PAOK vs. Dinamo – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Konferencijske lige

Forma:
L L W W W
  • Toumba Stadium
  • Početak: 14. ožujak 18:45
Forma:
W W D W W
PAOK
Oba daju gol: Da1.81
Dinamo
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Dinamo je pred utakmicom koja ga može odvesti u četvrtfinale Konferencijske lige. Radi se o gostovanju u Solunu, gdje brani prednost 2:0 iz prve utakmice protiv PAOK-a.

Momčad Sergeja Jakirovića odigrala je vjerojatno svoju najbolju utakmicu sezone na Maksimiru prošli tjedan protiv grčkog suparnika. Uvjerljiv trijumf probudio je optimizam kod zagrebačkih navijača, svjesnih da Dinamo u Europi ne izgleda loše niti na najtežim gostovanjima.

Bruno Petković bio je junak prve utakmice, strijelac oba pogotka za “modre”. Centarfor Dinama čini se da polako podiže formu i ponovo radi razliku na travnjaku. Kako svojim građenjem, tako i dodavanjima te udarcima 29-godišnjak muči protivnike i igra važnu ulogu na terenu.

U napadu Dinama očekuju se na krilnim pozicijama Arber Hoxha i Dario Špikić, nakon što su solidno odigrali u prvoj utakmici protiv Grka. Takuro Kaneko također se nada minutaži, ako ništa, onda barem u drugom poluvremenu.

U igri Jakirovićeve momčadi sve važniju ulogu igra mladi Martin Baturina. Ofenzivni veznjak odigrao je fantastično u prethodnim utakmicama i ako ponovi nešto slično u četvrtak, jasno je da Dinamo ima ogromne izglede proći dalje.

Na visini će morati biti i obrana. Maxime Bernauer pokazao se impresivnim na poziciji stopera, a Ivan Nevistić sasvim solidno brani, no sigurno neće biti nezaposlen na teškom gostovanju u Solunu.

S druge strane, domaća momčad pod trenerom Razvanom Lucescuom već je jednom uvjerljivo svladala hrvatskog predstavnika na svom terenu. Bilo je to tijekom ljeta protiv Hajduka, no sada je PAOK pred puno težom misijom.

Grčka ekipa nada se boljem funkcioniranju svog napada nego na Maksimiru, kada je bila potpuno bezopasna. Kiril Despodov mogao bi ovaj put započeti od prve minute, a mjestu u ofenzivi još se nadaju Taison i Brandon Thomas.

Ioannis Konstantelias i Thomas Murg pokušat će pak uspostaviti dominaciju u sredini terena, što nisu uspjeli prije tjedan dana. Obrana pak predvođena golmanom Dominikom Kotarskim morat će na Toumba stadionu odigrati besprijekorno, što neće biti lako protiv Dinama koji ponovo proživljava prekrasne europske trenutke…

Prethodni dvoboji:
07.03.24 Dinamo2:0PAOK EKL
15.12.10 Dinamo0:1PAOK EL
30.09.10 PAOK1:0Dinamo EL

Izostanci i ozljede:

PAOK: Michailidis G.(ozljeda mišića), Samatta M. (ozljeda leđa), Sastre J. (ozljeda mišića), Troost-Ekong W. (ozljeda mišića), Živković Z. (bolest).

Dinamo: Bulat M. (ozljeda gležnja), Rog M. (ozljeda koljena), Stojković L. (ozljeda koljena).

PAOK zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Unatoč uvjerljivoj pobjedi Dinama u prvoj utakmici i dominaciji na terenu, online kladionice svejedno su proglasile PAOK favoritom za ostvarenje pobjede u ovom dvoboju.

Mi pak vjerujemo da “modri” neće pasti bez ispaljenog metka. Grčka momčad morat će žestoko napadati od samog početka, što će otvoriti prostor za hrvatske napadače. Zato je naša glavna preporuka oklada oba tima daju gol, uz koeficijent 1.81 u kladionici 20bet.

Bit će to dvoboj koji će početi čvrsto, a onda se rasplamsati. Zato ima smisla i ono što nudi kladionica 22bet, okladu da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, na što ćete dobiti tečaj 2.07.

Ako pak vjerujete u pozitivan rezultat zagrebačke momčadi, kvota je 2.06 na dvoznak X2 na Dinamo, što bi prema viđenom prije tjedan dana definitivno moglo zaživjeti u Solunu, unatoč fanatičnom navijanju domaćih navijača. Na okladi pak Dinamo zabija više od 1.5 gola dobit ćete čak 3.33 u kladionici Rabona.

Što se pak strijelaca tiče, tečaj je 4.00 da će zabiti Bruno Petković, a čak 7.50 da će poentirati Takuro Kaneko. S druge strane, kvota je 2.87 na Kirila Despodova, a 3.50 na Thomasa Brandona.

Za kraj, tu je klađenje uživo. Jednom kad dvoboj započne, bit će još lakše detektirati odnos snaga ovih suparnika. Oklada na gol u zadnjih 20 minuta, uz tečaj oko 2.00 djeluje obećavajuće, no pojavit će se i druge zanimljive opcije. Zato imajte uključenu omiljenu kladionicu u četvrtak popodne i reagirajte čim se pojavi kvota za koju ste sigurni da prolazi…

U kladionici 22bet bonus dobrodošlice do 122 € možete odigrati na Dinamovim utakmicama u Europi!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top