Juventus vs. Torino – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Serie A

Forma:
W W D W W
  • Allianz Stadium
  • Početak: 28. veljača 20:45
Forma:
D L W L D
DOMAĆIN 1.78
Remi 3.63
GOST 4.90
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U utorak je u Italiji na rasporedu još jedan torinski gradski derbi, u kojem će snage na zajedničkom stadionu odmjeriti Juventus i Torino.

Domaća momčad pod vodstvom Massimiliana Allegrija oporavila se od šoka oduzimanja 15 bodova zbog financijskih malverzacija te bilježi solidne rezultate u talijanskom prvenstvu posljednjih tjedana. Uspješno se probila do sedmog mjesta, koje joj jamči odlazak u Europsku konferencijsku ligu sljedeće sezone.

Juventus naravno ima ambicija za više od toga i pokušat će osvojiti talijanski Kup kako bi završio barem u Europskoj ligi, a svakako čeka i posrtaje klubova s vrha, ne bi li se probio sve do Lige prvaka. No, Allegri ima stalno problema s ozljedama pa trenutno ne može računati na niz igrača, uključujući Federica Chiesu i Arkadiusza Milika, što mu remeti planove.

Ipak, barem se oporavio Dušan Vlahović koji će predvoditi ofenzivu crno-bijelih, dok je tu još Moise Kean u napadu, koji bi mogao iskoristiti odsustvo nekih od Allegrijevih zvijezda. Posebno mjesto u ofenzivi ima pak Angel di Maria, jedan od junaka Svjetskog prvenstva u Kataru.

Juventus djeluje čvrsto u obrani u veljači, s Danilom i Alexom Sandrom kao vrlo kvalitetnim bekovima, a tu je i Adrien Rabiot koji odrađuje odličan posao i prema naprijed i prema nazad te Filip Kostić koji može na svojoj strani napraviti razliku na travnjaku.

S druge strane, Torino je pod trenerom Ivanom Jurićem samo bod iza Juventusa i nada se pobjedi koja bi ga lansirala na sedmo mjesto Serie A.

Međutim, “bikove” također muče brojne ozljede pa je upitan i nastup našeg Nikole Vlašića, koji je djelovao prilično dobro u jesenskom dijelu sezone.

Paragvajac Antonio Sanabria trebao bi biti najopasniji pojedinac u redovima Jurićeve momčadi, a još vrijedi izdvojiti opasnog Rusa Alekseja Mirančuka u veznoj liniji, jednog od rijetkih koji i dalje igraju u Europi.

Ricardo Rodriguez predvodi pak stražnju liniju Torina, a Vanja Milinković-Savić nalazi se među vratnicama. Obojica bi mogli imati mnogo posla u ovom gradskom derbiju na stadionu Allianz, u kojem “Stara dama” ipak slovi kao favorit za dolazak do pobjede…

Prethodni dvoboji:
15.10.22 Torino0:1Juventus SA
18.02.22 Juventus1:1Torino SA
02.10.21 Dinamo0:1Torino SA
03.04.21 Torino2:2Juventus SA
05.12.20 Juventus2:1Torino SA

Izostanci i ozljede:

Juventus: Chiesa F. (ozljeda mišića), Ihattaren M. (nespreman), Kaio Jorge (ozljeda koljena), Milik A.(ozljeda bedra), Miretti F. (ozljeda gležnja), Peeters D. (ozljeda mišića), Pogba P. (ozljeda mišića).

Torino: Lazaro V. (ozljeda koljena), Pellegri P. (ozljeda mišića), Ricci S. (ozljeda zgloba), Vlašić N. (ozljeda mišića), Zima D. (ozljeda koljena).

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Pad na ljestvici doveo je do toga da kladionice u Hrvatskoj trenutno daju sasvim solidne kvote kad igra Juventus, čak i na svom Allianz stadionu.

Dogodilo se to i u ovom gradskom derbiju pa iako Allegrijeva momčad ima pregršt problema s ozljedama, Torino također nije ostao pošteđen i trenutna forma ide u prilog crno-bijelih. Zbog toga je naša glavna preporuka oklada na pobjedu Juventusa, uz koeficijent 1.78. kojeg nudi kladionica 20bet.

Torinski gradski derbiji u prošlosti su znali biti izuzetno tvrdi, a čvrsta igra je recept kojeg Juventus koristi u posljednje vrijeme protiv svakog protivnika. Zato će mnogi odigrati i okladu na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola na utakmici, na što možete dobiti tečaj 1.70.

Po istoj logici, ima smisla i oklada koju nudi kladionica 22bet, da gol NEĆE pasti u oba poluvremena, uz kvotu 1.80, dok će neki odigrati i da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, uz koeficijent 2.16.

Ako želite još podebljati malo kvotu tipovanjem na crno-bijele, bet365 vam nudi dvije zanimljive opcije. Prva je pobjeda Juventusa bez primljenog gola, uz koeficijent 2.62, dok možete odigrati i poluvrijeme/kraj 1/1, uz tečaj 2.75 što znači da domaćin mora povesti u prvih 45 minuta i održati prednost do samog kraja.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 2.60 ako zabije Dušan Vlahović, dok je kvota 3.40 na pogodak Moisea Keana te primamljivih 4.00 na opasnog Angela di Mariju.

Za kraj, spomenimo i dosuđen penal, uz koeficijent 3.32, koji nije rijetkost u utakmicama Juventusa i nikog ne bi iznenadilo da sudac pokaže na bijelu točku i ovog utorka…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top