Španjolska vs. Švedska – Tipovi za klađenje i najava Europskog prvenstva

Forma:
W D W W D
  • Estadio de la Cartuja
  • Početak: 14. lipanj 21:00
Forma:
W W W W W
Španjolska
Manje od 2.5 gola1.73
Švedska
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Španjolska u Sevilli ovog ponedjeljka napokon započinje svoje Europsko prvenstvo, na kojem će se pokušati vratiti u nogometni vrh, nakon gotovo deset godina lutanja.

Sjećamo se kako su Španjolci pod Aragonesom i Del Bosqueom vladali svjetskim nogometom u razdoblju između 2008. i 2012. godine, kada su osvojili dvije europske krune te trijumfirali na SP-u u Južnoj Africi.

Ta je generacija uglavnom prestala igrati nogomet, a aktualni izbornik Luis Enrique trenutno se uzdaje u neke nove klince. Zanimljivo je da u njegovim redovima nema niti jednog igrača Reala Madrida, čak ni Sergija Ramosa, kojeg je ocijenio nespremnim za ovo natjecanje.

Svejedno, Španjolska izgleda čvrsto i prilično moćno te bi mogla igrati važnu ulogu na turniru, ali morat će se pokazati protiv Švedske, pred svojim navijačima u Andaluziji.

Bit će to prva utakmica na Euru na kojoj koronavirus zagorčava život trenerima. Sergio Busquets i Diego Llorente su pozitivni te Dejan Kulusevski i Mattias Svanberg s druge strane. Trebali bi se oporaviti u kratkom roku, no postoji bojazan da bi mogli zaraziti još igrača.

Kako god, Španjolskoj neće biti lako protiv Švedske u ovom dvoboju, unatoč izostanku Zlatana Ibrahimovića koji se nadao povratku u reprezentaciju nakon dobrih igara u dresu Milana, no ozljeda koljena to je onemogućila.

Svejedno, Šveđani su na SP-u u Rusiji pokazali što se sve može čvrstim i dobro organiziranim nogometom, a plasman u četvrtfinale učinio je puno za samopouzdanje momčadi koju smo upoznali i prošle jeseni u Ligi nacija protiv Hrvatske i ostavila je dobar dojam.

Španjolci pak uvijek imaju ekstra kvalitetu, no morat će to potvrditi na travnjaku. Dvije reprezentacije susrele su se u kvalifikacijama za ovo natjecanje, uz remi i trijumf Enriqueove družine, no nova utakmica donosi nove izazove i sve kreće od nule.

U skupini E u kojoj su još Poljska i Slovačka, obje reprezentacije uvjerene su da će pronaći svoje mjesto u nokaut fazi. Ipak, poraz bi zakomplicirao život gubitniku i zato ovaj dvoboj u Sevilli nije nevažan…

Prethodni dvoboji:
15.10.19 Švedska1:1Španjolska EPK
10.06.19 Španjolska3:0Švedska EPK
14.06.08 Švedska1:2Španjolska EP
17.11.07 Španjolska3:0Švedska EPK
07.10.06 Švedska2:0Španjolska EPK

Izostanci i ozljede:

Poljska: Arkadiusz Milik (ozljeda koljena).

Slovačka: Ivan Schranz (ozljeda bedra).

Španjolska zabija manje od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Španjolska već godinama svojim navijačima pruža samo razočaranja, a sada s potpuno novim mladim snagama želi to ispraviti, no dug je put pred njima na Euru.

U Sevilli je čeka iznimno tvrdi nogomet, u kojoj će Švedska pokušati parirati svojim organiziranim nogometom, a mi vjerujemo da će u tome i uspjeti. Zbog toga oklada na manje od 2.5 gola, za koju možete dobiti kvotu 1.73 djeluje kao najbolja opcija za ovaj susret.

Iako na kladionicama Španjolce proglašavaju izrazitim favoritima u ovom susretu, a Bet365 nudi kvotu 9.00 da će osvojiti turnir, klađenje na nogomet ne završava uvijek prema očekivanjima. Bod Luisa Enriquea ne bi razočarao niti mu poremetio planove, a Šveđani znaju igrati protiv jakih na velikim natjecanjima, zbog čega je dvoznak X2 uz koeficijent 2.95 nešto što vrijedi probati.

Od ostalih oklada, možete čak uplatiti da Alvaro Morata neće zabiti, uz kvotu 1.5, a isto i na Gerarda Morena uz 1.49, dok će oni hrabriji možda odigrati i manje od 1.5 gol, uz veliku kvotu 3.15.

U svakom slučaju, ovo djeluje kao kompliciraniji dvoboj nego što to postavljene kvote pokazuju i treba biti oprezan te pokušati pronaći alternativni put do zarade, od onog očitog…

Najbolje kvote za naše tipove

22bet

1.73

Manje od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

2.95

Švedska X2

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top