Atletico M. vs. Real Sociedad – Tipovi za klađenje i najava La Lige

Forma:
D W L W W
  • Wanda Metropolitano
  • Početak: 12. svibanj 22:00
Forma:
W L W W L
DOMAĆIN 1.70
Remi 3.64
GOST 5.15
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Atletico je preživio gostovanje na Camp Nou i zadržao vodstvo u španjolskoj La ligi! Vijest je to koja je iznenadila mnoge, no Real i Barcelona uspjeli su prokockati svoje prilike preuzeti vodstvo na ljestvici i sada crveno-bijeli iz Madrida imaju sve u svojim rukama u završnici prvenstva.

Momčad Diega Simeonea definitivno ne briljira u posljednje vrijeme, no samo tri utakmice je dijele do titule prvaka Španjolske i tek jedan protivnik iz gornjeg dijela ljestvice, a to je Real Sociedad, s kojim će odmjeriti snage ove srijede u kasnom večernjem terminu.

Na papiru to izgleda kao vrlo ozbiljan izazov. Uostalom, momčad koju uspješno vodi Imanol Alguacil prije par mjeseci gostovala je u Madridu kod Reala i nije izgubila.

Sociedad se nalazi na petom mjestu španjolskog prvenstva, ali prije svega će 2021. godinu pamtiti po osvojenom Kupu kralja, u onom odgođenom prošlogodišnjem finalu protiv Athletica. Na krilima iskusnog Mikela Orayzabala i Šveđanina Isaka baskijska momčad dobro gura na svim frontama ove sezone i nikom nije lagan protivnik.

No, u ovu utakmicu Real Sociedad ulazi s mnogo briga, zbog čak šest ozlijeđenih nogometaša, uključujući i važnog veznjaka Mikela Merina.

Atletico je pak svoju krizu s ozljedama i epidemijom koronavirusa prebrodio, a za ovaj dvoboj upitan je tek Thomas Lemar. Puno će se svakako očekivati od Luisa Suareza, strijelca 19 vrijednih pogodaka u La Ligi ove sezone, koji itekako želi postići 20. gol u ovoj utakmici, puno težoj od posljednje dvije s Osasunom i Valladolidom, koje čekaju “colchonerose” u završnici sezone.

Utakmica s Barcelonom u subotu morala je ostaviti trag na Atleticovim nogometašima, no sada više nema isprika. Momčad Diega Simeonea mora pobijediti na svom Wanda Metropolitano stadionu, jer svaki drugi rezultat mogao bi značiti gubitak naslova prvaka…

Prethodni dvoboji:
22.12.20 Real Sociedad0:2Atletico M. LL
19.07.20 Atletico M.1:1Real Sociedad LL
14.09.19 Real Sociedad2:0Atletico M. LL
03.03.19 Real Sociedad0:2Atletico M. LL
27.10.18 Atletico M.2:0Real Sociedad LL

Izostanci i ozljede:

Atletico M.: Lemar T. (ozljeda mišića)

Real Sociedad: Fernandez C. (ozljeda mišića), Gonzalez U. (bolest), Merino M. (ozljeda), Munoz A. (ozljeda prepona), Pacheco J. (bolest), Sangalli L. (ozljeda koljena)

Atletico osvaja La Ligu

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Real Sociedad možda spada među najneugodnije protivnike za veliku četvorku španjolske La Lige, no u ovoj utakmici motiv je u potpunosti na strani Atletica, kao i stanje s ozljedama u momčadi.

U prvom dijelu prvenstva crveno-bijeli pobijedili su u San Sebastianu 2:0, a mi vjerujemo da će isto ponoviti i u ovom dvoboju, uz odličan koeficijent 1.70, kojeg za ovaj dvoboj nudi kladionica 22bet.

Također, na važnim utakmicama Atletica nikad nema golijade, što su potvrdili i dvoboji protiv Reala, Barcelone i Seville u proljetnom dijelu prvenstva. Baš zato smatramo da je oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, vrlo dobar izbor za ovu utakmicu.

Od ostalih oklada, izdvajamo još nekoliko zanimljivih mogućnosti, prije svega da oba tima neće zabiti gol, uz kvotu 1.77, a također i da bi jedan pogodak mogao pasti iz penala, za što možete dobiti koeficijent 2.88.

Luis Suarez posljednjih tjedana nije bio toliko učinkovit kao u prvom dijelu prvenstva, ali ovo je dvoboj u kojem bi mogao ponovo zablistati pa nije loša opcija niti kladiti se na njegov pogodak. Uz sve to, tu je i live klađenje, na kojem bi još dodatno mogao porasti koeficijent na Atletico ako mreže budu mirovale u prvom poluvremenu pa i to svakako treba uzeti u obzir i pravovremeno reagirati…

Najbolje kvote za naše tipove

22bet

1.70

Pobjeda Atletica

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.74

Manje od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top