Manchester U. vs Atalanta – Tipovi za klađenje i najava Lige prvaka

Forma:
L D W L L
  • Old Trafford
  • Početak: 20. listopad 21:00
Forma:
W L W D W
Manchester U.
Manje od 3.5 gola1.62
Atalanta
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nema sumnje, Manchester United opet je upao u krizu, a treće kolo Lige prvaka otkrit će nam koliko je ta kriza duboka. Na Old Trafford dolazi neugodna Atalanta, a domaćin si definitivno ne bi smio priuštiti poraz, ako želi natjecanje nastaviti u osmini finala.

Momčad Olea Gunnara Solskjæra nije briljirala niti prošle sezone u elitnom klupskom nogometnom natjecanju pa je morala nastaviti na proljeće u Europskoj ligi, gdje je dogurala sve do finala.

Ovaj put je Ligu prvaka ManUtd započeo porazom od Young Boysa pa jedva stigao do trijumfa protiv Villarreala, a sada će dvije utakmice protiv Atalante dati odgovor ima li skupocjena momčad ono što je potrebno da napravi pošten rezultat u najprestižnijem klupskom natjecanju na svijetu.

Ako je vjerovati posljednjim rezultatima, odgovor je – nema! Četiri gola primljena od Leicestera za vikend pokazuju da je Manchester United u nevolji, a nije čini se pomogao niti dolazak Cristiana Ronalda, koji se odlučio ovog ljeta vratiti u bivši klub.

Ipak, slavni Portugalac uvijek čuva svoje najbolje za Ligu prvaka pa je zabio u oba prethodna susreta. Marcus Rashford oporavio se pak od ozljede, kao i Harry Maguire pa navijači mogu očekivati napredak, no pitanje je hoće li to biti dovoljno. Još je nekoliko igrača izvan forme, uključujući Jadona Sancha, a obrana nikako da se uigra pa rezultati pate.

Atalanta je s druge strane konstantna, kako u Europi, tako i u talijanskom prvenstvu. Momčad koju već godina vodi Gian Piero Gasperini uporno se drži vrha Serie A, a vodi i u skupini F Lige prvaka, s 4 osvojena boda.

Unatoč problema s ozljedama, ekipa iz Bergama za vikend je svladala Empoli rezultatom 4:1, uz dva pogotka Josipa Iličića, koji se vratio u udarnu momčad. Naš Mario Pašalić također je proigrao ove sezone i iskoristio probleme sa zdravljem nekih od ključnih pojedinaca, uključujući talijanskog reprezentativca Mattea Pessinu, koji neće igrati niti na Old Traffordu.

Atalanta je poznata po otvorenom nogometu i ima prosjek tri gola po utakmici ove sezone u Italiji, dok u Europi ipak igra nešto čvršće.

Sve u svemu, čeka nas neizvjesna utakmica u kojoj je igračka kvaliteta na strani Manchester Uniteda, no Atalanta na Old Trafford dolazi u boljoj formi, s realnim izgledima izvući pozitivan rezultat kod uglednog suparnika…

Prethodni dvoboji:
Manchester U.– dosad nikad igrali – Atalanta

Izostanci i ozljede:

Manchester U.: Varane R. (ozljeda prepone).

Atalanta: Djimsiti B. (slomljena šaka), Gosens R. (ozljeda mišića), Hateboer H. (slomljena noga), Pessina M. (ozljeda mišića).

ManUtd zabija manje od 3.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Manchester United i Atalanta nikad u povijesti nisu igrali međusobno i mnogo je nepoznanica, a online kladionice proglasile su domaćina izrazitim favoritom.

Mi nismo u to sigurni, ali vjerujemo da će i jedni i drugi igrati mnogo čvršće i opreznije nego u svojim prethodnim utakmicama, jer ulog je velik. Zato je naš prvi izbor oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 3.5 gola, uz koeficijent 1.62.

Kad se sve uzme u obzir, radi se o zaista ravnopravnim suparnicima. Smatramo da će odluka pasti u drugom poluvremenu i zbog toga je naša druga preporuka prvo poluvrijeme X, uz koeficijent 2.35.

Što se ostalog tiče, dosuđeni penal uvijek je moguć u utakmicama Manchester Uniteda, uz koeficijent 2.35, dok ćete dobiti 2.50 ako pogodak zabije Marcus Rashford, koji polako, ali sigurno diže formu.

Za kraj, ne smijemo zaboraviti klađenje uživo, na burzi kvota Betfair ili bilo kojoj drugoj darežljivoj kladionici, jer ovo je utakmica čiji će rasplet biti najlakše prognozirati uz gledanje prijenosa.

Bilo da se kladite na ishod, zbroj golova ili tko će zabiti sljedeći gol, pri live klađenju bitno je osjetiti trenutak kad se dvoboj lomi i zatim maksimizirati svoj dobitak igranjem koeficijenta dok je na svom vrhuncu…

Manchester U. - Atalanta Koeficijenti

22bet

1.62

Manje od 3.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

2.35

Prvo poluvrijeme X

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top