Legia vs. Dinamo – Tipovi za klađenje i najava Lige prvaka

Forma:
D L W W W
  • Stadion Wojska Polskiego
  • Početak: 10. kolovoz 21:00
Forma:
D D W W W
DOMAĆIN 3.42
Remi 3.36
GOST 2.16
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Pred Dinamom je vjerojatno ključna utakmica na putu do grupne faze Lige prvaka. Nakon 1:1 na Maksimiru u prvom dvoboju 3. kola kvalifikacija, hrvatski prvak ovog utorka gostuje u Varšavi i traži trijumf koji bi ga odveo na korak do elitnog klupskog nogometnog natjecanja.

Momčad Damira Krznara natjecanje je započela sigurnim pobjedama protiv islandskog Valura i ciparske Omonije, no Legia se na Maksimiru pokazala kao značajno ozbiljniji protivnik.

Iako je Dinamo poveo preko Brune Petkovića, gosti su u završnici uspjeli izjednačiti pa se na stadionu Wojska Polskiego kreće od nule, u užarenoj atmosferi kakvu poljski navijači zasigurno spremaju, nakon prošlotjedne tučnjave s Bad Blue Boysima u Dubravi.

Prvih 90 minuta ovog obračuna pokazali su da je kvaliteta na strani zagrebačkog kluba, no Legia nije za podcjenjivanje. Dapače, i Poljaci su imali svoje prilike u ovom susretu pa Dinamo bez svojeg najboljeg izdanja sigurno neće moći nadmašiti protivnika.

A za to će biti potrebna još jedna briljantna predstava Mislava Oršića, čovjeka koji je ovog proljeća hat-trickom potopio Tottenham. Zasad nije toliko raspoložen na otvaranju nove sezone, no njegova kvaliteta može prevagnuti u svakom trenutku.

Također se puno očekuje i od Lovre Majera. Mladi veznjak igra briljantno u posljednjim utakmicama te niže golove i asistencije, što ga čini ključnim igračem Dinama ovog ljeta.

Legia s druge strane ima nekoliko igrača na koje posebno treba paziti. Povremeni hrvatski reprezentativac Josip Juranović opasan je na desnoj strani, dok s lijeve probleme može stvarati Srbin Filip Mladenović. Iskusni Portugalac Rafael Lopes ključna je figura u napadu, a pokazalo se da odlične golove može zabiti i mladi Albanac Ernest Muçi.

Ozljeda bedrenog mišića Arijana Ademija hendikep je za Dinamo, ali i Legiji će faliti Bartosz Kapustka, koji je odsutan zbog problema s koljenom.

Sve u svemu, riječ je o utakmici u kojoj treba naglasiti da pravilo “gola u gostima” više ne vrijedi, što znači da Legia nije u prednosti i u slučaju da ostane 0:0 u regularnom vremenu, igrao bi se produžetak.

Međutim, i jedni i drugi će se potruditi izbjeći takav scenarij, a Dinamo koji u svojim redovima ima puno uglednije i kvalitetnije igrače namjerava to potvrditi na travnjaku i proći dalje usred Varšave…

Prethodni dvoboji:
04.08.21 Dinamo1:1Legia LP

Izostanci i ozljede:

Legia: Bartosz Kapustka (ozljeda koljena).

Dinamo: Arijan Ademi (ozljeda mišića).

Dinamo zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako su i jedni i drugi pokazali slabosti na otvaranju sezone u domaćim prvenstvima, dojam je da u ovom dvoboju Dinamo može ubaciti u brzinu više, dok Legia nema tu kvalitetu pa prednost mora biti na strani hrvatskog prvaka.

Možemo očekivati čvrstu utakmicu, ali bez kalkulacija, jer izbjeći produžetak u ovoj fazi natjecanja puno znači, kad znamo da pobjednika čeka još jedna runda kvalifikacija, prije ulaska u grupnu fazu Lige prvaka. Baš zbog toga naš prvi izbor je čista pobjeda Dinama u regularnih 90 minuta, uz kvotu 2.16, koja djeluje obećavajuće.

Vjerujemo također da ćemo u Varšavi vidjeti golove, jer kad se jednom utakmica otvori, bit će puno prostora za napadače obje momčadi. Zato je naša druga preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, uz kvotu 2.18.

Riječ je definitivno o dvoboju pri kojem se isplati live klađenje, jer puno će toga biti jasnije već nakon prvih 20 minuta utakmica. Tada će se otvoriti dodatne opcije za slaganje obećavajućeg listića, koje treba brzom reakcijom iskoristiti i maksimizirati svoje izglede za dobitak.

Bilo da se odlučiti kladiti uživo tko će zabiti sljedeći gol, hoće li pasti još jedan u zadnjih 20 minuta ili na pobjednika utakmice, imajte upaljenu omiljenu online kladionicu na svom mobitelu i zgrabite priliku za profit, čim se pojavi…

Legia - Dinamo Koeficijenti

22bet

2.16

Pobjeda Dinama

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

2.18

Više od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top