Milan vs. Torino – Tipovi za klađenje i najava Serie A

Forma:
W L W W L
  • Giuseppe Meazza
  • Početak: 26. listopad 20:45
Forma:
W L L D D
Milan
Oba daju gol: Da1.85
Torino
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Sezona talijanske Serie A nije mogla bolje početi za nogometaše Milana, koji nakon 9 odigranih utakmica još uvijek ne znaju za poraz. No, raspored kola je gust i već ih čeka novi izazov ovog utorka, kada na Giuseppe Meazzu dolazi neugodni Torino.

Pomalo je nevjerojatno da momčad trenera Stefana Piolija nema niti jedan kiks u talijanskom prvenstvu, kad znamo da je primila po dva gola u svoje posljednje tri utakmice. No, momčad Milana zasad pokazuje izniman karakter i redovito preokreće utakmice, čak i kad, kao protiv Verone gubi 0:2 na poluvremenu.

Tajna uspjeha čini se da je širok izbor talenata koje Pioli ima u svojim napadačkim redovima. Ekipu je tijekom ljeta pojačao iskusni Olivier Giroud, a još od prije su tu naš Ante Rebić, kao i opasni Portugalac Rafael Leão.

A od svih ozljeda napokon se oporavio i legendarni Zlatan Ibrahimović, koji je u posljednjoj utakmici protiv Bologne uspio zabiti gol i autogol pa će sigurno biti važan faktor na travnjaku i protiv Torina.

Gosti su pak ove sezone u potpunosti pod hrvatskim utjecajem. Naime, klupu je preuzeo Ivan Jurić te zatim pojačao redove torinskog kluba našim ofenzivcima, Josipom Brekalom i Markom Pjacom.

Obojica su dosad već postigli po dva gola u talijanskom prvenstvu ove sezone, a Torino ima još nekoliko uglednih igrača prema naprijed, poput Andree Bellottija, Simonea Verdija i Arnolda Sanabrije, koji su zaduženi za zabijanje pogodaka.

Prošla sezona bila je potpuna katastrofa za Torino, koji može biti sretan što je izborio opstanak, a najveći šamar primio je upravo protiv Milana, kada je izgubio na svom terenu 7:0.

Ipak, pod Jurićem je momčad itekako živnula i dolazi po osvetu na Giuseppe Meazzu, no Milan je uz Napoli najveći hit talijanskog prvenstva ove sezone i čini se da uvijek nađe put prema pobjedi, čak i kad se nađe u naizgled bezizlaznoj situaciji…

Prethodni dvoboji:
12.05.21 Torino0:7Milan SA
12.01.21 Milan1:0Torino COP
09.01.21 Milan2:0Torino SA
17.02.20 Milan1:0Torino SA
28.01.20 Milan4:2Torino COP

Izostanci i ozljede:

Milan: Castillejo S. (ozljeda bedra), Florenzi A. (ozljeda koljena), Maignan M. (ozljeda zapešća), Messias J. (ozljeda bedra), Plizzari A. (ozljeda koljena).

Torino: Edera S. (ozljeda koljena), Mandragora R. (ozljeda koljena), Pjaca M. (ozljeda lista), Verdi S. (ozljeda mišića).

Milan zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako je Torino doživio potpuni debakl u posljednjem međusobnom dvoboju i već pune četiri utakmice čeka na postignuti pogodak protiv Milana, svaki novi dvoboj je početak od nule za oba suparnika i odlična šansa za ispravljanje posrtaja iz prošlosti.

Milan je svakako favorit u ovom dvoboju, ali pobjeda neće doći sama od sebe. Dapače, mi vjerujemo da će morati ponoviti isto što i u prethodna tri kola ako želi osvojiti puni plijen i zato je naš prvi izbor oklade oba tima daju gol, uz koeficijent 1.85.

Također prognoziramo da Torino neće igrati defenzivno kao protiv Napolija i Juventusa pa golovi ne bi smjeli izostati. Zbog toga je naša druga preporuka oklada na zbroj golova, da će biti više od 2.5 gola, uz kvotu 1.72.

Od ostalog, svakako se zanimljiva čini kombinacijska oklada, na pobjedu Milana uz više od 2.5 gola na utakmici, na što možete uloviti kvotu 2.31, što je značajno više nego da se kladite na običan trijumf domaćina.

Na pogodak Zlatana Ibrahimovića smiješi vam se koeficijent oko 2.30, dok na hendikep Milana, odnosno pobjedu s dva ili više razlike možete uloviti kvotu 2.52.

Za kraj, tu je oklada da će u drugom poluvremenu pasti više golova nego u prvom, što ide uz koeficijent 2.31, a postalo je uobičajeno na utakmicama u kojima igra Torino…

Torino - Milan Koeficijenti

22bet

1.85

Oba daju gol

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.72

Više od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top