Juventus vs. Milan – Tipovi za klađenje i najava Serie A

Forma:
W D W L W
  • Allianz Stadium
  • Početak: 07. svibanj 20:45
Forma:
W L L W W
DOMAĆIN 1.72
Remi 3.88
GOST 4.66
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Derby d’Italia ove nedjelje nakon mnogo će godina imati apsolutnu natjecateljsku vrijednost, u samoj završnici talijanske Serie A.

Rezultat je to 34 kola talijanskog prvenstva u kojih su Juventus i Milan skupili po 69 bodova i međusobno se bore za jedno od mjesta koja vode u Ligu prvaka sljedeće sezone.

Nema sumnje, za torinske deveterostruke uzastopne šampione priličan je neuspjeh oprostiti se od naslova prvaka već početkom svibnja, s neizvjesnom borbom za mjesto među europskom elitom. No, Andrea Pirlo i njegov stručni stožer jednostavno nisu uspjeli izvući više iz momčadi koju su imali na raspolaganju.

Juventus je neuvjerljiv i pokazuje mnogo slabosti. Cristiano Ronaldo, strijelac 27 pogodaka u Seriji A spasio ga je u prethodnom kolu protiv Sassuola, no raniji poraz u derbiju s Atalantom potvrdio je da je “Stara dama” ovog proljeća izuzetno ranjiva.

Pirlo će u derbiju protiv Milana morati tražiti pobjedu, jer u borbi za mjesta koja vode u Ligu prvaka još su Lazio i Napoli pa bi svaki izgubljeni bod mogao biti skup. Mladi talijanski stručnjak na raspolaganju neće imati samo Federica Chiesu od udarnih zvijezda, no momčad ima nisko samopouzdanje i trebat će je za ovaj derbi znati ohrabriti i motivirati.

S druge strane, Milan je također u priličnim problemima. Nakon gotovo perfektne jeseni i vodstva na ljestvici, Piolijeva momčad gubi dah u 2021. godini i dovela je u pitanje sve ono dobro napravljeno ranije.

Takav razvoj događaja nije iznenađenje, jer igrački kadar ipak nema kvalitetu drugih moćnih talijanskih klubova pa su se slabiji rezultati mogli očekivati. Međutim, na krilima Zlatana Ibrahimovića i Ante Rebića “rossoneri” još uvijek drže visoku poziciju na ljestvici i imaju priliku ostvariti svoj najbolji plasman u Seriji A u posljednjem desetljeću.

Milan osim bolesnog Marija Mandžukića ulazi u ovaj dvoboj bez ozljeda, spreman u velikom derbiji tražiti ključne bodove. No, Juventusova ga je pobijedio i u prvom dijelu prvenstva, kad je bio na vrhuncu pa je sasvim jasno tko je u ovom dvoboju favorit…

Prethodni dvoboji:
06.01.21 Milan1:3Juventus SA
07.07.20 Milan4:2Juventus SA
12.06.20 Juventus0:0Milan COP
13.02.20 Milan1:1Juventus COP
10.11.19 Juventus1:0Milan SA

Izostanci i ozljede:

Juventus: Chiesa F. (ozljeda mišića), Demiral M.(ozljeda mišića)

Milan: Mario Mandžukić (bolest) )

Spezia ispada iz Serie A

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Juventus možda nije na travnjaku onakav na kakvog smo navikli prethodnih godina, no još uvijek u svojim redovima ima najbolje pojedince u Italiji. Naravno, uz šampionski Inter.

Baš zbog toga, kao i vrlo dobrih rezultata u okršajima s izravnim konkurentima ove sezone vjerujemo da će Pirlova momčad savladati posrnuli Milan, uz obećavajući koeficijent 1.72 koji možete pronaći u nogometnoj ponudi kladionice 22bet.

Bit će to još jedan tvrdi talijanski derbi u kojem ne možemo očekivati mnogo pogodaka pa se oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 pogotka čini kao druga najbolja opcija, uz kvotu 2.14.

Za one koji su spremni više riskirati tu je koeficijent 2.5 da će biti dosuđen penal, vrlo čest u ovakvim derbijima, a tu je i kvota čak 11 na autogol, kojeg također možemo zamisliti u ovom dvoboju. Oklade na manje od 1.5 gola, uz koeficijent 4.1 te oba ne daju gol uz kvotu čak 2.06, također se čine zanimljivima.

Sve u svemu, čeka nas žestoki i čvrsti talijanski derbi koji naginje na stranu Juventusa, a tko ima priliku svakako bi trebao koristiti i klađenje uživo, kada bi se mogle pojaviti još neke, u ovom trenutku neočekivane opcije za zaradu…

Najbolje kvote za naše tipove

22bet

1.72

Pobjeda Juventusa

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

2.14

Manje od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top