Finska vs. Rusija – Tipovi za klađenje i najava Europskog prvenstva

Forma:
W L L L D
  • Gazprom Arena
  • Početak: 16. lipanj 15:00
Forma:
L W D L W
Finska
Manje od 2.5 gola1.61
Rusija
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Malotko je vjerovao kako bi Finska mogla uoči drugog kola skupine B biti na korak od plasmana u osminu finala, ali upravo to se dogodilo nakon drame u Kopenhagenu.

U utakmici koju je obilježila borba za život Christiana Eriksena Finci su zadržali pribranost i zatim pogotkom napadača Union Berlina, Joela Pohjanpala stigli do povijesne pobjede, u prvoj utakmici ove reprezentacije na jednom velikom natjecanju.

Kad znamo da je Finska na turnir došla u seriji loših nastupa u 2021. godini, onda je jasno da se radi o najvećoj mogućoj senzaciji, no u okolnostima u kojima se normalan nogomet nije mogao igrati.

Tim rezultatom skupina B Europskog prvenstva okrenuta je naglavačke! Izbornik Markku Kanevra sada mora izvući još bod do kraja grupne faze i definitivno će se naći u nokaut dijelu turnira, s vjerojatno najslabijom momčadi na ovom natjecanju, što bi bio senzacionalan uspjeh.

A do tog će boda put morati tražiti ove srijede protiv Rusije u Sankt Peterburgu, jer vaditi se protiv Belgijaca u zadnjem kolu zvuči kao nemoguća misija.

Rusija je katastrofalno započela Europsko prvenstvo kojem je jedan od domaćina. Poraz 0:3 od moćne Belgije ne bi bio toliko zabrinjavajući da u ovom dvoboju momčad Stanislava Čerčesova nije izgledala maskimalno jalovo i bezopasno.

Međutim, Rusi su daleko od otpisanih. Dapače, šokantan raspad danske reprezentacije otvara im širom vrata do drugog mjesta u skupini, a na putu im zapravo stoje tek tvrdoglavi Finci, u dvoboju dvije nacije koje nikad nisu bile u prijateljskim odnosima.

Ruski navijači nadaju se da će u ovom dvoboju proraditi stasiti Artem Džjuba i pokazati zašto je bez njega izabrana vrsta s istoka gotovo nezamisliva. A bolje će morati igrati i Aleksandr Golovin, jedan od rijetkih koji u ovoj momčadi svoj novac zarađuje u zapadnoj Europi.

Stvari su vrlo jednostavne uoči utakmice. Rusija mora pobijediti, a Finci bi bili zadovoljni i s bodom. Zbog toga možemo očekivati žestoke napade domaćina i organiziranu obranu gostiju, kroz 90 minuta napetog okršaja. To bi više moglo odgovarati gostima, jer Rusi su se pokazali najopasniji kad se brane i izlaze u kontre pa će biti vrlo zanimljivo vidjeti kako će se rasplesti ovaj izuzetno važan dvoboj…

Prethodni dvoboji:
10.06.09 Finska0:3Rusija SPK
15.10.08 Rusija3:0Finska SPK
15.11.95 Rusija3:1Finska EPK
16.08.95 Finska0:6Rusija EPK
30.06.12 Rusija1:2Finska OI

Izostanci i ozljede:

Finska: Glen Kamara (suspenzija).

Rusija: Fjodor Kudrjaškov (ozljeda mišića).

Rusija zabija manje od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Navijači u Sankt Peterburgu trebali bi vidjeti ove srijede ono što su već navikli u dvobojima svoje Rusije, tvrdu i šahovsku partiju u kojoj potez ili dva donose konačnu pobjedu.

Baš zbog toga oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, u dvoboju dvije reprezentacije koje nisu poznate po kvalitetnoj igri prema naprijed djeluje kao najbolja opcija za ovakav okršaj.

Također, unatoč neprijateljskom okruženju i pritisku navijača s tribina, Finska osokoljena neočekivanom pobjedom protiv Danske ima sposobnost izdržati 90 minuta i uzeti ono po što je došla, zbog čega tipujemo na okladu 1X, uz što ide koeficijent čak 2.37.

Svakako se radi i o utakmici kao stvorenoj za klađenje uživo na Betfairu, gdje iskusan igrač može rano uočiti u kojem smjeru ide ovaj dvoboj i time nadmudriti ostale, na popularnoj burzi koeficijenata. A oklada pri live klađenju da neće pasti još dva gola do kraja utakmice, nakon što padne prvi, mogla bi dati lijepu kvotu, onome tko je na vrijeme uzme…

Najbolje kvote za naše tipove

22bet

1.61

Manje od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

2.30

Finska 1X

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top