Borussia D. vs. PSV – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
W W L D D
  • Signal Iduna Park
  • Početak: 13. ožujak 21:00
Forma:
W D W D W
DOMAĆIN 2.11
Remi 3.90
GOST 3.25
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon neizvjesnog prvog dvoboja u Eindhovenu, ove srijede Borussia i PSV igraju uzvrat osmine finala Lige prvaka u Dortmundom.

Domaća momčad pod trenerom Edinom Terzićem posljednjih tjedana podigla je svoju igru i nada se plasmanu među 8 najboljih momčadi Europe. To bi bilo i pošteno, s obzirom na to da su žuto-crni u jesenskom dijelu sezone preživjeli “skupinu smrti” i osvojili u njoj neočekivano prvo mjesto.

Sada Borussia mora opravdati ulogu favorita na domaćem terenu, nakon 1:1 u prvoj utakmici. Ključ uspjeha bit će postizanje golova, u dvoboju dvije momčadi koje su bolje prema naprijed, nego prema nazad. Niclas Füllkrug svakako je ofenzivac od kojeg Terzić najviše očekuje u ovoj utakmici, jer radi se o efikasnom napadaču koji je dogurao sve do njemačke reprezentacije.

Dobra vijest za Borussiju svakako je i uspon forme Jadona Sancha. Englez je za vikend zabio krasan gol iz solo akcije i trebao bi biti jedan od najopasnijih pojedinaca na terenu. Karim Adeyemi i Sebastian Haller još su dva odlična rješenja koja domaćin ima u napadu.

U sredini pak terena pregršt je iskustva u redovima kluba iz Dortmunda. Marcel Sabitzer i Marco Reus dokazano su dobri nogometaši, a tu je još Julian Brandt koji također donosi pregršt kvalitete u veznu liniju.

Obrana pak s Matsom Hummelsom i Niklasom Süleom može odigrati dobro kad je to najvažnije. Gregor Kobel među vratnicama zbog toga se nada da bi mogao sačuvati mrežu netaknutom, no nezaposlen sigurno neće biti.

S druge strane, PSV je pod trenerom Peterom Boszom klasa za sebe u nizozemskom prvenstvu, no u Europi je ove sezone već doživio nekoliko poraza.

Momčad iz Eindhovena sada se nada da će odigrati svoju najbolju utakmicu, s Johanom Bakayokom u ofenzivi za kojeg već neko vrijeme pokazuju interes najbogatiji europski klubovi. Odličan je ove sezone i Luuk de Jong koji trpa golove iz utakmice u utakmicu, a dolazak Hirvinga Lozana iz Napolija svakako je dodatno pojačao ofenzivu nizozemskog kluba.

Joey Veerman i Guus Til još su dva igrača koji mogu nešto napraviti prema naprijed pa se PSV sigurno ne predaje unaprijed na stadionu Signal Iduna Park, na kojoj nas čeka vrlo uzbudljiva utakmica…

Prethodni dvoboji:
20.02.24 PSV1:1Borussia Dortmund LP
07.01.17 Borussia Dortmund4:1PSV PRI
22.10.02 Borussia Dortmund1:1PSV LP
02.10.02 PSV1:3Borussia Dortmund LP

Izostanci i ozljede:

Borussia Dortmund: Bamba S. (ozljeda mišića), Haller S. (ozljeda gležnja), Schlotterbeck N. (žuti kartoni).

PSV: Lang N. (ozljeda mišića), Saibari I. (ozljeda mišića), Veerman J. (bolest).

Borussia zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Što zbog ugleda u Europi, što zbog kvalitete igračkog kadra, kladionice u Hrvatskoj odlučile su proglasiti Borussiju Dortmund laganim favoritom u ovoj utakmici.

Mi također vjerujemo da prednost pred krcatim Signal Iduna Parkom mora biti na strani domaćina. Terzić ima momčad koja je iz natjecanja već eliminirala jače klubove od PSV-a, zbog čega je naša preporuka pobjeda Borussije u regularnom dijelu utakmice, uz koeficijent 2.11 u kladionici 20bet.

Mogao bi ovo biti dvoboj s minimalnom količinom kalkulacija, jer tako obično izgledaju utakmice PSV-a. Zato ima smisla i oklada koju nudi 22bet, da dva gola padaju do 55. minute ili ranije, uz kvotu 1.79.

Ako pak želite podebljati kvotu na uspjehu domaćina, bet365 vam nudi dvije zanimljive mogućnosti. Prva je oklada da Borussia zabija gol u oba poluvremena, uz koeficijent 2.62, dok ćete dobiti 3.25 ako odigrate poluvrijeme/kraj 2/2. To postaje dobitno ako Borussia povede u prvih 45 minuta i pobijedi na kraju.

Kladiti se možete i na kornere. Kvota je čak 2.20 na više od 10.5 kornera, što je definitivno realan scenarij u utakmici dvije prilično ofenzivne momčadi.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 2.60 na gol Niclasa Füllkruga, a 3.25 ako tipujete na Jadona Sancha. S druge strane, kvota je 2.75 da će zabiti Luuk de Jong, a čak 5.00 ako odigrate da će poentirati Johan Bakayoko.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz tečaj 2.50, što je uvijek moguće kad na teren istrče dvije ekipe čiji su ofenzivci bolji od defenzivnih dijelova momčadi…

U kladionici Germania bonus dobrodošlice do 1000 € iskoristiv je na Ligi prvaka!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top