 1954. godine, no Mađari ulažu u nogomet i neki rezultati napokon su vidljivi, s obzirom da drugi put zaredom igraju na Euru. Radi se o momčadi čiji su najugledniji pojedinci članovi Leipziga, golman Péter Gulácsi i branič Willi Orban, dok je krilni napadač Roland Sallai najveća nada budućnosti.

Naravno, u momčadi je i legendarni Ádám Szalai oko kojeg će se mnogo vrtjeti u ofenzivi, no pitanje je koliko će dobiti priliku razmahati se na ovom turniru, u silno jakoj grupi u kojoj su još Francuska i Njemačka.

U svakom slučaju, portugalske zvijezde nikako si ne smiju priuštiti neuspjeh u ovom dvoboju, uoči velikih obračuna koji ih tek čekaju. Mađarskoj pak nakon ždrijeba koji je bio nemilosrdan bodovi i prolaz dalje nisu prioritet, nego ostaviti što bolji dojam…

Prethodni dvoboji:
03.09.17 Mađarska0:1Portugal SPK
25.03.17 Portugal3:0Mađarska SPK
22.06.16 Mađarska3:3Portugal EP
10.10.09 Portugal3:0Mađarska SPK
09.09.09 Mađarska0:1Portugal SPK

Izostanci i ozljede:

Mađarska: nema značajnih izostanaka.

Portugal: João Cancelo (bolest).

Portugal pobjeđuje dva ili više razlike

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Riječ je o utakmici u kojoj ne treba previše razmišljati, jer Portugal igra već punih pet godina fantastičan nogomet i neće stati niti ovog utorka.

Baš zbog toga koeficijent 1.44, kojeg kladionica 22bet nudi na pobjedu Portugalaca treba svakako odigrati i postaviti kao prvu opciju za ovaj susret, bez obzira na remi na prethodnom Euru i domaći mađarski travnjak u Budimpešti.

Vjerujemo da je portugalska igra toliko dobro trenutno posložena da Mađarima ne preostaje ništa drugo nego braniti se 90 minuta i jalovo napadati, zbog čega preporučujemo i okladu “bilo tko pobjeđuje bez primljenog gola” uz kvotu 1.91, što će naravno biti Portugal.

Na gol Cristiana Ronalda, koji juriša na svjetski rekord Alija Daeija i voli ovakve utakmice koeficijent je 1.75. Zanimljivo, Portugalu još nikad nije dosuđen penal na Euru, ali s Brunom Fernandesom u momčadi to se mora promijeniti. Kvota na kazneni udarac je 2.68 u ovoj utakmici, a 1.78 da će gol pasti nakon 73. minute, što se također čini izglednim, no na live klađenju koeficijent bi mogao biti i veći…

Najbolje kvote za naše tipove

22bet

1.44

Pobjeda Portugala

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.91

Portugal ne prima gol

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top