Manchester U. vs. Crystal Palace – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava EFL Cupa

Forma:
W L L L W
  • Old Trafford
  • Početak: 26. rujan 21:00
Forma:
D L W W D
Manchester U.
Oba daju gol: Ne2.07
Crystal P.
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon zanimljivih dvoboja odigranih u Premiershipu tijekom vikenda, ovog tjedna na scenu u Engleskoj stupa EFL Cup, s atraktivnom utakmicom Manchester Uniteda i Crystal Palacea u utorak.

Domaća momčad pod trenerom Erikom ten Hagom imala je nekoliko neuspjeha u uvodnim utakmicama sezone, no zabilježila je i neke pobjede te se sada nada pozitivnom startu u natjecanju kojeg je prošle sezone osvojila.

Ten Hag će vjerojatno odmarati neke od svojih zvijezda, no neće moći potpuno izmijeniti sastav, jer previše je trenutno ozlijeđenih igrača. Alejandra Garnacha možemo očekivati u ofenzivi, a dio utakmice trebao bi odigrati i Rasmus Højlund, mladi napadač koji još čeka na prvi gol u dresu Manchester Uniteda.

U sredini terena domaća momčad ima više opcija pa bi minutažu trebao dobiti mladi Tunižanin Hannibal Mejbri, a tu su još Sofyan Amrabat i Donny van de Beek, povratnici nakon izbivanja zbog ozljeda.

Pitanje je hoće li Ten Hag poštedjeti Casemira, svjestan da bez njega vezna linija šteka, dok će dio utakmice zasigurno odigrati i Bruno Fernandes, junak protiv Burnleyja.

Što se obrane tiče, Andre Onana nakon nekoliko slabih utakmica mogao bi sjesti na klupu, a vidjet ćemo hoće li priliku dobiti Harry Maguire, poznat po svojim kiksevima, ali i po čvrstini koja ga je učinila najskupljim braničem današnjice.

S druge strane, Crystal Palace je pod trenerom Royom Hodgsonom imao nekoliko respektabilnih utakmica u posljednje vrijeme i drži se u sredini Premiershipa.

Gostujuća momčad u svojim redovima ima ponešto uglednih igrača, poput Jordana Ayewa koji već godinama predvodi ofenzivu. Sezonu je pak odlično otvorio Odsonne Edouard, francuski napadač koji bi u ovoj utakmici trebao predstavljati najveću opasnost za Manchester United.

Jeffrey Schlupp i Eberechi Eze još su dva igrača koji će igrati važnu ulogu u igri Crystal Palaca na Old Traffordu, u utakmicu u kojoj gosti ne bi imali ništa protiv da odluka o pobjedniku na kraju padne izvođenjem udaraca s bijele točke…

Prethodni dvoboji:
04.02.23 Manchester United2:1Crystal Palace PL
18.01.23 Crystal Palace1:1Manchester United PL
19.07.22 Manchester United3:1Crystal Palace PRI
22.05.22 Crystal Palace1:0Manchester United PL
05.12.21 Manchester United1:0Crystal Palace PL

Izostanci i ozljede:

Manchester United: Antony (izvan kadra), Diallo A. (ozljeda koljena), Mainoo K. (ozljeda gležnja), Malacia T.(ozljeda mišića), Sancho J. (suspenzija), Shaw L. (ozljeda mišića), Wan-Bissaka A. (ozljeda mišića).

Crystal Palace: Lerma J. (ozljeda bedra), Matheus Franca (ozljeda mišića), Olise M. (ozljeda bedra), Tomkins J. (ozljeda lista).

ManUtd zabija manje od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon što je pobijedio Burnley za vikend, kladionice u Hrvatskoj odlučile su proglasiti Manchester United izrazitim favoritom u ovom dvoboju, iako mu je protivnik žilavi engleski prvoligaš.

Mi pak vjerujemo da nas čeka vrlo čvrsta utakmica u kojoj se neće pod svaku cijenu srljati prema protivničkom golu. Mogli bismo vidjeli dvoboj u kojem jedan potez odlučuje o pobjedniku, kao i potpunu neraspoloženost jedne od ekipa, zbog čega je naša glavna preporuka oklada oba tima NE daju gol, uz koeficijent 2.07 kojeg nudi kladionica 20bet.

Ima smisla i ono što nudi kladionica 22bet, a to je oklada da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, na što možete uzeti kvotu 2.06. S obzirom na to da će intenzitet utakmice rasti prema njezinom kraju, ova opcija lako bi se mogla pretvoriti u realnost.

Ako pak tipujete na domaćina, postoje dvije opcije u kladionici bet365 kako podebljati tečaj na njegov trijumf. Prva je pobjeda Manchester Uniteda bez primljenog gola, uz kvotu 2.62, dok se možete kladiti i na poluvrijeme/kraj 1/1, uz koeficijent 2.40, što postaje dobitno ako Ten Hagova momčad povede u prvom poluvremenu i pobijedi na kraju.

Što se pak klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 2.40 ako se okladite da će gol zabiti Rasmus Højlund, dok je kvota čak 4.33 da će poentirati Alejandro Garnacho. S druge strane, kvota je 6.50 da će strijelac biti Jordan Ayew, što bi mu doduše bio prvi gol ove sezone.

Za kraj, spomenimo i klađenje na dosuđen penal, uz kvotu 3.03, što nije rijetkost u utakmicama u kojima igra Manchester United, pogotovo ako se radi o suparnicima slabije kvalitete…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top