Hibernian vs. Rijeka – Tipovi za klađenje i najava Europa Conference lige

Forma:
W W W W W
  • Easter Road Stadium
  • Početak: 05. kolovoz 20:45
Forma:
D W W W W
DOMAĆIN 2.36
Remi 3.14
GOST 3.09
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Na krilima odlične igre u derbiju protiv Dinama koji je završio 3:3 na Maksimiru, nogometaši Rijeke nastavljaju ovog četvrtka svoju avanturu u Europa Conference ligi, na gostovanju u škotskom Edinburghu.

Momčad Gorana Tomića pred najvećim je europskim izazovom ovog ljeta, protiv Hiberniana koji definitivno nije momčad za podcjenjivanje. Uostalom, u nedavnoj prijateljskoj utakmici pobijedio je Arsenal.

Hibernian je u seriji od pet uzastopnih pobjeda, uključujući i onu za vikend protiv Motherwella, kojom je otvorio sezonu škotskog prvenstva pa trener Jack Ross može biti zadovoljan i s puno samopouzdanja iščekivati obračun s Riječanima.

Ovaj klub iz glavnog grada Škotske bio je treći u Premiershipu prošle sezone, iza Rangersa i Celtica, no u svojim redovima nema niti jednu skupocjenu zvijezdu, već selekciju uglavnom bazira na domaćim igračima.

Izdvojiti možemo mladog 19-godišnjeg lijevog beka Josha Doiga i napadača Kevina Nisbeta kao nogometaše koji bi mogli napraviti impresivnu karijeru, dok ostatak momčadi igra kolektivno i zasad im dobro ide na svim frontama, uključujući i onu europsku.

No, Rijeka nije Santa Coloma iz Andore, s kojom se Hibernian lako obračunao u prošlom kolu. Hrvatski predstavnik do dvoboja s Dinamom nije primio niti jedan pogodak u četiri službene utakmice s kojima je otvorio sezonu, a onda se na Maksimiru proslavio i napadački dio ekipe.

Ganac Issah Abass pokazao se kao izuzetno ubojit, a švicarski Hrvat Josip Drmić također donosi kvalitetu pa Riječani zaista mogu reći da imaju dobre realizatore u svojim redovima.

Dodajmo tome Roberta Murića i još jednog ganskog nogometaša Prince Ampema i postane jasno da kog god Tomić stavi u momčad, bit će prijetnja škotskoj obrani. No, bivši golman Šibenika Nediljko Labrović morat će braniti puno bolje nego protiv Dinama, ako Rijeka želi u Edinburghu završiti neporažena.

Dakle, i jedini i drugi nalaze se na dva koraka do glavne faze novog europskog natjecanja te znaju da bi im posljednja prepreka lako mogao biti grčki PAOK.

A obje momčadi gladne su međunarodnog uspjeha pa nas na Easter Roadu čeka izuzetno zanimljiv dvoboj koji nam sigurno neće dati konačnog pobjednika, ali će nam jasno pokazati tko ima jače adute na travnjaku, uoči uzvrata na Rujevici za tjedan dana…

Prethodni dvoboji:
Hiberrnian– dosad nikad igrali – Rijeka

Izostanci i ozljede:

Hibernian: nema značajnih ozljeda.

Rijeka: nema značajnih ozljeda.

Hibernian pobjeđuje rezultatom 1:0

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Obje momčadi u dobroj rezultatskoj seriji iščekuju ovaj dvoboj, bez poraza na otvaranju sezone. No, svakoj seriji dođe kraj, a tako će biti i ovaj put.

Unatoč nedavnim solidnim nastupima, vjerujemo da će Rijeka imati velikih problema na Easter Rodu, protiv domaćina koji igra odličan nogomet ovog ljeta. Baš zbog toga naš prvi prijedlog je oklada na pobjedu Hiberniana, uz koeficijent 2.36, što se svakako isplati odigrati.

Na utakmicama ova dva kluba za vikend je palo ukupno 11 golova, no ulog je u Europi značajno viši i ne možemo očekivati ništa slično. Zato također preporučujemo okladu na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, za što možete dobiti kvotu 1.71.

Od ostalog, izdvajamo i okladu na remi u prvom poluvremenu, uz koeficijent 1.95, kao i potencijalni kazneni udarac, koji ako se dogodi donosi vam kvotu od 2.60.

Svakako ne smijemo zaboraviti niti live klađenje. Naime, bookmakeri su prilično nesigurni na ovoj utakmici i ne znaju u kojem će smjeru krenuti. Već prvih 20 minuta moglo bi pokazati tko će na kraju do pobjede pa ih možete preduhitriti i uloviti obećavajući koeficijent na ishod utakmice, zbroj golova ili čak hendikep, uz koji su veliki izgledi da ćete na kraju dana profitirati…

Hibernian - Rijeka Koeficijenti

22bet

2.36

Pobjeda Hiberniana

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.71

Manje od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top