Turska vs. Wales – Tipovi za klađenje i najava Europskog prvenstva

Forma:
L W D W D
  • Baku Olympic Stadium
  • Početak: 16. lipanj 18:00
Forma:
D D L W W
Turska
Oba daju gol: Da2.23
Wales
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U sjeni moćne Italije, u skupini A tri reprezentacije vode ravnoravnu borbu za drugo mjesto, koje osigurava toliko željeno mjesto u nokaut fazi natjecanja.

Uz Švicarsku, to su Turska i Wales, koji će ove srijede u međusobnom dvoboju pokazati tko je trenutno zreliji za plasman među najboljih 16 na Europskom prvenstvu.

Turci se nisu dobro proveli na otvaranju turnira u Rimu. Burak Yilmaz i društvo bili su potpuno inferiorni protiv Italije koja je radila na travnjaku što je htjela i na kraju upisala uvjerljivu 3:0 pobjedu, vrijednu vodećeg mjesta u grupi.

Reprezentacija izbornika Şenola Güneşa zbog tog se neuspjeha nalazi na samom dnu skupine, s lošom gol razlikom, ali ne i bez izgleda na putu prema osmini finala. No, mora skupiti barem 4 boda u sljedeće dvije utakmice, a pobjeda protiv Walesa ono je na što Turska definitivno računa na Olimpijskom stadionu u Bakuu, u glavnom gradu Azerbajdžana.

Turci su u ožujku pobjedom protiv Nizozemske pokazali da mogu igrati atraktivan i opasan nogomet, no također nerijetko primaju dva do tri pogotka, a tada je napadačima teško spasiti utakmicu.

Reprezentacija koja se proslavila broncom na SP-u u Koreji i Japanu 2002. godine pokušat će svoj napadački stil nametnuti Velšanima u ovom dvoboju, no protivniku bi to moglo i odgovarati, jer jako dobro zna kako izlaziti u kontre.

Wales je remijem sa Švicarskom definitivno pokazao da na velikim natjecanjima izvlači iz sebe ono najbolje pa Robert Page ima razloga za optimizam, uoči ključnih utakmica. Gareth Bale i Aaron Ramsey u sasvim su solidnoj formi, dok pažnju javnosti privlači mladi ofenzivac Manchester Uniteda, Daniel James koji može okomitim prodorima napraviti probleme protivničkoj obrani.

Ako tome dodamo odličnu igru glavom ove britanske reprezentacije i mnogo iskusnih članova Premiershipa u velškim redovima, onda nam postaje jasno da Turskoj ove srijede neće biti lako u potpunosti nametnuti svoj stil igre i opravdati ulogu laganog favorita, koju joj daje većina kladionica.

Drugim riječima, čeka nas na travnjaku ravnopravan okršaj u kojem će profitirati ona momčad koja uspije realizirati svoje prilike. A takvih bi moglo biti mnogo na obje strane, jer u posljednjih godinu dana i jedni i drugi pokazuju brojne slabosti u obrani. Zbog toga će navijači koji otputuju u Bakuu imati u čemu uživati, a rijetki su se spremni kladiti da bi ovakav dvoboj mogao završiti bez postignutih pogodaka…

Prethodni dvoboji:
20.08.97 Turska6:4Wales SPK
14.12.96 Wales0:0Turska SPK
25.03.81 Turska0:1Wales SPK
15.10.80 Wales4:0Turska SPK
21.11.79 Turska1:0Wales EPK

Izostanci i ozljede:

Turska: nema značajnih izostanaka.

Wales: nema značajnih izostanaka.

Wales zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Turska i Wales igraju dvoboj u kojem pobjeda znači mnogo, a remi samo komplicira situaciju. Baš zbog toga vjerujemo da ćemo u Bakuu gledati ofenzivan nogomet u kojem će obje momčadi tražiti svoj put prema osvajanju tri boda.

U takvoj situaciji okladu oba daju gol, na što kladionica 22bet nudi koeficijent 2.23, biramo kao prvu opciju za klađenje u ovoj neizvjesnoj utakmici.

Iako Wales nema moć ponoviti plasman u polufinale s prethodnog Eura, vjerujemo da ima igru koja ga može odvesti u osminu finala te da neće izgubiti od Turske, zbog čega biramo koeficijent 1.64 na dvoznak X2 u ovom susretu.

Od ostalog, izdvajamo dva nogometaša koji bi mogli postići pogodak u ovom susretu: Gareth Bale uz kvotu 3.2 i Burak Yilmaz uz koeficijent 2.6, što bi se lako moglo dogoditi. Također djeluje izgledno pad još jednog gola u posljednjih 20 minuta utakmice, na što u live klađenju možete dobiti koeficijent oko 2.

Najbolje kvote za naše tipove

22bet

2.23

Oba daju gol

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.64

Wales X2

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top