Chelsea vs. Villarreal – Tipovi za klađenje i najava Europskog Superkupa

Forma:
D W W W W
  • Windsor Park
  • Početak: 11. kolovoz 21:00
Forma:
D L L D D
DOMAĆIN 1.79
Remi 3.56
GOST 4.6'
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao i svake godine u posljednja četiri i pol desetljeća, prva velika utakmica europskih klubova u sezoni okršaj je pobjednika Lige prvaka i Europske lige. Ove srijede to će biti dvoboj Chelseaja i Villarreala, a pobjedniku će pripasti Europski Superkup.

Riječ je o natjecanju u kojem su španjolski predstavnici imali mnogo uspjeha posljednjih godina, prije svega Real, Barcelona i Atletico, a sada će do trijumfa pokušati doći i Villarreal, koji je pod vodstvom Unaija Emeryja na impresivan način svladao Manchester United u finalu Europske lige i tako došao do prvog međunarodnog trofeja u svojoj povijesti.

No, uspjeh Chelseaja prošlog proljeća bio je još veći. S lakoćom se obračunao s Atleticom, Portom, Realom i na kraju Manchester Cityjem na putu do svoje druge titule prvaka Europe, a pogodak vrijedan najprestižnijeg trofeja u klupskom nogometu u finalu je postigao Kai Havertz.

Londonski klub ovog ljeta nije bio aktivan kao u isto vrijeme prošle godine, ali uspješno je zadržao sve svoje junake, uključujući Thomasa Tuchela, za kojeg se uprava nada da neće biti poput Roberta Di Mattea, tek kratkoročna trenerska senzacija.

Momčad djeluje i dalje snažno te ovog ljeta u prijateljskim utakmicama niže dobre rezultate, no Europski Superkup bit će prvi pravi ispit za Chelsea koji će nam dati odgovor na pitanje može li družina sa Stamford Bridgea, u čijim redovima je i naš Mateo Kovačić, nastaviti s najvišim dometima u engleskom i europskom nogometu.

Villarreal pak može biti zadovoljan, jer šampionska momčad nije brzopotezno rasprodana, što se zna dogoditi klubovima njegovog ranga. Tu je i dalje fantastični napadač Gerard Moreno, kao i ostatak radne ekipe koja se pokazala kao neugodan protivnik svakome na travnjaku.

No, potrebno je ponekad i pojačati ekipu koja priredi senzaciju, što nam je Leicester pokazao u sezoni nakon osvojene titule, kada je potpuno potonuo. Po tom pitanju “žuta podmornica” zasad još nije učinila puno, no prijelazni rok još nije pri kraju.

Emery je pokušao svoju momčad pripremiti za onog što ga čeka u Belfastu, no prijateljski dvoboji nisu prošli pretjerano uspješno pa Villarreal ulazi u ovaj dvoboj s pet utakmica u nizu bez pobjede ovog ljeta.

Ipak, sigurno ćemo vidjeti bolje i jače izdanje žutih u ovoj utakmici, jer trofej je u igri. Svejedno, Chelsea je izraziti favorit i njegovi navijači imaju se pravo nadati osvajanju prvog Europskog Superkupa u klupskoj povijesti, nakon što su prethodna dva nastupa u ovom natjecanju završila za londonski klub porazima od Atletica i Liverpoola

Prethodni dvoboji:
Chelsea– dosad nikad igrali – Villarreal

Izostanci i ozljede:

Chelsea: nema značajnih ozljeda.

Villareal: Chukwueze S. (ozljeda bedra), V. Iborra (ozljeda koljena).

Chelsea pobjeđuje rezultatom 1:0

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kad igraju europski velikani, svašta se može očekivati, pogotovo ako se radi o pobjednicima Lige prvaka i Europske lige.

Ipak, povijest nas uči da pobjednik elitnog klupskog nogometnog natjecanja u pravilu osvaja i Europski Superkup, pogotovo ako u njega ulazi sa značajno kvalitetnijom postavom i boljom formom od protivnika. Zbog toga je naša prva preporuka za ovu utakmicu pobjeda Chelseaja u regularnom vremenu, uz kvotu 1.79 koju nudi kladionica 22bet.

Chelsea se pod Tuchelom pokazao kao sjajno organizirana momčad u svakom europskom nastupu, koja daje izuzetno malo prostora protivnicima. Vjerujemo da će tako biti i u Belfastu pa također predlažemo okladu na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola u 90 minuta regularnog dijela utakmice, za što možete uloviti zanimljivi koeficijent 1.71.

Postoje još tri zanimljive oklade koje će neki svakako pokušati odigrati. Prva je da će biti dosuđen penal, uz primamljivu kvotu 2.88, što je itekako moguće u ovakvom dvoboju. Druga je oklada da oba tima NEĆE zabiti gol, uz koeficijent 1.73, jer očekujemo da će se igrati čvrsto.

Za kraj, tu je još pogodak Masona Mounta, uz kvotu 4.20, koji nije poentirao na Europskom prvenstvu u dresu Engleske, no u Chelseaju se bolje snalazi i mogao bi doći na svoje baš protiv Villarreala…

Chelsea - Villarreal Koeficijenti

22bet

1.79

Pobjeda Chelseaja

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.71

Manje od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top