Manchester United vs. Liverpool – Tipovi za klađenje i najava Premiershipa

Forma:
W L D W L
  • Old Trafford
  • Početak: 24. listopad 17:30
Forma:
W W D W D
Manchester U.
Dvoznak: 1X1.67
Liverpool
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Otkad je započela sezona Premiershipa, baš svaki tjedan imamo na rasporedu barem jednu fantastičnu utakmicu, a ovog vikenda pred nama je posebna poslastica. Manchester United na svom travnjaku dočekuje Liverpool, u dvoboju ljutitih rivala, iz dva grada međusobno udaljena tek pedesetak kilometara.

Manchester United napokon može reći da je kriza završena. Nakon neočekivanih poraza od Aston Ville i Leicestera te remija protiv Evertona, momčad koju vodi Ole Gunnar Solskjær uspjela je u Ligi prvaka preokrenuti 0:2 u 3:2 protiv Atalante i tako se vratiti pobjedničkim navikama.

U tom drugom poluvremenu ekipa je zapravo igrala jako dobro, a ključan pogodak zabio je Cristiano Ronaldo, koji ne prestaje trpati u elitnom klupskom nogometnom natjecanju te sada samo mora nišanske sprave podesiti u engleskom prvenstvu.

Nije loše izgledao niti povratnik Marcus Rashford, no pretrpio je manju ozljedu, a dobrim strijelcem neočekivano se pokazao Harry Maguire, skupocjeni branič koji se također nakon problema s preponom uspješno vratio u sastav. Izdvojiti još treba Lukea Shawa čiji ubačaji s lijeve strane su zaista opasni, a kada bi još malo digao formu Bruno Fernandes, bila bi to ekipa s kojom nikome ne bi bilo lako igrati.

Liverpool pak još uvijek ne zna za poraz ove sezone. Povratkom Virgila van Dijka momčad je dobila na sigurnosti u defenzivi, a napad trenutno igra kao u najboljim danima, s Mohamedom Salahom i Sadio Manéom u top formi.

Trener Jürgen Klopp može biti itekako zadovoljan pobjedom u gostima protiv Atletica u utorak, jednog od suparnika koji nikad nije odgovarao momčadi s Anfielda, a dobra vijest je i sve bolja igra Firmina, koji je pao u drugi plan na početku sezone.

Možda je Liverpool prošle sezone gubio u svakom derbiju, ali sada to više nije slučaj. Već je imao prilike igrati s Chelseajem i Manchester Cityjem i oba dvoboja završila su remijem, što ga drži u samom vrhu ljestvice, s očitim ambicijama vratiti se na tron, po drugi put u tri sezone, nakon što je prije toga tri desetljeća čekao na titulu.

Prema svemu viđenom u prethodnim utakmicama, derbi na Old Traffordu nikako ne bi trebao završiti bez pogodaka, jer napad je bolji dio i jedne i druge momčadi, a očekuje se i itekako neizvjesna utakmica, kao uostalom u svakom okršaju velikana u engleskom prvenstvu…

Prethodni dvoboji:
13.05.21 Manchester U.2:4Liverpool PL
24.01.21 Manchester U.3:2Liverpool FAC
17.01.21 Liverpool0:0Manchester U. PL
19.01.20 Liverpool2:0Manchester U. PL
20.10.19 Manchester U.1:1Liverpool PL

Izostanci i ozljede:

Manchester United: Diallo A. (ozljeda bedra), Martial A. (nespreman), Varane R.(ozljeda prepona).

Liverpool: Alcantara T. (ozljeda lista), Elliott H.(ozljeda gležnja), Jones C. (ozljeda prepona).

ManUrd zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon što se nismo proslavili prognozama dvoboja ovih suparnika u Ligi prvaka, čime nam je prekinuta serija od 5 uzastopnih točnih prognoza, pokušat ćemo skinuti ovotjedno englesko “prokletstvo”, sada kada se i jedni i drugi zajedno nalaze na travnjaku.

Iako je Liverpool bolje otvorio sezonu i ima rezultate za pohvaliti se, Manchester United na svom travnjaku uvijek je opasan, a utakmica protiv Atalante pokazala je da ovu momčad nitko ne smije podcjenjivati. Zato je naš prvi izbor dvoznak 1X na ManUtd, uz koeficijent 1.67, što znači da domaćin ovaj put neće izgubiti.

Također vjerujemo da će Cristiano Ronaldo prekinuti svoju sušu u Premiershipu i napokon zabiti, na što možete uloviti kvotu 1.95, što se uoči utakmice čini primamljivo i to je naša druga preporuka za derbi na Old Traffordu.

Od ostalog, neki će sigurno probati oba tima daju gol, uz kvotu 1.58 ili zbroj golova na više od 2.5 gola, uz koeficijent 1.60, a svakako je tu i oklada na dosuđen i realiziran penal, uz koeficijent 3.10, što se u ovakvom dvoboju lako može ostvariti.

Za kraj, spomenimo klađenje uživo, nužno u ovakvim derbi utakmicama, jer otvara dodatne opcije za zaradu, s još jednom golom u posljednjih 20 minuta kada izglednim scenarijem, na što darežljive kladionice znaju ponuditi koeficijent 2.00, ovisno o kretanju rezultata…

Manchester U. - Liverpool Koeficijenti

22bet

1.67

Manchester U. 1X

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.95

Gol Ronalda

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top