Dinamo vs. Genk – Tipovi za klađenje i najava Europske lige

Forma:
D L W W W
  • Maksimir Stadium
  • Početak: 25. studeni 18:45
Forma:
L W D D W
Dinamo
Dvoznak: 2X1.60
Genk
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon nezaboravnog četvrtfinala Europske lige, Dinamo ove jeseni ponovo ima priliku izboriti nokaut fazu drugog po snazi europskog klupskog natjecanja, a da bi to bilo moguće, mora izboriti pozitivan rezultat ovog četvrtka na svom stadionu protiv belgijskog Genka.

Aktualni prvak Hrvatske u prvoj je međusobnoj utakmici pobijedio 3:0 u gostima, no rezultat ne govori dovoljno o omjeru snaga na travnjaku i definitivno će u uzvratu biti puno neizvjesnije.

Trener Damir Krznar u posljednje je vrijeme pod žestokim kritikama, jer Dinamo nije dominantan u domaćem prvenstvu, a poraz u Beču protiv Rapida dodatno je poljuljao povjerenje u njega, kao i remi u subotu protiv Osijeka.

Novi poraz doveo bi Krznara na rub otkaza, dok bi mu pobjeda kupila mir do kraja 2021. godine pa mu je ova utakmica izuzetno važna. U njoj će se prije svega uzdati u hrvatske reprezentativce, koji su nedavno izborili SP u Rusiji.

To je svakako Bruno Petković, koji redovito zabija golove u posljednje vrijeme, dok Mislav Oršić možda nije u formi s kojom je srušio Tottenham prošlog proljeća, no ima individualnu kvalitetu koja u svakom trenutku može presuditi.

Spomenuti treba i Luku Ivanušeca, koji svojim potezima može slomiti protivničku obranu, a i zabiti pogodak pa će Dinamu itekako trebati njegovo najbolje izdanje u ovoj utakmici. Komnen Andrić pak u napadu se također nada da bi njegov doprinos mogao biti presudan.

A Genk ove sezone ne briljira, ali trener John van den Brom ima u svojim redovima nekoliko opasnih igrača, koje neće biti lako čuvati Dinamovim braničima.

To je prije svega Paul Onuachu, nigerijski 27-godišnji napadač koji je utrpao već 10 golova u belgijskom prvenstvu i igra sjajno iz utakmice u utakmicu. Opasan je i Theo Bongonda, koji nije igrao u prvoj utakmici protiv Dinama i njegov povratak na travnjak dodatni je impuls za goste.

Vrijedi još spomenuti kapetana Bryana Heynena u sredini terena i cijenjenog mladog braniča Jhona Lucumíja, da postane jasno kako Genk ima u svojim redovima kvalitetne pojedince.

U prethodnom kolu Belgijci su izbjegli poraz i izvukli bod protiv West Hama te si tako dali šansu čak i s remijem u ovom dvoboju pretendirati na drugo mjesto u grupi H.

No, samo pobjeda i jednima i drugima garantira miran san uoči posljednjeg kola pa možemo očekivati juriš na protivnički gol i Dinama i Genka na Maksimiru, u kojem golovi ne bi smjeli izostati…

Prethodni dvoboji:
30.09.21 Genk0:3Dinamo EL

Izostanci i ozljede:

Dinamo:: Čop D. (ozljeda stražnje lože), Jurić D. (ozljeda zgloba).

Genk: Cuesta C. (ozljeda mišića), Munoz D. (ozljeda koljena).

Dinamo zabija manje od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako je Dinamo protiv ovog suparnika ostvario svoju najimpresivniju europsku pobjedu ove sezone, Genk definitivno nije bez izgleda na Maksimiru.

Dapače, nevjerojatno je što su sve Belgijci promašili u prvoj utakmici i vjerujemo da su zreli pružiti žestok otpor u Zagrebu. Zapravo, smatramo da su u boljoj formi od trenutno uzdrmanog Dinama i imaju kvalitetu ostati neporaženi, zbog čega je naš prvi izbor dvoznak na Genk, uz koeficijent 1.60.

Također smatramo da će i jedni i drugi imati velike prilike za postizanje pogotka, jer obrane im nisu vrhunske. Zato je naša druga preporuka oklada oba tima daju gol, uz koeficijent 1.63.

Od ostalog, treba naglasiti da gol Paula Onuachua ide uz koeficijent 2.60, dok ćete na Mislava Oršića dobiti 2.87, a na eventualni autogol čak 8.00, iako sve češće pada u europskom nogometu.

Za kraj, spomenimo i klađenje uživo, jer čini se da bi vrlo lako odluka o pobjedniku u ovoj utakmici mogla pasti u završnih dvadesetak minuta. Tada bi najdarežljivije kladionice mogle ponuditi koeficijent oko 2.00 da će pasti još jedan gol na utakmici, što se isplati odigrati, ako do tad pitanje pobjednika ne bude riješeno…

Dinamo - Genk Koeficijenti

22bet

1.60

Genk X2

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.63

Oba daju gol

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top