Manchester United vs. Liverpool – Tipovi za klađenje i najava Premiershipa

Forma:
D W W W W
  • Old Trafford
  • Početak: 02. svibanj 17:30
Forma:
D D D W L
Manchester U.
Više od 2.5 gola1.79
Liverpool
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Godina dana puno toga može promijeniti u nogometu. U ovo vrijeme u 2020. godini Liverpool je bio neprikosnoveni vladar Premiershipa, a sada ne samo što gleda u leđa vodećem Manchester Cityju, već ima sve manje izgleda uopće izboriti mjesto koje vodi u Ligu prvaka sljedeće jeseni.

U takvoj razočaravajućoj formi momčad Jürgena Kloppa dolazi ove nedjelje kod svog najvećeg rivala Manchester Uniteda i mora tražiti pobjedu kako bi zadržala priključak za Leicesterom i Chelseajem u borbi za četvrto mjesto na kraju sezone.

S druge strane, ManUtd vrlo opušteno dočekuje završnicu Premiershipa, u kojoj čvrsto drži drugo mjesto na ljestvici, bez pravih izgleda pomaknuti se prema naprijed ili unazad, dok će u Europskoj ligi pokušati trofejem okruniti uspješne nastupe u 2021. godini.

Ole Gunnar Solskjær svakako mora biti zadovoljan svime što se događa na Old Traffordu, a sada ima priliku dotući ljutitog rivala na svom stadionu i tako još malo poboljšati atmosferu u momčadi koja je zaista bila dobro posložena kroz veći dio sezone.

Jedini problem za Manchester United svakako je taj da se radi o dvoboju koji se igra između dvije utakmice s Romom, a nedostatak motivacije kod igrača u engleskom prvenstvu viđen je već u ranijim dvobojima, posebno protiv Leedsa u prethodnom kolu.

No, Solskjærove zvijezde u većini prethodnih engleskih derbija znale su kako ne izgubiti, a dvoboji su nerijetko završavali rezultatom 0:0. Čak i protiv Liverpoola u prvom dijelu sezone, koji je poznat po propusnoj obrani u kojoj ništa ne štima bez ozlijeđenog Virgila van Dijka.

Međutim, sezona polako završava i čuvanje vlastite mreže sigurno nije u fokusu, pogotovo ne Uniteda koji zaista više nema što izgubiti na travnjaku. Liverpool pak unatoč manjkavosti u svojoj igri još uvijek može računati na majstorije Salaha, Manea i Firmina, koji ga moraju izvući u ovom derbiju, kako bi ipak spasio sezonu koja se u ovom trenutku čini gotovo katastrofalnom…

Prethodni dvoboji:
24.01.21 Manchester Utd3:2Liverpool FAC
17.01.21 Liverpool0:0Manchester Utd PL
19.01.20 Liverpool2:0Manchester Utd PL
20.10.19 Manchester Utd1:1Liverpool PL
24.02.19 Manchester Utd0:0Liverpool PL

Izostanci i ozljede:

Manchester United: Jones P. (ozljeda koljena), Martial A. (ozljeda koljena)

Liverpool: Virgil van Dijk (ozljeda koljena), Joe Gomez (ozljeda koljena), Joel Matip (ozljeda gležnja), Jordan Henderson (ozljeda aduktora)

Liverpool završava sezonu u TOP 4

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Manchester United možda je ove sezone bio poznat po čvrstoj igri u derbijima i malo postignutih i primljenih pogodaka na takvim utakmicama, no vjerujemo da će ovaj put biti sasvim drukčije. Ulog za domaćina je značajno manji, dok gosti iz Liverpoola jednostavno nisu u stanju sačuvati svoju mrežu čak ni kad igraju s puno slabijim protivnicima, zbog izostanaka u obrani.

Baš zbog toga oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 pogotka u derbiju, uz koeficijent 1.79 kojeg nudi kladionica 22bet čini se kao najbolja oklada za ovu utakmicu.

Također, zbog fokusa Solskjæra i njegovih nogometaša na osvajanje Europske lige, jedinog trofeja kojeg mogu osvojiti ove sezone, Liverpool mora biti favorit u ovom dvoboju. Ovo je posljednja prilika Kloppu da spasi svoju nogometnu godinu, a kvota 2.50 da će to pobjedom i napraviti djeluje obećavajuće.

Od ostalog, izdvajamo kvote 2.1 na pogodak Salaha i 3 na Marcusa Rashforda koji bi trebali biti glavni protagonisti na travnjaku. Tu je naravno i klađenje uživo koje ne treba zaboraviti, jer pogodak u zadnjih 20 minuta susreta bi lako mogao pasti, uz kvotu 2 koja obično ide na tu okladu…

Najbolje kvote za naše tipove

22bet

1.79

Više od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

2.50

Pobjeda Liverpoola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top