Dinamo vs. Legia – Tipovi za klađenje i najava Lige prvaka

Forma:
D W W W D
  • Maksimir Stadium
  • Početak: 04. kolovoz 20:00
Forma:
L W W W L
DOMAĆIN 1.67
Remi 3.80
GOST 5.20
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Samo tri dana nakon neizvjesnog derbija domaćeg prvenstva u kojem su odigrali s Rijekom 3:3 na Maksimiru, nogometaši Dinama pred novim su europskim izazovom, u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

Momčad Damira Krznara dosad se lako obračunala s islandskim Valurom i ciparskom Omonijom, a sljedeći ispit na međunarodnoj sceni bit će dvoboj s poljskim prvakom, Legijom iz Varšave.

Riječ je o momčadi koja je u prethodnoj rundi izbacila estonsku Floru s dvije tijesne pobjede, a poraz za vikend od Radomiaka pokazuje da je itekako ranjiva pa Dinamo s pravom ulazi u ovaj okršaj u ulozi favorita.

No, “modri” su također pokazali slabosti na otvaranju sezone, posebno u Prvoj HNL u kojoj su već uspjeli na Maksimiru izgubiti od Slavena, a nisu trijumfirali niti protiv Rijeke u nedjelju. Zbog toga Krznar mora biti oprezan, ako želi dovesti svoju momčad na prag plasman u elitno klupsko nogometno natjecanje.

Dinamo ovog ljeta igra na krilima Lovre Majera, koji je već zabio četiri gola u svim natjecanjima i dodao tome tri asistencije, čime se prometnuo u najvažnijeg igrača na travnjaku. No, morat će mu se protiv Poljaka pridružiti još netko, prije svega Mislav Oršić i Bruno Petković u napadu, a Kristijan Jakić i Luka Ivanušec u sredini terena.

Krznar pokušava svoju momčad učiniti svježom, rotirajući sastav uoči domaćih i europskih izazova, pa će Mario Gavranović preseliti na klupu, no Švicarac bi mogao dobiti priliku u završnici, kao džoker s klupe, što mu zapravo najviše i odgovara. Zbog toga njegov pogodak u ovom susretu nije nemoguć.

“Modri” će morati igrati kompaktno, protivniku ostavljati što manje prostora i paziti na kontre, kako Dominik Livaković ne bi morao spašavati svoj gol. Nema sumnje, poljski nogomet je u usponu pa tako i Legia, a trener Dariusz Banasik očekuje da će njegovi igrači na Maksimiru pružiti žestok otpor.

U svojim redovima ima odličnog hrvatskog braniča Josipa Juranovića, a u napadu će se mnogo toga vrtjeti oko iskusnog Portugalca Rafe Lopesa, koji će svojom kvalitetom pokušati napraviti razliku i zagorčati život Dinamu.

Unatoč tome, prednost je na strani domaćina. Hrvatski prvak posljednjih se godina potvrdio kao momčad koja može igrati ozbiljan nogomet u Europi, čemu svjedoči i četvrtfinale Europske lige ovog proljeća. Svejedno, svaka međunarodna utakmica je teška pa će Dinamo morati odigrati puno bolje nego što je igrao protiv Slavena i Rijeke, ako želi ostvariti pobjedu…

Prethodni dvoboji:
Dinamo– dosad nikad igrali – Legia

Izostanci i ozljede:

Dinamo: nema značajnih ozljeda.

Legia: Bartosz Kapustka (ozljeda koljena).

Dinamo zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Uz dužno poštovanje poljskom prvaku, u ovoj utakmici ipak će se najviše pitati Dinamove nogometaše o konačnom rezultatu. Na strani hrvatskog predstavnika je i kvaliteta i europsko iskustvo, potreban će još biti tek pravi pristup i maksimalno angažirani nogomet kroz svih 90 minuta.

Mi vjerujemo da će Dinamo upravo na takav način igrati u ovoj utakmici, zbog čega je naša prva preporuka pobjeda domaćina, uz kvotu 1.67, koja sasvim dobro odgovara realnom odnosu snaga na travnjaku.

Ulog je velik u ovom susretu, a i kvaliteta protivnika takva da ne možemo očekivati totalnu golijadu pa je naš drugi prijedlog oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, na što možete uloviti koeficijent 1.79, što djeluje obećavajuće.

Od ostalog, svakako će neki poželjeti igrati hendikep na Dinamo, uz kvotu čak 2.86, što je sasvim realan ishod, jer očekuje se da “modri” napadaju tijekom 90 minuta. S druge strane, ne bi bilo iznenađenje da Legia sačuva svoju mrežu u prvom poluvremenu, a na remi u prvih 45 minuta kvota je 2.15, što vrijedi probati.

Za kraj, tu je oklada da ćemo vidjeti kazneni udarac i da će biti realiziran, uz koeficijent 3.50, što je itekako moguće u ovakvim utakmicama…

Dinamo - Legia Koeficijenti

22bet

1.67

Pobjeda Dinama

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.79

Manje od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top