Levante vs. Atletico – Tipovi za klađenje i najava La Lige

Forma:
L D L L L
  • Ciutat de València
  • Početak: 28. listopad 21:30
Forma:
D L W W L
DOMAĆIN 5.55
Remi 3.58
GOST 1.68
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nema odmora u španjolskoj La Ligi. Nakon što smo prethodnog vikenda imali na rasporedu dva derbija, Barcelone i Reala te Atletica s vodećim Sociedadom, već preko tjedna je na rasporedu sljedeće kolo, a aktualni branitelj naslova pred novim je izazovom.

Trener Atletica Diego Simeone ne može reći da je njegova momčad na briljantan način otvorila sezonu, no muče se i najveći rivali u borbi za naslov prvaka i ništa još nije izgubljeno. Dapače, pobjedama u takozvanim “malim” utakmicama crveno-bijeli mogu se vratiti na sam vrh, a jednu takvu igraju ovog četvrtka protiv Levantea.

Zahvaljujući Luisu Suarezu “colchonerosi” su izvukli bod kod kuće protiv Real Sociedada, no navijači su očekivali više od toga. Trijumf ranije u dvoboju protiv Barce pokazuje pak da momčad ima moć, no ne smije neodgovorno prosipati bodove tamo gdje se očekuju trijumfi, kao na prethodnom gostovanju kod Alavesa, gdje je domaćin pobijedio 1:0.

Dobra vijest za Atletico je sve bolja forma povratnika Antoinea Griezmanna, koji je zabio dvaput u dvoboju s Liverpoolom, no traži se i veći doprinos vezne linije, u kojoj zasad Thomas Lemar igra na vrhunskom nivou, dok se ostatak sredine terena još traži, uključujući i Argentina, Rodriga de Paula koji je pojačao momčad tijekom ljeta.

Atletico je uspio primiti 5 golova u posljednje dvije utakmice, što pokazuje koliko se osjeća izostanak ozlijeđenog Stefana Savića, no s Janom Oblakom među vratnicama uvijek je moguće sačuvati mrežu i to je Simeoneov plan na gostovanju u Valenciji.

A Levante gotovo da nije mogao gore otvoriti sezonu španjolskog prvenstva. Nema niti jednu pobjedu u 10 odigranih utakmica, a pola ih je izgubio. No, kada je stigao Real Madrid na ovaj stadion potkraj kolovoza, dvoboj je završio 3:3, što pokazuje da momčad trenera Javiera Pereire ipak ima potencijala.

Središnja figura kod Levantea je definitivno iskusni veznjak Jose Luis Morales, koji je vodeći strijelac ekipe s 4 postignuta gola u La Ligi, a Roger Martí u napadu pokušava dodati još pokoji svoj gol, što dosad nije bilo dovoljno za ostvariti trijumf.

Ipak, svaka utakmica je novi početak pa tako i ovaj dvoboj s Atleticom, u kojem će Levante na svom stadionu Ciutat de València pod svaku cijenu pokušati izbjeći poraz, a možda i napokon stići do tri boda, na koje prije svega računaju moćni gosti…

Prethodni dvoboji:
20.02.21 Atletico0:2Levante LL
17.02.21 Levante1:1Atletico LL
23.06.20 Levante0:1Atletico LL
04.01.20 Atletico2:1Levante LL
18.05.19 Levante2:2Atletico LL

Izostanci i ozljede:

Levante: Campana J. (ozljeda lista), Marti R. (ozljeda stopala), Mustafi S. (ozljeda bedra), Postigo S. (ozljeda lista).

Atletico: Llorente M. (ozljeda bedra), Savic S. (ozljeda mišića).

Atletico zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Možda je Real Madrid posrnuo ranije na ovom stadionu, no Levante definitivno nije protivnik kojeg se pribojavaju njegovi suparnici u španjolskom prvenstvu, a ne bi trebao niti Atletico.

Jednu takvu utakmicu crveno-bijeli već su ranije igrali kod Getafea i iščupali pobjedu, a vjerujemo da će tako biti i ovog četvrtka pa je naš prvi izbor oklada na čistu pobjedu Atletica, uz koeficijent 1.68 kojeg nudi kladionica 22bet.

Također vjerujemo da bi moglo biti pogodaka u ovom susretu, kao i na prethodna dva u kojima je igrao Atletico pa tipujemo i na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, na što je koeficijent primamljivih 2.10.

Od ostalog, čak 2.87 ćete dobiti ako Antoine Griezmann zabije pogodak, a 3.74 ako sudac nekome pokaže crveni karton, što itekako možemo zamisliti u ovom dvoboju.

Za kraj, spomenimo klađenje uživo, koje bi moglo biti vrlo zanimljivo, pogotovo u završnici susreta, kada očekujemo još najmanje jedan pogodak u zadnjih 20 minuta, na što bi koeficijent mogao biti oko 2.00, ovisno o kretanju rezultata…

Levante - Atletico Koeficijenti

22bet

1.68

Pobjeda Atletica

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

2.10

Više od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top