Arsenal vs. Tottenham – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Premiershipa

Forma:
W W W D W
  • Emirates Stadium
  • Početak: 24. rujan 15:00
Forma:
W W D W W
DOMAĆIN 1.71
Remi 4.35
GOST 4.41
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U engleskom Premiershipu iz tjedna u tjedan igraju se derbiji, a ove nedjelje na rasporedu je najvažniji okršaj u sjevernom Londonu, između Arsenala i Tottenhama.

Domaća momčad pod Mikelom Artetom solidno je ušla u sezonu i ima tek dva boda manje od Manchester Cityja. No, morat će pobjeđivati iz kola u kolo ako želi držati priključak s nebesko plavima, uključujući i derbi utakmice poput ove protiv Spursa.

Dobra vijest za Arsenal je to što se Gabriel Jesus oporavio od ozljede i sve više igra, a Bukayo Saka standardno vuče svoju momčad prema pobjedama. Ozljeda mišića Gabriela Martinellija malo kvari planove domaćinu, no tu su još Eddie Nketiah i Leonardo Trossard u napadu pa Arteta definitivno ima dovoljno kvalitetnih rješenja u ofenzivi za ovu utakmicu.

Sve bolje u domaćim redovima igra i Declan Rice, skupocjeno pojačanje iz West Hama, dok visok nivo igre i dalje drži Martin Odegaard, strijelac sjajnog pogotka u Ligi prvaka protiv PSV-a.

Za Arsenal najveći problem ostaje golmanska pozicija, gdje Arteta ne zna bi li koristio Aarona Ramsdalea ili Davida Rayu, dok ostatak obrane zasad izgleda prilično čvrst, s Williamom Salibom na čelu.

S druge strane, Tottenham pod trenerom Angeom Postecoglouom izgleda solidno na početku sezone, iako je tijekom ljeta ostao bez Harryja Kanea.

Veću odgovornost sada je preuzeo Son Heung-Min, novi kapetan Spursa, a tu je i Richarlison koji je doduše psihički nestabilan i nikad ne znate kakav će izaći na travnjak.

Tijekom tjedna dogodila se teška ozljeda koljena Ivana Perišića, što je težak udarac za Hrvatsku, no u Tottenhamu ga i nisu mnogo koristili. No, zato se James Maddison nametnuo kao odlično rješenje u sredini terena i odmah je postao jedan od najvažnijih nogometaša gostujuće momčadi.

Postecoglou još ima Dejana Kuluševskog u napadu, sposobnog opasno djelovati na krilu, a svojih trenutaka ovog ljeta imao je i mladi Pape Matar Sarr, još jedan igrač na kojeg će Arsenal u defenzivi morati posebno paziti.

U svakom slučaju, na stadionu Emirates čeka nas žestoki okršaj ljutitih rivala, u kojem golovi definitivno ne bi smjeli izostati…

Prethodni dvoboji:
15.01.23 Tottenham0:2Arsenal PL
01.10.22 Arsenal3:1Tottenham PL
12.05.22 Tottenham3:0Arsenal PL
26.09.21 Arsenal3:1Tottenham PL
08.08.21 Tottenham1:0Arsenal PRI

Izostanci i ozljede:

Arsenal: Martinelli G. (ozljeda mišića), Partey T. (ozljeda mišića), Timber J. (ozljeda koljena).

Tottenham: Bentancur R. (ozljeda koljena), Gil B. (ozljeda mišića), Perišić I. (ozljeda koljena), Sessegnon R. (ozljeda bedra), Whiteman A. (ozljeda gležnja).

Arsenal zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što smo i očekivali, kladionice u Hrvatskoj postavile su Arsenal kao favorita u ovom susretu, a također očekuju pregršt pogodaka na Emiratesu.

Mi se s tim ovaj put slažemo, jer kvaliteta je u ovom trenutku ipak na strani “topnika”. Spursi su odlično ušli u prvenstvo, no pomogao im je u tome ždrijeb pa vjerujemo da ipak nisu toliko dobri kako su se činili prethodnih tjedana. Zato je naša glavna preporuka oklada na pobjedu Arsenala, uz koeficijent 1.71 u kladionici 20bet.

Radi se o utakmici koja bi mogla krenuti oprezno, a zatim se potpuno rasplamsati. Zbog toga ima smisla ono što nudi kladionica 22bet, a to je oklada da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, na što možete uzeti kvotu 1.99.

U kladionici bet365 kladiti se možete i na kartone. Pa je tako postavljena kvota 1.72 na više od 5.5 kartona na utakmici, što možemo zamisliti u susretu dvije momčadi u kojem uvijek frcaju iskre. Favorit pak za dobivanje kartona je Cristian Romero, na kojem je kvota 2.25.

Ako pak želite podebljati kvotu na domaćina, postoje dvije zanimljive opcije. Prva je oklada da Arsenal zabija gol u oba poluvremena, uz koeficijent 2.20, dok ćete na okladi poluvrijeme/kraj 1/1 dobiti 2.62, što postaje dobitno ako domaćin povede u prvom poluvremenu i pobijedi na kraju.

Što se klađenja na strijelce tiče, kvota je 2.62 na pogodak Bukaya Sake, a isto ćete dobiti i ako tipujete na Gabriela Jesusa. S druge strane, koeficijent je 3.00 da će zabiti Son Heung-Min, a 4.00 na Brazilca Richarlisona.

Za kraj, spomenimo i okladu na penal i isključenje na ovoj utakmici, što ide uz tečaj 11.00, a lako bi se moglo pretvoriti realnost, kad znamo koliko je snažan rivalitet između nogometaša ove dvije momčadi…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top