Chelsea vs. Real M. – Tipovi za klađenje i najava Lige prvaka

Forma:
W D W D W
  • Stamford Bridge
  • Početak: 05. svibanj 21:00
Forma:
W D D W D
Chelsea
Oba daju gol: Da2.05
Real M.
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Chelsea se definitivno preporodio pod Thomasom Tuchelom. Iako Nijemac nije imao pretjerano uspješnu epizodu na čelu PSG-a, a nije nikog posebno očarao niti kao trener Borussije Dortmund, čini se da je na Stamford Bridgeu pronašao savršene igrače za svoju nogometnu filozofiju i sada juriša na najveće trofeje.

Navijači ‘plavih’ s pravom uzbuđeni dočekuju kraj sezone. Situacija se značajno popravila za Chelsea u Premiershipu, dok je ovaj klub u finalu FA Cupa definitivno u ulozi favorita protiv Leicestera. Šlag na tortu uspješnih igara svakako je ono što se događa u Ligi prvaka, gdje su Tuchel i njegovi igrači na dva koraka od osvajanja najprestižnijeg klupskog nogometnog natjecanja.

Nakon 1:1 u Madridu, Chelsea ima sve što je potrebno kako bi dotukao Real i dokopao se europskog finala. Ranije u natjecanju ovaj londonski klub već je s lakoćom izbacio Atletico, a sada namjerava isto napraviti i s drugim madridskim klubom.

Momčad ovaj susret dočekuje u dobroj formi, s brojnim raspoloženim igračima od kojih se još samo čeka Timu Wernera da napokon proigra, no i Nijemac daje važan doprinos taktički dobro posloženoj momčadi protiv koje u posljednje vrijeme i najjači europski i engleski klubovi imaju problema.

No, je li to sve dovoljno za izbaciti iz natjecanja Real Madrid? Otkad je Zinedine Zidane postao trener ‘kraljeva’, osvojio je tri Lige prvaka u nizu i bez ikakve je sumnje specijalist za ovo natjecanje među trenerima.

Kad god se čine stjerani u kut, nogometaši Reala predvođeni Lukom Modrićem pronađu način kako se vratiti u život. Na krilima Karima Benzeme koji trpa golove ove sezone, a prekrasan je zabio i Chelseaju u prvoj utakmici, madridski će klub pokušati ostvariti preokret u uzvratu i doći na korak do 14. titule prvaka Europe.

Povijest nas uči da Real zna igrati ovakve utakmice i dobiti ono što traži, no Tuchel s druge strane ima rješenja za svakog suparnika u posljednje vrijeme. U svakom slučaju, možemo reći da Zidanea u Londonu čeka jedno od najvećih iskušenja u trenerskoj karijeri ni nikog ne bi iznenadila da i prevlada i ovaj izazov…

Prethodni dvoboji:
27.04.21 Real M.1:1Chelsea UCL
30.07.16 Real M.3:2Chelsea ICC
08.08.13 Real M.3:1Chelsea ICC
28.08.98 Chelsea0:1Real M. SC

Izostanci i ozljede:

Chelsea: Kovačić M. (ozljeda mišića)

Real M.: Carvajal D. (ozljeda bedra), Lucas V. (ozljeda koljena), Mendy F. (ozljeda lista), Ramos S. (ozljeda mišića), Valverde F. (bolest)

Real Madrid osvaja Ligu prvaka

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako se Chelsea prilično lako obračunao s Atleticom koji je također došao u uzvrat tražiti preokret na Stamford Bridgeu, ovaj put vjerujemo da ga čeka puno teži posao.

Real Madrid bio je i ostao klub kojeg je najteže izbaciti iz Lige prvaka, zbog čega očekujemo vatru na ovoj utakmici. Možda će se igrati čvrsto, na rezultat, ali vjerujemo da će jedan pogodak sve pokrenuti i zato nam je prvi izbor na ovoj utakmici oklada oba daju gol, za koju 22bet nudi kvotu čak 2.05, što je obećavajuće.

Koeficijent 3.30 na pobjedu Reala kojeg nudi kladionica bet365 zvuči primamljivo, ali smatramo da je ipak u ovom neizvjesnom dvoboju dvoznak X2 na madridske nogometaše, uz kvotu 1.71, puno bolja opcija.

Oklade da će Benzema dati gol, uz koeficijent 2.60, kao i da će biti dosuđen penal uz kvotu 2.88 djeluju vrlo zanimljivo. Mnogo je puteva do zarade, ali riječ je svakako o utakmici na kojoj se isplati pokušati nadmudriti druge igrače kroz klađenje uživo na burzi kvota u Betfair kladionici, pa svakako i to treba imati na umu, pogotovo ako namjeravate gledati televizijski prijenos ovog nogometnog spektakla i skloni ste klađenju putem pametnog telefona…

Najbolje kvote za naše tipove

22bet

2.05

Oba daju gol

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.71

Real M. X2

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top