Manchester City vs. PSG – Tipovi za klađenje i najava Lige prvaka

Forma:
W W W L D
  • Etihad Stadium
  • Početak: 24. studeni 21:00
Forma:
W W D W D
DOMAĆIN 1.67
Remi 4.08
GOST 4.70
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Novi okršaj nogometnih bogataša! Nakon što je Paris Saint-Germain na svom terenu svladao Manchester City u prvom dijelu grupne faze Lige prvaka, ovog tjedna dva će moćna klupa ponovo odmjeriti snage.

Nema sumnje, Pep Guardiola itekako želi pozitivan rezultat u ovom dvoboju, jer bez njega neće moći osvojiti prvo mjesto u skupini A, koje donosi nešto lakši ždrijeb u nastavku natjecanja. No, ne radi se samo o tome, već riječ je o dvoboju dvije jednako skupocjene ekipe, u vlasništvu dva šeika i pitanje je prestiža tko će iz toga izaći kao pobjednik.

Za Manchester City osvajanje Lige prvaka i dalje ostaje nedosanjani san. Prošle sezone igrali su nebesko plavi u finalu i izgubili od Chelseaja, a sada ponovo pokušavaju po prvi put otići do samog kraja.

Momčad igra promjenjivo, od briljantnog kao protiv Manchester Uniteda koji na svom travnjaku nije mogao prijeći ni centar, do očajnog kao protiv Crystal Palacea, koji je došao na Etihad i odnio sva tri boda.

Guardiola ima problema s izostancima, jer zbog bolesti vjerojatno neće igrati Kevin de Bruyne, a zbog ozljede Ferran Torres, no u momčadi je pregršt vrhunskih nogometaša, uključujući Bernarda Silvu i Raheema Sterlinga, raspoloženih u nedjelju protiv Evertona.

A PSG s druge strane ima pravu bolnicu u svojim redovima, no oni najvažniji su spremni zaigrati. Naime, najzvučniji napad današnjice kojeg čine Neymar, Lionel Messi i Kylian Mbappé jedva čeka zajedno istrčati na teren u Manchesteru, a generalna proba u subotu protiv Nantesa bila je uspješna, jer su se Francuz i Argentinac upisali u listu strijelaca.

Pariški klub ove sezone igra nepredvidivo, o čemu svjedoči i ljestvica u ovoj grupi, na kojoj drži drugo mjesto, unatoč pobjedi 2:0 u prvom dvoboju u Parizu protiv Manchester Cityja, golovima Idrisse Gueyea i Lionela Messija.

Bila je to zapravo i najveća pobjeda ove sezone za trenera Maurizija Pochettina, koji je svojedobno igrao u finalu Lige prvaka s Tottenhamom, a sada pokušava isto napraviti sa značajno kvalitetnijim kadrom.

Ipak, to neće biti lako, jer puno je kvalitetnih momčadi u elitnom klupskom nogometnom natjecanju, uključujući i Manchester City, koji im stoji na putu ove srijede. U svakom slučaju, dvoboj na Etihadu pokazat će nam čijih milijardu uloženih eura bolje funkcionira na travnjaku i tko je zreliji na proljeće se boriti za najprestižniji trofej koji postoji u Europi, kojeg još uvijek ni jedni ni drugi nikad nisu osvojili…

Prethodni dvoboji:
28.09.21 PSG2:0Manchester City LP
04.05.21 Manchester City2:0PSG LP
28.04.21 PSG1:2Manchester City LP
12.04.16 Manchester City1:0PSG LP
06.04.16 Manchester City2:2PSG LP

Izostanci i ozljede:

Manchester City:: De Bruyne K. (bolest), Delap L. (ozljeda gležnja), Mendy B. (suspenzija), Torres F. (ozljeda stopala).

PSG: Donnarumma G. (bolest), Draxler J. (ozljeda mišića), Kimpembe P. (ozljeda mišića), Kurzawa L. (ozljeda), Letellier A. (ozljeda mišića), Rafinha (ozljeda kuka), Ramos S. (ozljeda noge).

ManCity zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Znamo da online kladionice često precjenjuju moć Manchester Cityja, koji definitivno nije nedodirljiv, ni u Ligi prvaka ni u Premiershipu.

Na Guardiolinu momčad uvijek su niski koeficijenti, ali ovaj put nije tako strašno, a vjerujemo da će kolektivna igra domaćina nadmašiti individualnu kvalitetu gostiju. Zato je naša prva preporuka čista pobjeda Manchester Cityja, uz koeficijent 1.67.

Zapravo, smatramo da će pritisak Cityja biti snažan od samog početka i da bi se ključni trenuci mogli dogoditi već u prvom poluvremenu, zbog čega je naš drugi izbor poluvrijeme/kraj 1/1, uz koeficijent primamljivih 2.48, što znači da domaćin mora povesti u prvom dijelu i zatim sadržati svoju prednost sve do posljednjeg sučevog zvižduka.

Uz to, koeficijent 4.00 na crveni karton čini se zanimljiv, zbog rivaliteta dvije momčadi, kao i dosuđeni penal uz kvotu 2.45.

Za kraj, ne zaboravimo uživo klađenje, pri kojem će se pojaviti neke nove opcije za dolazak do dobitka, koje u ovom trenutku nisu sasvim jasne. Možemo zamisliti gol u posljednjih 20 minuta, za što ćete dobiti koeficijent između 1.70 i 2.00 u ovom susretu, a velika je vjerojatnost da će zaista pasti u završnici susreta…

Manchester City - PSG Koeficijenti

22bet

1.67

Pobjeda ManCity

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

2.48

Poluvrijeme/kraj 1/1

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top