Liverpool vs. Manchester City – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Premiershipa

Forma:
W W W D W
  • Anfield
  • Početak: 10. ožujak 16:45
Forma:
W W W W W
DOMAĆIN 2.95
Remi 3.85
GOST 2.27
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Jedna od odlučujućih utakmica igra se ove nedjelje u engleskom Premiershipu, u kojoj će snage odmjeriti Liverpool i Manchester City.

U svojoj posljednjoj sezoni na kormilu Liverpoola Jürgen Klopp uspio je gurnuti momčad na sami vrh ljestvice. No, mora nastaviti pobjeđivati ako želi osvojiti svoju drugu titulu prvaka Engleske, budući da mu Manchester City i Arsenal pušu za vratom.

Liverpool bi u ovom dvoboju trebao računati na oporavljenog Mohameda Salaha. Egipćanin je bio mjesec dana izvan stroja, no nije se to pretjerano osjetilo na rezultatima Kloppove momčadi. Darwin Nunez proslavio se pak u prethodnom kolu golom u sudačkoj nadoknadi i trebao bi početi od prve minute u derbiju.

U ofenzivi Klopp još računa na Luisa Diaza, a zanimljivo će biti vidjeti hoće li minutažu dobiti Cody Gakpo koji je u usponu forme. U sredini pak terena važnu ulogu igraju Alexis Mac Allister i Dominik Szoboszlai, pred kojima je veliki izazov protiv aktualnog prvaka Premiershipa.

Obrana Liverpoola također će biti na iskušenjima, bez ozlijeđenog Alissona. Zato će Virgil van Dijk i njegovi suigrači morati odigrati na najvišem mogućem nivou, kako bi napadači na drugom kraju terena mogli zabiti gol više od suparnika.

A Manchester City niže pobjedu za pobjedom u 2024. godini pod Pepom Guardiolom. Oporavili su se ozlijeđeni igrači i to se osjeća na igri, zbog čega nebesko plavi imaju odličnu priliku još jednom osvojiti titulu u Engleskoj.

Sve bolje igra Erling Haaland, strijelac čak četiri gola na posljednjoj utakmici FA Cupa. Zabio je Norvežanin i u Ligi prvaka te u Premiershipu u svojim zadnjim nastupima pa se očekuje da bude vrlo opasan i u Liverpoolu.

Guardiola nade također polaže u briljantnog veznjaka Kevina de Bruynea, čiji je povratak nakon ozljede bio impresivan. Phil Foden pak igra u formi života, a prostor u ofenzivi još bi mogli dobiti Jeremy Doku i Julian Alvarez.

Što se hrvatskih igrača tiče, teško je reći hoće li Mateo Kovačić i Joško Gvardiol započeti od prve minute na stadionu Anfield, u utakmici u kojoj će Guardiola svoj sastav osmisliti na temelju taktičkih ideja osmišljenih po mjeri suparnika…

Prethodni dvoboji:
02.12.23 Manchester City1:1Liverpool PL
17.09.23 Manchester City4:1Liverpool PL
26.04.23 Manchester City3:2Liverpool EFL
19.02.23 Liverpool1:0Manchester City PL
26.10.22 Liverpool3:1Manchester City CS

Izostanci i ozljede:

Liverpool: Alexander-Arnold T. (ozljeda koljena), Alisson (ozljeda mišića), Bajčetić S. (nespreman), Diogo Jota (ozljeda koljena), Gravenberch R. (ozljeda gležnja), Jones C. (ozljeda gležnja), Matip J. (ozljeda koljena), Thiago (ozljeda mišića).

Manchester City: Grealish J. (ozljeda prepone).

ManCity zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Unatoč tome što Liverpool vodi na ljestvici i igra odličan nogomet, online kladionice svejedno su proglasile Manchester City favoritom u ovom susretu.

Mi se s tim ovaj put slažemo, jer vjerujemo da je Guardiola tempirao formu svoje momčadi upravo za završnicu sezone. Liverpool je kvalitetan, no nebesko plavi imaju još više vrhunskih pojedinaca u svojoj momčadi i znaju da si ne smiju priuštiti neuspjeh. Zato je naša glavna preporuka oklada na pobjedu Manchester Cityja, uz koeficijent 2.27 u kladionici 20bet.

Iako se radi o važnom engleskom derbiju, pogodaka sigurno neće nedostajati. Zato ima smisla odigrati i na zbroj golova, da će pasti više od 3.5 gola, što ide uz kvotu 2.27. Alternativa tome je ono što nudi kladionica 22bet, oklada da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, uz tečaj 1.94.

Ako tipujete na Guardiolinu momčad, bet365 vam nudi dvije zanimljive opcije kako dodatno podebljati tečaj. Prva je oklada da Manchester City zabija gol u oba poluvremena, uz koeficijent 2.62, dok ćete dobiti 3.60 na okladi poluvrijeme/kraj 2/2. To postaje dobitno ako klub s Etihada povede u prvom dijelu i pobijedi na kraju.

Zanimljivo djeluje i klađenje na kartone. Naime, kvota je 2.10 na više od 5.5 kartona na utakmici, u derbiji u kojem ne samo što će opomene skupljati igrači, već i treneri.

Što se pak klađenja na strijelce tiče, kvota je 2.10 da će zabiti Erling Haaland, dok ćete dobiti 4.00 ako tipujete na Phila Fodena. S druge strane, tečaj je 2.50 na Mohameda Salaha, a 2.87 na pogodak Darwina Nuneza.

Za kraj, tu je oklada na dosuđeni penal, uz tečaj 2.60, što je itekako moguće kad igraju međusobno dva vrhunska napada, s pregršt igrača na terenu koji su u stanju iznuditi najstrožu kaznu…

Za aktualne ponude posjetite web stranicu kladionice.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top