Juventus vs. Atalanta – Tipovi za klađenje i najava Serie A

Forma:
L W W W L
  • Allianz Stadium
  • Početak: 27. studeni 18:00
Forma:
D W W D D
DOMAĆIN 2.15
Remi 3.40
GOST 3.38
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Talijanska nogometna liga trenutno privlači pažnju svojom neizvjesnošću, a ovog vikenda ponovo su na rasporedu neke vrlo atraktivne utakmice, uključujući i okršaj Juventusa s Atalantom, koji se u subotu odigrava u Torinu.

Juventus više nije neprikosnoveni vladar talijanske Serie A. Crno-bijeli su detronizirani prošle sezone od strane Intera, a trenutno zaostaju čak 11 bodova za Napolijem i Milanom, nakon prilično lošeg starta sezone.

Ipak, momčad Masimilliana Allegrija posljednjim pobjedama protiv Fiorentine i Lazija pokazala je da se ne predaje te sigurno zaslužuje mjesto koje vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone. No, morat će to iz kola u kolo potvrđivati na travnjaku.

Juventus ima problema s ozljedama već mjesecima, a iako je popis nespremnih i dalje dugačak, Alvaro Morata i Paulo Dybala su se oporavili, što je važan impuls za ofenzivni dio momčadi.

Talijanski heroji s Europskog prvenstva, brzonogi Federico Chiesa i mladi Manuel Locatelli također dižu formu pa Allegri može reći da na raspolaganju ima vrlo kvalitetne igrače, koji kada igraju dobro, zapravo mogu pobijediti svakoga u Italiji.

A gosti iz Bergama u prošlosti su dolazili kao potpuni autsajderi na gostovanje u Torino, no to danas više nije slučaj. Već tri sezone Atalanta nastupa u Ligi prvaka, a iako i dalje nije zrela za osvajanje Scudetta, momčad Gian Piera Gasperinija nastavlja se držati u samom vrhu talijanskog prvenstva.

Plavo-crni drže četvrto mjesto i nalaze se ispred Juventusa, s kojim su prošle sezone igrali u finalu talijanskog Kupa i izgubili pa mu se žele revanširati, sada kada više nema Cristiana Ronalda u protivničkim redovima.

Atalanta je ove sezone raspoloženog napadača pronašla u Duvanu Zapati, koji je u Seriji A već zabio osam golova, a Josip Iličić se uspio vratiti u prvi plan i dodati tome još tri svoja pogotka.

Sjajan je i hrvatski reprezentativni veznjak Mario Pašalić, koji ima sve veću minutažu i sve češće zabija, u važnim utakmicama kao što su bile one protiv Milana i Manchester Uniteda.

Falit će Robin Gosens Atalanti u ovoj utakmici, no ostali udarni igrači su na broju, dok će Juventus također na travnjak izvući vrlo jak sastav. Zato možemo na Allianz stadionu očekivati odličnu utakmicu, u kojoj i jedni i drugi vjeruju da imaju ono što je potrebno za osvajanje sva tri boda…

Prethodni dvoboji:
14.08.21 Juventus3:1Atalanta PRI
19.05.21 Atalanta1:2Juventus COP
18.04.21 Atalanta1:0Juventus SA
16.12.20 Juventus1:1Atalanta SA
11.07.20 Juventus2:2Atalanta SA

Izostanci i ozljede:

Juventus: Bernardeschi F. (ozljeda prepona), Chiellini G. (ozljeda mišića), Danilo (ozljeda mišića), De Sciglio M. (ozljeda koljena), Ramsey A. (ozljeda mišića).

Atalanta: Gosens R. (ozljeda mišića), Hateboer H. (slomljena noga), Lovato M. (ozljeda mišića).

Juventus zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Znamo da Juventus više nema momčad protiv koje su suparnici u Italiji osuđeni na poraz pod svaku cijenu, no vjerujemo da crno-bijeli još uvijek imaju kvalitetu pobjeđivati u talijanskim derbijima.

Ponudile su online kladionice visok koeficijent na pobjedu domaćina, a iako je u utorak doživio težak poraz od moćnog Chelseaja u Ligi prvaka, Juventus sve to može i mora ispraviti protiv Atalante. Zato je naša prva preporuka čista pobjeda Juventusa, uz koeficijent 2.15.

Također, vjerujemo da će se igrati otvorenog garda i da golovi neće izostati, pa je naš drugi izbor oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, uz kvotu 1.66.

Od ostalog, izdvajamo još tri zanimljive oklade. Na pogodak Federica Chiese koeficijent je 2.75, što zvuči primamljivo, a još više nam se sviđa 2.40 na dosuđeni penal, kojeg suci vole svirati svaki put kad Juventus istrči na travnjak.

Za kraj, tu je poklon koeficijent 1.73 kojeg nudi 22bet, da Atalanta neće pobijediti niti u jednom od poluvremena, što djeluje izuzetno izgledno, jer družina iz Bergama ipak ide na jedno od najtežih gostovanja u Italiji…

Juventus - Atalanta Koeficijenti

22bet

2.15

Pobjeda Juventusa

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.66

Više od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top