Leicester vs. Manchester United – Tipovi za klađenje i najava Premiershipa

Forma:
D L D W L
  • King Power Stadium
  • Početak: 16. listopad 16:00
Forma:
D W L L W
Leicester
Oba daju gol: Da1.70
Manchester U.
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon dvotjedne pauze Premiership se ove subote vraća na scenu, a najzanimljiviji dvoboj definitivno se igra na King Power stadionu, gdje Leicester City dočekuje Manchester United.

Riječ je o sudaru dvije momčadi koje prolaze kroz rezultatsku krizu, a posebno je to izraženo kod Leicestera, senzacionalnog prvaka iz 2016. godine, koji je i u prethodne dvije sezone odlično gurao i borio se za mjesta koja vode u Ligu prvaka.

No, momčad Brendana Rodgersa sada je popustila i nalazi se u donjem domu ljestvice i pitanje je može li se oporaviti u mjesecima koji slijede, do te mjere da se uključi u borbu za pozicije koje vode u europska natjecanja.

Najveći problem “lisica” loša je forma nekih od igrača koji su izgledali fantastično na travnjaku prošle sezone. Ayoze Perez još čeka na prvi pogodak u engleskom prvenstvu, a Kelechi Iheanacho zabio je tek jedan. Potpuno se pak pogubio James Maddison, koji više nije čak niti redovit u udarnoj postavi.

Ipak, tu je Jamie Vardy kao konstanta na koju Leicesterovi navijači uvijek mogu računati, strijelac 6 pogodaka na otvaranju prvenstva i čovjek od kojeg će se najviše očekivati i protiv gostiju iz Manchestera. Naravno, i golman Kasper Schmeichel će morati biti na visini zadatka.

A Manchester United također ne briljira u posljednje vrijeme, o čemu svjedoče poraz od Aston Ville i remi s Evertonom, u posljednje dvije utakmice na Old Traffordu.

Trener Ole Gunnar Solskjær ponovo proživljava krizu i pod pritiskom je pa mora trgnuti svoju momčad što prije, ako želi ostati u vrhu Premiershipa, uz Liverpool, Manchester City i Chelsea.

Svijetla točka momčadi svakako je Cristiano Ronaldo, koji se vraća na Otok nakon hat-tricka na reprezentativnoj sceni, a u Premiershipu je već uspio zabiti 3 gola, u svojoj ambiciji da stigne barem do jednog trofeja s “crvenim vragovima” ove sezone.

Ipak, Manchester United ima i problema, prije svega u obrani, jer Raphael Varane i Harry Maguire muku muče s ozljedama, a čak i kad su bili spremni, nije to izgledalo sjajno u prethodnim utakmicama.

U svakom slučaju, čeka nas vrlo zanimljiv dvoboj u Leicesteru. Pobjeda je ono što treba i jednima i drugima, po možemo očekivati otvoreni okršaj u kojem golovi ne bi smjeli izostati…

Prethodni dvoboji:
11.05.21 Manchester U.1:2Leicester PL
21.03.21 Leicester3:1Manchester U. FAC
26.12.20 Leicester2:2Manchester U. PL
26.07.20 Leicester0:2Manchester U. PL
14.09.19 Manchester U.1:0Leicester PL

Izostanci i ozljede:

Leicester: Fofana W. (slomljena noga), Justin J. (ozljeda koljena), Ndidi W. (ozljeda bedra).

Manchester U.: Diallo A. (ozljeda bedra), Varane R. (ozljeda prepona), Maguire H. (ozljeda lista).

Manchester U. zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Možda nisu bili na visini zadatka u posljednje vrijeme, ali Leicester i ManUtd definitivno su imali vremena osvježiti se u posljednja dva tjedna i sada kreću od nule, prema boljoj budućnosti na ljestvici Premiershipa.

Vjerujemo da su ofenzivni dijelovi momčadi i jednih i drugih trenutno bolji od obrane i da će se to vidjeti u ovoj utakmici. Zato je naš prvi izbor oklada oba tima daju gol, uz koeficijent 1.70, što znači da očekujemo da će se mreža zatresti barem jednom na oba kraja terena.

Također smo sigurni da će Cristiano Ronaldo biti važan akter u ovoj utakmici. Nakon što je Fernandes zapucao penal protiv Aston Ville, CR7 će sigurno preuzeti sve odgovorne dužnosti na travnjaku i zbog toga je naša druga preporuka gol Ronalda, uz kvotu 1.83, što djeluje vrlo izgledno.

Naravno, kad igra Manchester United oklada na dosuđeni penal, uz koeficijent 2.63, uvijek ima smisla, a u ovom dvoboju nije nemoguć ni crveni karton, uz kvotu 5.40.

Za kraj, svakako spomenimo klađenje uživo, jer sigurno će se otvoriti dodatne opcije za zaradu već nakon prvih 15 minuta utakmice, s okladom da će pasti još jedan gol u zadnjih dvadesetak minuta vrlo izglednom, na što je moguće uloviti kvotu oko 2.00, kod darežljivih online kladionica…

Leicester - Manchester U. Koeficijenti

22bet

1.70

Oba daju gol

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.83

Ronaldo zabija

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top