Juventus vs. Chelsea – Tipovi za klađenje i najava Lige prvaka

Forma:
W W D W L
  • Allianz Stadium
  • Početak: 29. rujan 21:00
Forma:
L D W W W
Juventus
Oba daju gol: Da1.97
Chelsea
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Dan nakon velikog obračuna na Parku Prinčeva, još jedan uzbudljivi europski derbi na rasporedu je ovog tjedna u Ligi prvaka. Na svom stadionu Juventus dočekuje Chelsea, aktualnog prvaka Europe, u nadi da može oživjeti svoju sezonu koja je za crno-bijele počela prilično loše.

Nakon odlaska Cristiana Ronalda iz kluba Juventus je zaredao sa slabim rezultatima u Italiji i već zaostaje 10 bodova za vodećim Napolijem, na razočaranje torinskih navijača. No, “Stara dama” u grupnoj fazi Lige prvaka zasad nema sličnih problema, a protiv jedne od najjačih momčadi u elitnom klupskom nogometnom natjecanju sada ima priliku pokazati svoje pravo lice.

Juventus se muči posljednjih mjeseci, ali ne smijemo zaboraviti da je riječ o momčadi koja u svojim redovima ima neke od ključnih talijanskih reprezentativaca, koji su ne tako davno blistali na Europskom prvenstvu. Prije svega, tu je Federico Chiesa koji polako diže formu i počinje redovito zabijati, što sigurno veseli trenera Massimiliana Allegrija.

Branički tandem Leonardo Bonucci i Giorgio Chiellini možda ne djeluje tako moćno na početku nove sezone i trenutno ne igraju zajedno, ali zasigurno će rasti iz mjeseca u mjesec, unatoč zreloj dobi. Uostalom, odlaskom Ronalda pucanje penala čak je preuzeo Bonucci, što pokazuje koliko je važan za ovu momčad.

Juventus zapravo ima kvalitetne nogometaše na svim dijelovima terena, od Alvara Morate u napadu do Manuela Locatellija u sredini te Matthijsa de Ligta u obrani pa nikako nije momčad koju itko ima pravo podcjenjivati.

A još kvalitetnije pojedince u svojoj momčadi ima Thomas Tuchel. Otkad je njemački stručnjak preuzeo klupu Chelseaja, uspio je uvesti reda u londonsku momčad koja je postala čvrsta, dobro organizirana i opasna prema naprijed, što je kulminiralo osvajanjem Lige prvaka prošlog proljeća.

Sada je u ekipu stigao i Romelu Lukaku, vjerojatno uz Lewandowskog najbolji napadač svijeta pa klub sa Stamford Bridgea s mnogo samopouzdanja ulazi u svaku utakmicu.

Veseli što u redovima plavih sve bolje igra i Mateo Kovačić, dok su u veznoj liniji još dokazani majstori poput Jorginha i Ngola Kantéa pa se zaista jako teško nametnuti na travnjaku protiv Chelseaja.

U grupi u kojoj su još Malmö i Zenit jasno je da će ova dva europska velikana ići dalje u osminu finala, samo je pitanje tko će s prvog mjesta. Ova utakmica na stadionu Allianz svakako će nam pokazati tko je trenutno bolji, no odluka o pobjedniku skupine ipak biti trebala pasti tek u prosincu, kada u posljednjem kolu ponovo međusobno igraju u Londonu…

Prethodni dvoboji:
20.11.12 Juventus3:0Chelsea LP
19.09.12 Chelsea2:2Juventus LP
10.03.09 Juventus2:2Chelsea LP
25.02.09 Chelsea1:0Juventus LP

Izostanci i ozljede:

Juventus: Arthur (ozljeda mišića), Kaio Jorge (ozljeda mišića), Nicolussi Caviglia H. (ozljeda koljena).

Chelsea: Mount M. (ozljeda mišića), Pulisic C. (ozljeda gležnja).

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ove sezone gledamo neko sasvim novo lice Juventusa i to je ono što mora utjecati na klađenje u ovoj utakmici.

Obrana crno-bijelih izuzetno je ranjiva, što su pokazale posljednje dvije utakmice protiv Spezije i Sampdorije, no ofenziva je izvlačila Allegrijevu družinu. Vjerujemo da bi tako moglo biti i u ovom europskom derbiju pa je naša glavna oklada za ovu utakmicu oba tima daju gol, uz koeficijent 1.97, što djeluje primamljivo.

Također smatramo da je Juventusu u ovom susretu više stalo do pozitivnog rezultata, a Manchester City je u subotu pokazao da se protiv Chelseaja može ravnopravno igrati. Online kladionice podcjenjuju torinski klub i nude čak 1.92 na dvoznak 1X, a mi se ne slažemo i naša druga preporuka je upravo ova oklada.

Od ostalog, svakako zanimljivo izgleda koeficijent čak 4.00 da će Federico Chiesa zabiti, dok ćete na Romelua Lukakua dobiti koeficijent 2.10, što bi se i jedno i drugo moglo lako ostvariti.

Dodajmo tome klađenje uživo, jer riječ je o okršaju koji bi mogao ponuditi neka sasvim nove opcije za zaradu, kada napokon vidimo pravi odnos momčadi na travnjaku. A na okladu da će pasti još jedan pogodak u posljednjih dvadesetak minuta, najdarežljivije kladionice mogle bi ponuditi koeficijent oko 2.00, ovisno o kretanju rezultata, a to je scenarij koji vrlo lako možemo zamislti u ovoj utakmici…

Juventus - Chelsea Koeficijenti

22bet

1.97

Oba daju gol

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.92

Juventus 1X

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top