Italija vs. Engleska – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige nacija

Forma:
L D W L D
  • Giuseppe Meazza
  • Početak: 23. rujan 20:45
Forma:
L D D L W
DOMAĆIN 2.82
Remi 3.20
GOST 2.58
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ovog četvrtka na rasporedu su dvoboji najzanimljivije skupine elitnog ranga Lige nacija, u kojoj će u Milanu snage odmjeriti Italija i Engleska.

Riječ je o pravom europskom nogometnom derbiju u kojem domaća momčad predvođena izbornikom Robertom Mancinijem želi još jednom zaustaviti uglednog protivnika, nakon što je prvi dvoboj ovih suparnika završio rezultatom 0:0.

Talijani s malo uzbuđenja dočekuju utakmice reprezentacije ove jeseni, jer “Azzurri” nisu izborili plasman na Svjetsko prvenstvo pa su dvije utakmice u Ligi nacija, koje će odigrati u rujnu za njih tek utješna nagrada, a cilj je pokušati preskočiti Njemačku i Mađarsku ili barem izbjeći zadnje mjesto.

Na Manciniju je još malo iskušavati igrače koje ima na raspolaganju, uključujući Gianlucu Scamaccu i Mattea Cancellierija u napadu, koji bi trebali predstavljati budućnost talijanske reprezentacije.

Minutažu bi trebao dobiti i Ciro Immobile, ključna figura u napadu Mancinijeve družine, dok u posljednje vrijeme odlično igra i Matteo Politano, koji je poveo Napoli prema samom vrhu ljestvice Serie A.

U talijanskoj momčadi još vrijedi izdvojiti Marca Verrattija kao izuzetno bitnog igrača sredine terena, a tu je i Lorenzo Pellegrini koji može biti vrlo opasan iz prekida. Sve ih pak predvodi iskusni branič Leonardo Bonucci, koji više ne može računati na Giorgija Chiellinija kao svog partnera u zadnjoj liniji, ali ne odustaje od reprezentativne karijere.

A Englezi imaju momčad kojoj se vrijednost procjenjuje na više od milijardu eura pa je na izborniku Garethu Southgateu veliki pritisak, pogotovo pred ovu utakmicu u kojoj poraz znači i ispadanje iz elitnog ranga Lige nacija.

Zato je okupio sve svoje glavne adute i cilja na pobjedu, s Harryjem Kaneom u napadu, kao i Raheemom Sterlingom te Tammyjem Abrahamom kao alternativama u ofenzivi.

U sastavu su i sve ostale velike zvijezde, poput Declana Ricea, Masona Mounta i Phila Fodena, samo je pitanje hoće li ova na papiru moćna momčad opravdati svoju reputaciju na stadionu Giuseppe Meazza, ili će doživjeti novi težak udarac pred početak SP-a u Kataru…

Prethodni dvoboji:
11.06.22 Engleska0:0Italija ULN
11.07.21 Italija*1:1Engleska EP
27.03.18 Engleska1:1Italija PRI
31.03.15 Italija1:1Engleska PRI
15.06.14 Engleska1:2Italija SP

Izostanci i ozljede:

Hrvatska: Federico Chiesa (ozljeda koljena).

Engleska: Kalvin Phillips (ozljeda ramena).

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Znamo da je riječ o skupini u kojoj je dosad bilo izuzetno teško procijeniti tko će pobijediti, čak i u dvobojima kad su Njemačka, Engleska i Italija igrali protiv Mađarske.

No, vjerujemo da je motivacija u ovom dvoboju, kao i kvaliteta na strani engleske reprezentacije, koja pred SP udara sa svojim najjačim snagama na Talijane i sve osim trijumfa neće je zadovoljiti. Traži i osvetu za poraz u finalu Eura na Wembleyju prošle godine. Mi vjerujemo da će uspjeti u svom naumu, zbog čega je naša glavna preporuka oklada na pobjedu Engleske u Milanu, uz koeficijent 2.58 kojeg nudi kladionica 22bet.

Malo je golova padalo u dvobojima ove skupine u lipnju, a trend bi se lako mogao nastaviti do samog kraja grupne faze, zbog čega će neki poželjeti odigrati okladu na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, uz koeficijent 1.67 kojeg nudi kladionica 20bet.

Radi se o utakmici u kojoj nije nemoguće pogoditi niti točan rezultat, s nekim zanimljivim opcijama koje su pred igračima. Pa ćete tako na rezultat 0:1 dobiti koeficijent 7.20 kojeg nudi kladionica Rabona, što bi se lako moglo pretvoriti u realnost, dok ćete uzeti 8.20 na rezultat 0:0, koji se već dogodio u prethodnom dvoboju ovih suparnika.

Što se pak klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 2.87 ako se u strijelce upiše Harry Kane, a čak 4.98 ako zabije Bukayo Saka. S druge strane, kvota je 3.12 da će zabiti Ciro Immobile.

Za kraj, spomenimo da ćete dobiti 2.88 ako bude dosuđen penal, što nije nemoguće u ovako žestokoj utakmici, dok je koeficijent na autogol 8.00, a padao je u mnogo navrata na prethodnom Europskom prvenstvu pa ne bi bila senzacija da se to ponovi i u Milanu…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top