Inter vs. Liverpool – Tipovi za klađenje i najava Lige prvaka

Forma:
D W L W D
  • Giuseppe Meazza
  • Početak: 16. veljača 21:00
Forma:
W W W W W
Inter
Dvoznak: 1X1.79
Liverpool
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ovog tjedna Liga prvaka nas časti zaista odličnim nokaut utakmicama. Samo dan nakon dvoboja PSG-a i Reala, na scenu stupaju nogometaši Intera i Liverpoola, koji će u Milanu otkriti tko u boljoj formi dočekuje nastavak elitnog klupskog nogometnog natjecanja.

Inter još od ere Josea Mourinha nije napravio ništa važno u europskim natjecanjima i itekako to želi promijeniti, no grupna faza u kojoj je dvaput izgubio od Reala pokazala je da se crno-plavima neće biti lako nositi s najboljim klubovima na svijetu.

Ipak, trener Simone Inzaghi može reći da na raspolaganju ima darovitu momčad, u kojoj sve bitniju ulogu igraju hrvatski nogometaši. Ivan Perišić nedavno je poentirao u derbiju s Milanom, a Marcelo Brozović čvrsto drži svoje mjesto u veznoj liniji.

Za golove je pak zadužen Lautaro Martinez, Argentinac koji ove sezone polako izrasta u pravo ofenzivno rješenje za klub iz Milana, dok se s njim odlično nadopunjuje i iskusni Edin Džeko, koji je prešao među “nerazzurre” prošlog ljeta.

Inter u svojim redovima sada ima i vrlo kvalitetnog veznjaka Hakana Çalhanoğlua koji se brzo uklopio u momčad i vuče konce igre u sredini terena, o čijem nastupu će mnogo toga ovisiti za domaćina.

A Liverpool je s druge strane prebrodio svoju krizu, u koju je upao Jürgen Klopp prošle sezone. Tada crvenima s Anfielda ništa nije išlo pa su jedva uopće izborili mjesto u Ligi prvaka, u godini u kojoj su branili titulu prvaka Europe.

Oporavak čvrstog braniča Virgila van Dijka učinio je svoje i sada Liverpool djeluje moćno i ganja trofeje na više različitih kolosijeka, s elitnim klupskim nogometnim natjecanjem kao prioritetom.

Dobra je vijest za Kloppa da se nakon Afričkog kupa nacija vratila u momčad njegova udarna postava napadača, s Mohamedom Salahom i Sadiom Maneom koji su međusobno igrali u finalu tog natjecanja.

Liverpool ima vrlo efikasan napad, u kojem je proradio i Portugalac Diogo Jota, a njemački stručnjak kao dodatno oružje raspolaže s Firminom pa možemo reći da “redsi” imaju jednu od najbolji ofenziva trenutno u Europi.

U svakom slučaju, na stadionu Giuseppe Meazza čeka nas odlična utakmica dvije momčad s mnogo kvalitete u svojim redovima, u kojoj Liverpool slovi kao favorit, ali domaćin će učiniti sve što je u njegovoj moći da uzvrat dočeka s pozitivnim rezultatom za sebe…

Prethodni dvoboji:
11.03.08 Inter0:1Liverpool LP
19.02.08 Liverpool2:0Inter LP

Izostanci i ozljede:

Inter: Bastoni A. (ozljeda gležnja), Robin Gosens (ozljeda tetive), Correa J. (ozljeda tetive).

Liverpool: Origi D. (ozljeda koljena).

Liverpool zabija manje od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Znamo da Liverpool ima fantastičnu momčad koja je spremna za najviše domete, a Inter se nije proslavio jesenas u okršajima s Realom, no vjerujemo da na svom stadionu ima ono što je potrebno da parira svakome u Europi.

Inter možda nije odigrao svoje najbolje utakmice prethodnih tjedana, ali Liga prvaka uvijek je posebna inspiracija pa vjerujemo da će Inzaghi i njegovi igrači biti na visini zadatka. Zato je naša prva preporuka dvoznak 1X na Inter, uz koeficijent 1.79.

Također smatramo da neće biti srljanja u ovom dvoboju, jer igra se još 90 minuta na Anfieldu i ništa neće biti riješeno ove srijede. Zato je naš drugi izbor oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, uz kvotu 2.17.

Spomenimo još neke zanimljive oklade. Da će pasti autogol koeficijent je čak 7.00, a bilo ih je dosta u zadnjih godinu dana, čak i u ovakvim vrhunskim utakmicama. A na penal i isključenje dobit ćete kvotu 8.00, što će neki igrači sigurno poželjeti odigrati.

Za kraj, tu je oklada poluvrijeme/kraj X/X, uz kvotu 6.00, što znači kladiti se da će prvih 45 minuta završiti neriješeno i da se to neće promijeniti do samog kraja. Poželite li se pak kladiti na točan rezultat 1:1, dobit ćete koeficijent 6.50, a baš to je ishod kojeg možemo zamisliti u ovom dvoboju…

Inter - Liverpool Koeficijenti

22bet

1.79

Inter 1X

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

2.17

Manje od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top