Lazio vs. Atalanta – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Serie A

Forma:
D L D W W
  • Stadio Olimpico di Roma
  • Početak: 11. veljača 20:45
Forma:
L L W D W
Lazio
Više od 2.5 gola1.84
Atalanta
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U talijanskoj Serie A vodi se žestoka borba za mjesta koja sljedeće jeseni vode u Ligu prvaka, a rasplet dvoboja Lazija i Atalante definitivno će imati utjecaj na izgled vrha ljestvice.

Domaća momčad pod trenerom Maurizijem Sarrijem imala je nekoliko zapaženih pobjeda ove sezone, od kojih vrijedi izdvojiti domaće trijumfe protiv Intera i Milana. No, fali joj konstantnost, što se pokazalo i u prethodnom kolu kada je remizirala s Veronom.

Lazio svejedno ima dobre izglede naći se među nogometnom elitom sljedeće sezone, pogotovo ako trijumfira ove subote u derbiju, u kojem će se po običaju u ofenzivi osloniti na svog centarfora i klupsku legendu, Ciru Immobilea.

Slavni talijanski reprezentativac ove sezone zabio je tek 7 golova za Lazio i definitivno želi više, a tu su još Pedro i Matteo Cancellieri, kao alternativna rješenja Rimljana u ofenzivi.

Prilici se još nada Felipe Anderson koji u posljednje vrijeme igra ulogu džokera s klupe, dok u udarnih 11 očekujemo Sergeja Milinkovića-Savića, bez kojeg je vezna linija nebesko plavih postala nezamisliva.

Za Lazio je dobra vijest da ove sezone obrana predvođena Alessijom Romagnolijem igra bolje nego prethodnih godina i prima manje golova, no neće biti lako ovaj put sačuvati mrežu netaknutom, protiv jedne od najboljih ofenziva u Italiji.

Istina je, Atalanta pod Gian Pierom Gasperinijem već godinama igra fantastičan nogomet i nerijetko zabija puno golova. No, to nije bio slučaj u posljednje dvije utakmice, u kojima je izgubila rezultatom 1:0.

Sada plavo-crnima iz Bergama treba jedan dobar rezultat, u utakmici u kojoj ćemo sa zanimanjem pratiti nastup našeg Marija Pašalića, koji se uspješno nametnuo svom treneru i postao važan prvotimac.

Ugodno iznenađenje u gostujućim redovima ove sezone je i Nigerijac Ademola Lookman, strijelac 12 pogodaka, dok zapaženu ulogu igra i Nizozemac Teun Koopmeiners, vrlo opasan kad se priključi ofenzivi.

Atalanta ima ponešto problema s ozljedama u obrani koje bi se mogle osjetiti u ovoj utakmici, no pokušat će na stadionu Olimpico zabiti gol više od domaćina, što je recept koji je Gasperiniju dobro prolazio u posljednjem desetljeću…

Prethodni dvoboji:
23.10.22 Atalanta0:2Lazio SA
22.01.22 Lazio0:0Istra SA
30.10.21 Atalanta2:2Lazio SA
31.01.21 Atalanta1:3Lazio SA
27.01.21 Atalanta3:2Lazio COP

Izostanci i ozljede:

Lazio: Radu S. (ozljeda mišića).

Atalanta: Maehle J. (crveni karton), Muratore S. (ozljeda mišića), Palomino J. L. (ozljeda mišića), Zappacosta D. (ozljeda mišića).

Lazio zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U ovom dvoboju hrvatske kladionice daju malu prednost domaćinu, no mi smatramo da postoje i bolje opcije od klađenja na pobjednika ove utakmice.

Naime, i Lazio i Atalanta posljednjih su godina poznati po golijadama, kako u gostima, tako i kod kuće. Možda posljednjih tjedana njihovi napadači nisu bili toliko inspirirani, no vjerujemo da će doći na svoje ove subote, zbog čega je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, na više od 2.5 gola, uz koeficijent 1.84 kojeg nudi kladionica 22bet.

Rimljani su ove sezone na svom terenu raspoloženi u derbijima pa ima smisla i ono što nudi Rabona, kvotu 2.10 na okladu da Lazio zabija više od 1.5 gola na utakmici.

Primamljivo djeluje i oklada da gol pada u oba poluvremena, na što možete uzeti tečaj 1.72, dok ćete dobiti 2.06 ako se kladite da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, što je sasvim realan scenarij za jedan talijanski derbi.

Vrijedi izdvojiti i klađenje na kornere u kladionici 20bet, jer možete dobiti kvotu 1.97 na okladu na više od 9.5 kornera na utakmici, što je izgledno u ovom dvoboju, a koeficijent je čak 2.56 da Lazio dobiva više kartona, iako se očekuje da će domaćin igrati agresivnije od gostiju.

Što se klađenja na strijelce tiče, bet365 daje koeficijent 2.30 na pogodak Cire Immobilea, dok ćete dobiti 3.75 ako zabije Pedro. S druge strane, na gol Ademole Lookmana kvota je 3.40, a na našeg Marija Pašalića dobit ćete 4.75.

Za kraj, spomenimo i okladu na autogol, uz koeficijent 8.00, koji više nije rijetkost ni u sudarima najjačih europskih nogometnih momčadi pa nikog ne bi iznenadilo ni da padne na Olimpicu…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top