PSG vs. Manchester City – Tipovi za klađenje i najava Lige prvaka

Forma:
W W W D W
  • Parc des Princes
  • Početak: 28. rujan 21:00
Forma:
W W D W W
PSG
Dvoznak: 1X1.66
Manchester C.
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Drugo kolo Lige prvaka započinje jednom od najiščekivanijih utakmica grupne faze elitnog klupskog nogometnog natjecanja. Na Parku Prinčeva Paris Saint-Germain dočekuje Manchester City, u dvoboju koji mnogi vide i kao potencijalno finale, 28. svibnja 2022. godine u Sankt Peterburgu.

Parižani su ovog ljeta kompletirali napadačku postavu iz snova, dovođenjem Lionela Messija i zadržavanjem Kyliana Mbappéa u svojim redovima, uz koje u postavi ostaje i slavni Neymar. Međutim, zasad još nismo vidjeli puni potencijal PSG-ove zvjezdane ofenzive, a Messi još čeka na prvi pogodak u dresu novog kluba i nastup mu je upitan, zbog ozljede koljena.

PSG je sezonu u francuskom prvenstvu otvorio bez ijedne greške, stopostotnim učinkom koji je rivale praktički dotukao već u rujnu, no u Ligi prvaka tek je remizirao u gostima u Bruggeu i sada se mora vaditi protiv Manchester Cityja.

Momčad pokazuje slabosti i ima problema s ozljedama, no okosnica prošlogodišnje ekipe je i dalje tu, a navijači će s tribina fanatično podržavati ekipu Mauricija Pochettina koja će pod svaku cijenu pokušati osvojiti tri boda u ovoj utakmici.

Ipak, ManCity sigurno nije ekipa protiv koje je pametno bezglavo jurišati po pobjedu, jer riječ je o jednoj od najskupljih i najkvalitetnijih momčadi na svijetu.

Pep Guardiola bira samo najbolje pa je redove “građana” ovog ljeta pojačao i Jack Grealish, skupocjeni bivši veznjak Aston Ville, koji se pridružio brojnim zvijezdama u nebesko plavom dresu.

Dobra vijest za City svakako je oporavak od ozljede nekih od ključnih igrača, poput Kevina de Bruynea i Phila Fodena, a nakon slabog otvaranja sezone i poraza od Leicestera i Tottenhama te remija sa Southamptonom, Guardiolina družina u subotu je u gostima svladala moćni Chelsea, golom Gabriela Jesusa.

Bit će ovo definitivno najteži tjedan ove jeseni za Manchester City, jer nakon gostovanja kod Chelseaja i PSG-a, u nedjelju mora i na Anfield kod Liverpoola.

U svakom slučaju, motiv je na strani domaćina u ovoj utakmici, a trenutna forma na strani gostiju, dok je kvaliteta neupitna i kod jednih i kod drugih. Zato nas na Parku Prinčeva sigurno čeka spektakl, koji će nam pokazati pravo lice dvije mega momčadi, željne po prvi put u povijesti osvojiti najprestižniji klupski nogometni trofej…

Prethodni dvoboji:
04.05.21 Manchester City2:0PSG LP
28.04.21 PSG1:2Manchester City LP
12.04.16 Manchester City1:0PSG LP
06.04.16 Manchester City2:2PSG LP
03.12.08 Manchester City0:0PSG EL

Izostanci i ozljede:

PSG: Bernat J. (ozljeda koljena), Gharbi I. (ozljeda prepona), Kurzawa L. (ozljeda lista), Messi L.(ozljeda koljena), Ramos S. (ozljeda noge), Verratti M. (ozljeda koljena).

Manchester C.: Mendy B. (suspenzija).

ManCity zabija manje od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Koliko god su pojačanja PSG-a ovog ljeta izazvala divljenje, toliko je euforija do danas splasnula pa su online kladionice u ovom dvoboju proglasile Manchester City favoritom za pobjedu.

Međutim, mi se s tim ne slažemo. Vjerujemo da pariška momčad ima kvalitetu izbjeći poraz u ovom susretu, dok će misli igrača Cityja biti okrenute prema Liverpoolu, svjesnih da će sigurno proći dalje u Ligi prvaka, bez obzira na ishod ovog dvoboja. Zato je naš prvi izbor dvoznak na PSG 1X, uz koeficijent 1.66.

Možda Messi ne može pružiti ono na što smo navikli u Barceloni, no PSG i dalje ima Neymara koji puca penale i čvrsto drži ulogu vođe ove momčadi. Koeficijent je čak 2.62 na gol Neymara u ovoj utakmici i to je naša druga preporuka, jer smatramo da je upravo Brazilac najizgledniji strijelac na travnjaku.

Što se ostalog tiče, City u posljednje vrijeme igra čvrsto u derbijima pa će sigurno mnogi pokušati odigrati na zbroj golova, manje od 2.5 gola, uz što ide koeficijent 2.32.

Ima smisla čak i tipovati na prvo poluvrijeme X, uz kvotu 2.05, jer sigurno ni Pochettino ni Guardiola neće narediti juriš u uvodnih 45 minuta pa bi odluka o eventualnom pobjedniku trebala pasti u drugom poluvremenu…

PSG - Manchester City Koeficijenti

22bet

1.66

PSG 1X

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

2.62

Gol Neymara

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top