Atletico vs. Inter – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
L W L D L
  • Wanda Metropolitano
  • Početak: 13. ožujak 21:00
Forma:
W D W D W
Atletico
Oba daju gol: Da1.84
Inter
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Posljednjeg dana uzvratnih utakmica osmine finala Lige prvaka čeka nas prava poslastica u Madridu, gdje će snage odmjeriti Atletico i Inter.

Nakon minimalnog poraza u prvoj utakmici, Diego Simeone se nada da bi crveno-bijeli mogli preokrenuti situaciju pred svojim fanatičnim navijačima. No, argentinski stručnjak ima problema s ozljedama i neće biti lako poslati konkurentnu momčad na travnjak.

Problem je što Antoine Griezmann ima ozlijeđen gležanj i upitan je za ovu utakmicu, a definitivno će u obrani nedostajati Jose Maria Gimenez, ključni stoper koji se ozlijedio u prethodnom dvoboju ovih suparnika.

Ipak, Atletico ima mnogo kvalitete u svojim redovima pa ga ne treba unaprijed otpisati. Vrijedi izdvojiti Alvara Moratu u ofenzivi, vrlo efikasnog ove sezone. Memphis Depay još je jedan igrač koji svojim potezima može preokrenuti utakmicu pa ga ovaj put očekujemo na travnjaku od prve minute.

Simeone će morati svoju sredinu terena besprijekorno taktički posložiti za ovu utakmicu. Od Kokea se očekuje da manje griješi nego u nekim prethodnim utakmicama, a Marcos Llorente svakako bi mogao nešto napraviti prema naprijed. Isto vrijedi i za sjajnog mladog Brazilca Samuela Lina.

Obrana bi se pak trebala osloniti na igrače poput Stefana Savića i Nahuela Moline, pred kojima je iznimno težak zadatak, kao i pred Janom Oblakom koji je u prvoj utakmici bio pod paljbom od prve do posljednje minute.

S druge strane, Inter posljednjih mjeseci briljira pod vodstvom Simonea Inzaghija. Momčad iz Milana upisala je čak 13 uzastopnih pobjeda u svim natjecanjima i postaje sve ozbiljniji kandidat za osvajanje naslova prvaka Europe.

No, prvo mora preživjeti gostovanje u Milanu. U tome bi trebao pomoći Lautaro Martinez, argentinski centarfor koji je već utrpao pregršt golova ove sezone. Podršku ima u Marcusu Thuramu, a u napadu još djeluje i iskusni Henrik Mhitarjan, uvijek spreman povući po krilu.

Inzaghi je napravio pun pogodak kad je doveo Hakana Calhanoglua u sredinu terena, a odlično u veznoj liniji igra i Nicolo Barella. U svakom slučaju, na Wanda Metropolitano stadionu Inter se ne dolazi braniti svih 90 minuta, no morat će odigrati taktički vrlo zrelo kako ga agresivni domaćin ne bi iznenadio ove srijede…

Prethodni dvoboji:
20.02.24 Inter1:0Atletico LP
11.08.18 Atletico0:1Inter ICC
27.08.10 Inter0:2Atletico SC

Izostanci i ozljede:

Atletico: Azpilicueta C. (ozljeda koljena), Barrios P. (bolest), Gimenez J. M. (ozljeda mišića), Griezmann A. (ozljeda gležnja), Lemar T. (ozljeda Ahilove tetive), Vitolo (ozljeda koljena).

Inter: Arnautović M. (ozljeda zadnje lože), Carlos Augusto (ozljeda lista), Cuadrado J. (izvan kadra), Sensi S. (izvan kadra).

Inter zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Unatoč fantastičnoj formi milanskih nogometaša, sportske kladionice u ovoj utakmici daju podjednake izglede i jednima i drugima da dođu do pobjede u regularnom dijelu utakmice.

Mi pak vjerujemo kako će se igrati puno otvorenije nego u Milanu prije tri tjedna. U takvoj igri doći će do izražaja ofenzive i jedne i druge momčadi pa možemo očekivati pogotke. Zato je naša glavna preporuka oklada na oba tima daju gol, uz koeficijent 1.84 kojeg nudi kladionica 20bet.

Svakako zanimljivo djeluje i ono što nudi kladionica 22bet, okladu da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, uz tečaj 2.09. To bi se moglo pretvoriti u realnost, jer očekuje se da se utakmica rasplamsa u svom nastavku.

Ako pak vjerujete da je Inzaghijeva družina ipak u ovoj utakmici klasa za sebe, Rabona vam nudi kvotu 2.40 na okladu da Inter zabija više od 1.5 gola na Wanda Metropolitano stadionu, što definitivno nije nemoguće.

Što se pak klađenja na kornere tiče, dobit ćete 2.20 ako odigrate na više od 10.5 kornera na utakmici. To je sasvim izgledno, kad znamo da ni jedni ni drugi mnogo ne kompliciraju kad im se protivnik približi kaznenom prostoru.

Kladiti se možete i na strijelce. Pa ćete tako dobiti 3.00 ako odigrate na pogodak Lautara Martineza, a ista je kvota ako tipujete na Marcusa Thurama. S druge strane, 3.20 vas čeka ako odigrate na gol Alvara Morate, a 4.00 na opasnog Memphisa Depaya.

Za kraj, spomenimo i okladu na crveni karton, uz kvotu 5.00, što je definitivno moguće u jednoj ovakvoj utakmici, u kojoj igraju agresivne momčadi, a ulog je vrlo velik…

U kladionici CampoBet igrači svakog tjedna mogu uzeti bonus do 500 €, iskoristiv na utakmicama Lige prvaka!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top