Chelsea vs. Manchester United – Tipovi za klađenje i najava Premiershipa

Forma:
W W D W W
  • Stamford Bridge
  • Početak: 28. studeni 17:30
Forma:
W L L D W
Chelsea
Oba daju gol: Da1.87
Manchester U.
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Englesko nogometno prvenstvo danas je toliko jako, da baš u svakom kolu imamo barem jedan derbi, a najčešće i dva. Ovog vikenda snage u Premiershipu odmjeravaju Manchester City i West Ham, a još zanimljiviju utakmicu odigrat će u Londonu Chelsea i Manchester United.

Londonski plavi proživljavaju fantastične dane pod trenerom Thomasom Tuchelom. Nakon što je preuzeo klupu od Franka Lamparda, njemački stručnjak preporodio je momčad, koja je osvojila Ligu prvaka i trenutno vodi u Premiershipu. No, u nogometu je potrebno stalno se dokazivati, a ove nedjelje Chelsea ponovo mora potvrditi svoju klasu, protiv jednog od svojih najvećih rivala.

Tuchel i dalje ne može računati na ozlijeđenog Matea Kovačića, ali dobra vijest za domaćina oporavak je Romelua Lukakua, kojeg gležanj više ne muči i sigurno će dobiti određenu minutažu, dok se u kadar vratio i Timo Werner.

Najugodnije iznenađenje sezone za Chelsea je svakako branič Reece James, koji je najbolji strijelac momčadi u Premiershipu, a poentirao je i protiv Juventusa, u uvjerljivoj pobjedi 3:0 u utorak.

Chelsea u svojim redovima ima i junake prošlosezonske Lige prvaka, Kaija Havertza i Masona Mounta, a Jorginho je kandidat za najboljeg nogometaša svijeta, iako mu ne ide pucanje penala u posljednje vrijeme.

Domaćin je doživio samo jedan poraz u Premiershipu ove sezone i ima tri boda prednosti ispred Guardiolinog Cityja, što zvuči obećavajuće, no račune će mu pokušati ovaj put pomrsiti Manchester United.

Ole Gunnar Solskjær nije preživio na klupi sramotan poraz 4:1 od Watforda prošlog vikenda i klub je u potrazi za njegovim nasljednikom, no u međuvremenu je momčad napravila iskorak i trijumfirala u važnoj utakmici Lige prvaka protiv Villarreala.

Ključna figura kod gostiju i dalje je Cristiano Ronaldo, koji zabija većinu važnih golova, no morat će mu se pridružiti i drugi, ako crveni žele izbjeći poraz.

Dva osporavana igrača, Harry Maguire i Paul Pogba, neće zaigrati u ovom derbiju, što je dobro za privremenog trenera Michaela Carricka. No, trebat će mu bolje izdanje Brune Fernandesa, koji ne briljira ove sezone, kao i Marcusa Rashforda koji je također u osrednjoj formi.

Chelsea i Manchester United u posljednje dvije međusobne utakmice odigrali su 0:0, no stvari su se značajno promijenile do danas. Itekako možemo očekivati golove na Stamford Bridgeu, s domaćinom kao favoritom za osvajanje tri boda…

Prethodni dvoboji:
28.02.21 Chelsea0:0Manchester Utd PL
24.10.20 Manchester Utd0:0Chelsea PL
19.07.20 Manchester Utd1:3Chelsea FAC
17.02.20 Chelsea0:2Manchester Utd PL
30.10.19 Chelsea1:2Manchester Utd EFL

Izostanci i ozljede:

Chelsea: Chilwell B. (ozljeda koljena), Kovačić M. (ozljeda mišića).

Manchester United: Greenwood M. (bolest), Maguire H. (crveni karton), Pogba P. (ozljeda bedra), Varane R. (ozljeda mišića).

Chelsea zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U lijepoj smo seriji uoči ovog vikenda, 7 uzastopnih točnih prognoza, no kad igra Manchester United uvijek stvari za nas nekako krenu nizbrdo, što je frustrirajuće.

Međutim, vrijeme je da tome stanemo na kraj i to jednom hrabrom prognozom. Vjerujemo da je gostujuća momčad odlaskom Solskjæra napokon prestala biti u grču i može ugroziti domaćina, barem u pojedinim segmentima utakmice. Zato je naša glavna preporuka oklada oba tima daju gol, uz koeficijent 1.87.

Također, smatramo da se neće ponoviti neefikasne utakmice ovih suparnika iz prošlosti pa je naš drugi izbor oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, uz kvotu 1.79.

Od ostalog, definitivno možemo zamisliti dosuđeni penal, uz koeficijent 2.64, a čak 2.75 ćete dobiti na pogodak Cristiana Ronalda, što je i najveća moguća kvota na gol Portugalca. Zanimljivo, da će zabiti Reece James je čak 8.00, iako je najbolji strijelac Chelseaja.

Za kraj, svakako preporučujemo i klađenje uživo, jer ovo je utakmica u kojoj je najlakše doći do dobitka, dok se akcija odvija na travnjaku. Pojavit će se neke nove opcije za slaganje listića, koje u ovom trenutku nisu potpuno jasne, a vjerujemo i da bi mogao pasti još barem jedan gol u zadnjih 20 minuta, na što možete uloviti koeficijent oko 2.00 u najdarežljivijim kladionicama…

Chelsea - Manchester U. Koeficijenti

22bet

1.87

Oba daju gol

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.79

Više od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top