PSG vs. Real Madrid – Tipovi za klađenje i najava Lige prvaka

Forma:
W W D W W
  • Parc des Princes
  • Početak: 15. veljača 21:00
Forma:
D W L D D
PSG
Dvoznak: 2X1.87
Real Madrid
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Elitno klupsko nogometno natjecanje vraća se na scenu u velikom stilu ovog utorka. U derbiju osmine finala Lige prvaka snage će odmjeriti Paris Saint-Germain i Real Madrid, dvije momčadi krcate istinskim zvijezdama.

Pariški klub pogonjen katarskim milijardama još uvijek čeka na osvajanje titule prvaka Europe, a trener Mauricio Pochettino dobio je Lionela Messija kao pojačanje tijekom ljeta, koji bi trebao biti prevaga u utakmicama s najboljim klubovima svijeta.

No, Argentinac ne briljira kako smo navikli u dresu Barcelone, a problem je i teška ozljeda Neymara, koji je ponovo izvan stroja i neće moći pomoći momčadi u ključnim utakmicama Lige prvaka.

PSG je definitivno ranjiv, što je pokazao i poraz od Manchester Cityja u grupnoj fazi, ali i nedavno ispadanje od Nice u francuskom Kupu. No, ekipa koja u svojim redovima ima Kyliana Mbappéa uvijek može do samog vrha, čemu se nadaju Parižani ovog proljeća u elitnom klupskom nogometnom natjecanju.

PSG ima ponešto ozlijeđenih igrača, uključujući i Sergija Ramosa, koji bi rado odmjerio snage s madridskim klubom, nakon što ga se olako odrekao prošlog ljeta.

Pochettinu će faliti nekoliko potencijalnih prvotimaca, no dobra je vijest da su spremni Marco Verratti i Georginio Wijnaldum, igrači koji mogu napraviti razliku u sredini terena, a imat će najviše posla ovog utorka u Parizu.

Istina je, nema kluba u Europi koji je više puta osvajao Ligu prvaka od Real Madrid. Sjećamo se još nezapamćene tri titule u nizu, od 2016. do 2018. godine, za ukupnih 13, čemu se niti jedan europski velikan još dugo neće ni približiti.

Snaga Reala prije svega je u odličnoj veznoj liniji koju predvodi Luka Modrić, dok su Toni Kroos i Casemiro još uvijek glavni suradnici najboljem hrvatskom nogometašu.

Ipak, trener Carlo Ancelotti ima ponešto razloga za brigu. Rezultati nisu bili sjajni u posljednje vrijeme, jer Real je ispao iz Kupa Kralja, dok u prvenstvu teško pobjeđuje u posljednje vrijeme. Protiv Villarreala i Elchea uspio je čak ostati i bez trijumfa.

Tu je i ozljeda bedra Karima Benzeme koji vrlo vjerojatno neće biti spreman istrčati na travnjak u Parizu pa će se najviše očekivati od Viniciusa Juniora, darovitog Brazilca koji je ove sezone u fantastičnoj ofenzivnoj formi.

U svakom slučaju, čeka nas uzbudljiv dvoboj na Parku Prinčeva u kojem će domaćin pokušati napraviti razliku uoči uzvrata u Madridu, no iskusna momčad Reala ima oružja kako se obraniti pa nema izrazitog favorita u ovoj dvoboju…

Prethodni dvoboji:
26.11.19 Real Madrid2:2PSG LP
18.09.19 PSG3:0Real Madrid LP
06.03.18 PSG1:2Real Madrid LP
14.02.18 Real Madrid3:1PSG LP
28.07.16 Real Madrid1:3PSG ICC

Izostanci i ozljede:

PSG: Herrera A. (ozljeda bedra), Letellier A. (bolest), Michut E. (bolest), Neymar (ozljeda gležnja), Ramos S. (ozljeda lista).

Real Madrid: Benzema K. (ozljeda bedra).

Real Madrid osvaja Ligu prvaka

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako su online kladionice postavile Paris Saint-Germain kao jasnog favorita u ovom dvoboju, mi vjerujemo da protiv Ancelottija i njegove družine neće ići sve glatko za domaćina.

Baš suprotno, smatramo da je Real taktički na odličnom nivou i sposoban baš u velikim utakmicama izvući svoj maksimum, zbog čega je naša prva preporuka dvoznak X2 na Real, uz koeficijent 1.87.

Također ova utakmica teško da će se pretvoriti u golijadu, jer i PSG i Real u posljednje vrijeme bolje čuvaju svoju mrežu, nego što igraju prema naprijed. Zato je naš drugi izbor oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, uz primamljivi koeficijent 2.27.

Od ostalog, na dosuđeni penal dobit ćete koeficijent 2.45, a uvijek postoje velike šanse da će se dogoditi u ovakvim utakmicama. Zanimljivo, da neće biti realiziran kvota je čak 8.00.

Ne zaboravimo niti klađenje uživo, jer radi se o utakmici u kojoj ćemo najviše toga moći predvidjeti nakon što vidimo odnos snaga na travnjaku u prvih 15 minuta utakmice. Oklade na zbroj golova, tko će sljedeći dati gol pa i tko će pobijediti bit će puno lakše za prognozirati dok se ovakav derbi odvija pred vašim očima. Zato svakako na svom mobitelu imajte otvorenu omiljenu kladionicu i brzo reagirajte, čim se pojavi obećavajući koeficijent za koji vjerujete da je na svom vrhuncu i jamči izgledan dobitak…

PSG - Real Madrid Koeficijenti

22bet

1.87

Real Madrid X2

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

2.27

Manje od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top