Osijek vs. CSKA Sofija – Tipovi za klađenje i najava Europa Conference lige

Forma:
W L D W W
  • Gradski vrt
  • Početak: 12. kolovoz 21:15
Forma:
W D W D L
Osijek
Više od 2.5 gola1.77
CSKA Sofija
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon obećavajuće prošle sezone pod vodstvom Nenada Bjelice, Osijek se s pravom nada ovog ljeta izboriti grupnu fazu Europa Conference lige, što bi mu uspjelo ako bi prošao kroz tri runde kvalifikacija. No, pokazalo se prije tjedan dana u Sofiji da mu posao neće biti nimalo lak.

Naime, CSKA je u prvoj utakmici potpuno nadigrao osječku momčad i upisao visoku 4:2 pobjedu, koja je mogla biti i mnogo viša, da su Bugari imali samo malo više koncentracije u napadu i manje griješili u obrani.

Bjelica je očekivano bio razočaran nakon ove utakmice pristupom pojedinih igrača, no dobio je tek tjedan dana vremena trgnuti uspavane zvijezde i osmisliti taktiku koja će u potpunosti preokrenuti rezultat u Gradskom vrtu.

A CSKA je prvi dvoboj djelovao kao da na terenu igra Barcelona. Fantastično je igrao irski veznjak Graham Carey, dok je Ekvadorac Jordy Caicedo lakoćom pretrčavao obranu Osijeka po lijevoj strani i izgledao potpuno nezadrživo.

Međutim, poznavatelji nogometa u Bugarskoj nam kažu da ovaj klub iz Sofije zapravo i nije tako moćan kako je djelovao protiv Osijeka, što budi nadu za hrvatskog predstavnika. U dvije utakmice protiv latvijske Liepaje jedva je CSKA prošao na penale, a u bugarskom Superkupu izgubio je od Ludogoreca s visokih 4:0.

Dakle, moguće je da su Bugari doživjeli trenutak inspiracije u prvoj utakmici, no možda im i Osijek posebno leži, jer su ga izbacili i u pretkolu Europske lige prije dvije godine.

Svejedno, Bjelica mora zadržati pozitivu u svojoj momčadi i žestoko napasti od prve minute. Neki će se od udarnih igrača preseliti na klupu, no Ramona Miereza u napadu se sigurno neće odreći, dok je protiv Hrvatskog dragovoljca odlično odigrao i Petar Bočkaj te tako najavio svoju kandidaturu za prvih 11.

Nema sumnje, ništa još nije riješeno uoči obračuna u Gradskom vrtu, a ono što najviše veseli je to da nas čeka utakmica otvorenog garda, koja teško da može završiti bez postignutih pogodaka…

Prethodni dvoboji:
05.08.21 CSKA Sofia4:2Osijek ECL
01.08.19 Osijek1:1CSKA Sofia EL
25.07.19 CSKA Sofia1:0Osijek EL

Izostanci i ozljede:

Osijek: Ante Erceg (ozljeda koljena).

CSKA Sofia: nema značajnih ozljeda.

Osijek zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Hoće li Osijek zaista nadoknaditi prednost Bugara u uzvratu ili ne, teško je reći prije nego što utakmice počne, no uvjereni smo da će se igrati ofenzivno i da možemo očekivati pravi vatromet na travnjaku.

Baš zbog toga ovaj ćemo put izbjeći pogađanje pobjednika utakmice, već je naša prva preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola u regularnom dijelu ovog dvoboja, uz koeficijent 1.77, što izgleda itekako izgledno, ako pogledamo posljednje dvoboje i jedne i druge momčadi, kao i ono što se događalo prije tjedan dana u Sofiji.

Osijek će pokušati sačuvati svoju mrežu i utrpati protivniku što više, no CSKA ima previše kvalitetnih igrača u ofenzivi pa to neće biti lako izvesti. Upravo to je razlog što je naš drugi izbor oklada oba tima daju gol, uz primamljivu kvotu 1.75.

Oni koji vjeruju Bjelici i Osijeku svakako bi trebali umjesto čiste pobjede odigrati hendikep na domaćina, uz što ide koeficijent čak 2.85. A oni koji se žele još više kockati mogu probati prognozirati da će dvoboj otići do penala, uz veliku kvotu 9.10 da će se upravo ovaj scenarij ostvariti.

Naravno, još lakše će biti uspješno igrati uz live klađenje, jer će već prve minute susreta pokazati u kojem smjeru kreće utakmica, a samim time otvoriti i dodatne opcije za zaradu. Zato imajte otvorenu omiljenu online kladionicu dok gledate utakmicu i prepoznajte obećavajuću kvotu te brzo reagirajte kad se ukaže prilika za dobitak…

Osijek - CSKA Sofija Koeficijenti

22bet

1.77

Više od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.75

Oba daju gol

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top