Juventus vs. Roma – Tipovi za klađenje i najava Serie A

Forma:
W W W W D
  • Allianz Stadium
  • Početak: 17. listopad 20:45
Forma:
W W L W L
DOMAĆIN 1.87
Remi 3.62
GOST 4.08
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Talijanski nogomet je u usponu, kako reprezentativni, tako i klupski. Serie A postala je izjednačena i uzbudljiva, a ovog vikenda na rasporedu su čak dva derbija: Lazio protiv Intera u subotu te okršaj Juventusa i Rome u nedjelju, na stadionu Allianz u Torinu.

Nedjeljni derbi bit će posebno zanimljiv, jer riječ je dvoboju dugogodišnjeg vladara talijanskog nogometa i ambiciozne rimske momčadi koja je dovela Josea Mourinha te pod svaku cijenu želi već ove sezone osvojiti barem jedan trofej.

Juventus pod trenerom povratnikom Massimilianom Allegrijem nije dobro otvorio prvenstvo i već ima jedan poraz u derbiju, protiv lidera Napolija. Ipak, trenutno je u seriji od tri uzastopne pobjede i polako raste te počinje izgledati kao čvrsti stroj s kojim su u prošlosti imale problema i najbolje europske momčadi.

U momčadi više nema Cristiana Ronalda, no još uvijek je tu pregršt talenata, od kojih svakako valja izdvojiti Federica Chiesu, junaka Italije na Euru, kao i Manuela Locatellija, talentiranog veznjaka koji je stigao u klub ovog ljeta.

Allegri u ovom susretu neće moći računati na ozlijeđenog Alvara Moratu, ali Paulo Dybala se oporavio i trebao bi konkurirati za sastav. U obrani pak i dalje Matthijs de Ligt ima prednost ispred Giorgija Chiellinija, a Leonardo Bonucci je preuzeo kapetansku traku.

A Roma je s mnogo uzbuđenja dočekala početak nove sezone, u kojoj je predvodi jedan od najslavnijih trenera današnjice. Mourinho zasad nije razočarao, iako su porazi od Lazija i Verone klub udaljili od samog vrha ljestvice.

Svejedno, Roma ostaje čvrsti kandidat za mjesto u Ligi prvaka sljedeće sezone i pokušat će to potvrditi na ovom teškom gostovanju. Hendikep za Rimljane je svakako ozljeda gležnja Tommyja Abrahama, a fali im i Leonardo Spinazzola, fantastični ofenzivni bek koji nikako da se oporavi od ozljede zadobivene na Europskom prvenstvu.

Ipak, tu je nekoliko opasnih igrača koje nitko ne smije podcijeniti. Henrik Mhitarjan je dokazana klasa, a mladi ofenzivni veznjak Lorenzo Pellegrini zabio je već četiri gola u talijanskom prvenstvu i želi isto napraviti i protiv Juventusa.

Nema sumnje, na Allianz stadionu u Torinu čeka nas pravi spektakl. I jedni i drugi zabijali su i primali mnogo golova na otvaranju prvenstva pa akcije ne bi smjelo nedostajati, no očekujemo ipak čvršći dvoboj, u kojem bi jedan genijalan potez mogao odlučiti pitanje pobjednika…

Prethodni dvoboji:
06.02.21 Juventus2:0Roma SA
27.09.20 Roma2:2Juventus SA
01.08.20 Juventus1:3Roma SA
22.01.20 Juventus3:1Roma COP
12.01.20 Roma1:2Juventus SA

Izostanci i ozljede:

Juventus: Morata A. (ozljeda mišića), Rabiot A. (bolest).

Roma: Abraham T. (ozljeda gležnja), Smalling C. (ozljeda bedra), Spinazzola L. (ozljeda Ahilove tetive).

Juventus prvak Italije

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Juventus definitivno više nije neprikosnoveni vladar talijanskog nogometa, ali momčad Massimiliana Allegrija i dalje uz Inter ima najviše kvalitete u Seriji A.

Vjerujemo da će crno-bijeli na svom stadionu opravdati ulogu favorita u ovom dvoboju i upisati sva tri boda, jer Mourinho već dugo ne prolazi dobro u derbijima. Zato je naš prvi izbor čista pobjeda Juventusa, uz koeficijent 1.87 kojeg nudi kladionica 22bet.

Unatoč velikom broju primljenih pogodaka i jednih i drugih na početku prvenstva, vidjeli smo u dvoboju Juventusa i Chelseaja da se stvari polako mijenjaju i da torinski klub igra sve čvršće. Mourinho će pak pokušati zaštititi mrežu svog vratara pa je naša druga preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, uz kvotu čak 2.18.

Spomenimo još tri potencijalne oklade. Prva je na pogodak Federica Chiese, najopasnijeg igrača Juventusa, uz kvotu 2.60. Druga opcija je da obje ekipe NEĆE zabiti gol, uz koeficijent 2.14, što je itekako moguće u ovakvo čvrstom derbiju.

A tko želi podebljati koeficijent na pobjedu Juventusa može odigrati poluvrijeme/kraj 1/1, uz kvotu 2.89, što znači da domaćin mora voditi nakon prvog poluvremena i zatim zadržati svoju prednost do posljednjeg sučevog zvižduka…

Juventus - Roma Koeficijenti

22bet

1.87

Pobjeda Juventusa

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

2.18

Manje od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top