Barcelona vs. Real Madrid – Tipovi za klađenje i najava La Lige

Forma:
W W L L W
  • Camp Nou
  • Početak: 24. listopad 16:15
Forma:
W L L D W
DOMAĆIN 2.66
Remi 3.76
GOST 2.42
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nema iščekivanijeg derbija na svijetu od El Clasica, a ove nedjelje na Camp Nouu uživat ćemo u još jednom okršaju Barcelone i Reala, u 247. međusobnoj službenoj utakmici.

I jedni i drugi ulaze u ovaj dvoboj s povećanim optimizmom, nakon što su trijumfima u Ligi prvaka značajno poboljšali svoju situaciju u Europi, no Barcelona još uvijek ima više problema nego razloga za zadovoljstvo.

Momčad Ronalda Koemana loše je otvorila sezonu i doživjela poraz u svakoj jakoj utakmici dosad, uključujući dvoboje s Bayernom i Atleticom, što pokazuje da odlazak Lionela Messija, kao i teška financijska situacija, definitivno utječu na ono što Katalonci prikazuju na travnjaku.

Ipak, ima i nekoliko dobrih vijesti za Barcelonu. Oporavak od ozljede mladog talenta Ansu Fatija donijelo je novu svježinu u ofenzivi, a vraća se polako na travnjak i Kun Aguero, pa bi napad Koemanove družine trebao biti ubojitiji u nastavku sezone.

No, problem ostaje obrana predvođena Gerardom Piquetom, koji više nije onaj stari. Prima Barcelona previše golova i svaka momčad koja igra efikasno uvijek pronađe put do Ter Stegenove mreže.

A baš takva momčad je Real Madrid, koji pod Carlom Ancelottijem ne briljira ove jeseni, ali je i dalje čvrsto u igri za osvajanje trofeja u svim natjecanjima u kojima sudjeluje.

Real je možda doživio neočekivane poraze od Šerifa i Espanyola, no uvjerljivi trijumf u posljednjoj utakmici protiv Šahtara pokazuje da je reprezentativna stanka dobro došla momčadi, koja ponovo izgleda moćno na travnjaku.

Središnja figura bio je i ostao Luka Modrić, hrvatski veznjak koji već puno desetljeće dirigira igrom “kraljevskog” kluba, dok je za trpanje golova zadužen Karim Benzema, Francuz koji je prošlog vikenda napokon u Ligi nacija osvojio svoj prvi reprezentativni trofej i trenutno puca od samopouzdanja.

Od ostalih, još vrijedi izdvojiti Viníciusa Júniora, mladog Brazilca koji već ima 5 postignutih golova u španjolskom prvenstvu, a bit će velika prijetnja i obrani Barce.

Unatoč nedavnim posrtajima, Real je i dalje glavni favorit za osvajanje titule u La Ligi, ali mora početi pobjeđivati u serijama. Barcelona pak nije daleko od vodećih na ljestvici, no dosad nije pokazivala igru potrebnu za najviše domete. Svejedno, El Clasico je uvijek nešto posebno pa nije iznenađenje da kladionice nude potpuno jednake izglede i jednima i drugima da stignu do pobjede…

Prethodni dvoboji:
10.04.21 Real Madrid2:1Barcelona LL
24.10.20 Barcelona1:3Real Madrid LL
01.03.20 Real Madrid2:0Barcelona LL
18.12.19 Barcelona0:0Real Madrid LL
02.03.19 Barcelona0:1Real Madrid LL

Izostanci i ozljede:

Barcelona: Ronald Araújo (ozljeda tetive), Martin Braithwaite (ozljeda koljena), Ousmane Dembélé (ozljeda tetive), Pedri (ozljeda mišića).

Real Madrid: Dani Ceballos (ozljeda gležnja), Gareth Bale (ozljeda koljena).

Real Madrid zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako je dugi niz godina bio mušterija svom ljutitom rivalu, Real Madrid trenutno je u seriji od tri pobjede protiv Barcelone i na tome nema namjere stati.

Madridski klub ostvario je te trijumfe dok su još u katalonskoj momčadi bili Messi i Griezmann, a financijska situacija stabilna, uključujući i pobjedu 3:1 u posljednjem posjetu Camp Nouu. Vjerujemo da gosti i dalje imaju kvalitetu više i zato je naša prva preporuka oklada na pobjedu Reala, uz koeficijent 2.42 kojeg nudi kladionica 22bet.

Također smo sigurni da golovi neće izostati u ovom El Clasicu, jer obrana je slaba točka i jednih i drugih, zbog čega je naš drugi izbor oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, uz kvotu 1.62.

Od ostalog, izdvajamo 1.95 na gol Benzeme te čak 3.00 da će zabiti Ansu Fati, a na dosuđen i realiziran penal koeficijent je 3.10.

Spomenimo još i autogol kao sve češću pojavu u europskom nogometu, na koji je kvota čak 7.50, a zanimljivo djeluje i oklada da će u oba poluvremena pasti više od 1.5 gola, uz koeficijent 4.40, što definitivno možemo zamisliti u okršaju ovih suparnika…

Barcelona - Real Madrid Koeficijenti

22bet

2.42

Pobjeda Reala

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.62

Više od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top