PSG vs. Manchester City – Tipovi za klađenje i najava Lige prvaka

Forma:
W W W L W
  • Parc des Princes
  • Početak: 28. travanj 21:00
Forma:
W W L W L
DOMAĆIN 3.15
Remi 3.7
GOST 2.14
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ako želiš postati prvak Europe, moraš pobijediti sve najbolje momčadi na svijetu. Tom je filozofijom krenuo Paris Saint-Germain ove godine, kojeg ždrijeb u elitnom klupskom nogometnom natjecanju zaista nije mazio.

U skupini su Parižani bili s Manchester Unitedom i Leipzigom, u osmini finala čekala ih je Barcelona, a u četvrtfinalu aktualni prvak Bayern. Sve su ih uspješno izbacili iz natjecanja i sada ponovo u ulozi autsajdera dočekuju Guardiolin City.

Mauricio Pochettino u karijeri nikad nije osvojio ništa, ali to se sada mora promijeniti! Moglo bi baš u Ligi prvaka, gdje je već jednom zapeo u finalu s Tottenhamom, no ovaj put ima na raspolaganju puno moćniju družinu, predvođenu raspoloženim Kylianom Mbappéom, ali i mnogim drugim vrsnim napadačima, uključujući Neymara, Di Mariju i Icardija.

Strašna je to momčad koja se neočekivano mnogo muči u francuskom prvenstvu, no ono najbolje čuva upravo za napad na trofej kojeg PSG nikad nije osvojio, onaj najvrjedniji u klupskom nogometu.

Pariška družina možda trenutno ima mali problem, jer Mbappé je za vikend ozlijedio mišić i pitanje je u kakvom će stanju istrčati na travnjak. Tu je i ozljeda pouzdanog braniča Marquinhosa. Međutim, Pochettino ima dovoljno sjajnih igrača na raspolaganju i sigurno će moći sastaviti udarnih 11 koji će se ravnopravno suprotstaviti uglednom protivniku.

S druge strane, Manchester City više ne djeluje nepobjedivo kao početkom godine, kada je gazio sve pred sobom. Odjednom gubi bodove u Premiershipu, a slabosti je pokazao protiv Borussije Dortmund u četvrtfinalu Lige prvaka, kao i još veće protiv Chelseaja u FA kupu.

Ipak, Guardiola je za vikend pobjedom protiv Tottenhama osvojio Liga kup i tako započeo berbu trofeja u kojoj će se sigurno ući i titula iz Premiershipa, no Liga prvaka koju City nikad nije osvojio sasvim je druga priča.

Zanimljivo, PSG je odlučujuću prednost u prethodna dva nokaut dvoboja ostvarivao u gostima, a ne kod kuće. Protiv jednako bogatog suparnika, potpomognutog nekim drugim šeicima, ovaj put ga čeka najteži zadatak dosad, no momčad je pokazala da je zrela u Europi za najviše domete i ima pravo na optimizam…

Prethodni dvoboji:
12.04.16 Manchester City1:0PSG UCL
06.04.16 PSG2:2Manchester City UCL
03.12.08 Manchester City0:0PSG EL

Izostanci i ozljede:

PSG: Bernat J. (ozljeda koljena), Letellier A.(ozljeda bedra), Marquinhos (ozljeda prepona), Mbappe K. (ozljeda mišića)

Manchester City: Aguero K. (ozljeda mišića)

PSG osvaja Ligu prvaka

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako Manchester City ima dobro posloženu igru, no definitivno je posljednjih tjedana u padu i to pariška momčad mora iskoristiti na domaćem terenu. Kladionice su uvjerene u nedodirljivost Pepa Guardiole u ovom dvoboju, no mi se ne slažemo. Darežljivi koeficijent 3.15 kojeg nudi 22bet kladionica na pobjedu PSG nešto je što se isplati odigrati.

Vjerujemo i da će ovo biti utakmica u kojoj će Neymar pokazati svoje pravo lice i napokon se istaknuti kao pravi vođa svoje momčadi. Zato koeficijent 2.5 na njegov pogodak na Parku Prinčeva djeluje kao oklada koju itekako ima smisla odigrati.

Naravno da i dvoznak 1X na Parižane, uz kvotu 1.73 djeluje odlično pa i prolaz Francuza uz koeficijent 2.65. No, svakako preporučujemo dio budžeta čuvati za klađenje uživo, jer kad utakmica krene, neke sasvim nove, a logične opcije mogle bi se pojaviti i tada treba reagirati, ako želite osigurati profit u ovom susretu europskih velikana…

Najbolje kvote za naše tipove

22bet

3.15

Pobjeda PSG-a

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

2.5

Neymar zabija

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top