Francuska vs. Obala Bjelokosti – Tipovi za klađenje i najava prijateljske utakmice

Forma:
W W W W W
  • Orange Velodrome
  • Početak: 25. ožujak 21:15
Forma:
D W D W L
Francuska
Više od 2.5 gola1.85
O. Bjelokosti
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Tri mjeseca uoči početka novog izdanja Lige nacija na kojem brani naslov pobjednika, Francuska brusi formu prijateljskim utakmicama, od kojih je prva na rasporedu ovog petka, protiv Obale Bjelokosti u Marseilleu.

Izbornik Didier Deschamps ušao je u još jednu važnu nogometnu godinu, u kojoj Francuzi u studenom i prosincu brane i titulu prvaka na Svjetskom prvenstvu u Kataru, nakon što su podbacili prošle godine na Euru, na kojem su bili u užem krugu favorita.

Francuskoj se može dogoditi posrtaj, no radi se o izuzetno moćnoj momčadi, pogotovo sada kada za nju napokon igra Karim Benzema, čovjek koji je svojim golovima nedavno potopio PSG u Ligi prvaka i predstavlja jednog od najboljih napadača današnjice.

Hoće li Benzema zaigrati protiv Obale Bjelokosti ostaje upitno, jer muči ga ozljeda lista, no u napadu Deschamps još ima Kyliana Mbappéa i Antoinea Griezmanna pa razloga za brigu u francuskom taboru nema.

Uz iskusne igrače kao što su Paul Pogba i N’Golo Kanté, izbornik je ovaj put pozvao i nekoliko mladih talenata u veznu liniju, od kojih se ističu Aurélien Tchouaméni iz Monaca, kao i Christopher Nkunku iz Leipziga, željni dokazivanja na velikoj sceni.

Standardna obrana Francuske također je na raspolaganju za ovu utakmicu, predvođena Hugom Llorisom koji će pokušati kroz 90 minuta sačuvati svoju mrežu netaknutom.

A Obala Bjelokosti radije bi igrala završnicu afričkih kvalifikacija za SP ovih dana, nego prijateljsku utakmicu u Marseilleu, no nije uspjela izboriti plasman na veliku nogometnu smotru i s tim se mora pomiriti.

Izbornik Patrice Beaumelle sada može samo polako graditi novu generaciju, koja će pokušati dostići uspjehe slavnih prethodnika, Didiera Drogbe i sličnih velikana bjelokošćanskog nogometa.

Doduše, u svojim redovima ova reprezentacija ima nekoliko zvučnih imena, među kojima se posebno ističu Nicolas Pépé i Wilfred Zaha u napadu, dok Franck Kessié igra sjajno u sredini terena i jedan je od najzaslužnijih za uspjehe Milana ove sezone u Seriji A.

U svakom slučaju, Obala Bjelokosti na stadionu Velodrome pokušat će dokazati da nije još jedna dosadna afrička reprezentacija na čijim utakmicama teško padaju golovi, dok Francuzi traže trijumf koji bi dodatno podigao raspoloženje momčadi, na otvaranju reprezentativne godine u kojoj će se dijeliti najvrjedniji mogući trofej, u prosincu u Kataru…

Prethodni dvoboji:
15.11.16 Francuska0:0Obala Bjelokosti PRI
17.08.05 Francuska3:0Obala Bjelokosti PRI

Izostanci i ozljede:

Francuska: Karim Benzema (ozljeda lista), Benjamin Pavard (bolest).

Obala Bjelokosti: Jérémie Boga (ozljeda koljena).

Francuska zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako u utakmicama reprezentacija u pravilu ne pada mnogo golova, pogotovo kad se igra ozbiljno i na rezultat, vjerujemo da u ovom prijateljskom okršaju to neće biti slučaj, jer i jedni i drugi potpuno rasterećeni ulaze u dvoboj, željni pokazati se pred publikom.

Francuzi su apsolutni favoriti za ostvarenje pobjede, no online kladionice na njih daju prilično malu kvotu, zbog čega je naša glavna preporuka u ovoj utakmici ipak oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, uz koeficijent 1.85.

Za one koji žele igrati na trijumf domaće momčadi, od oklade na čistu pobjedu svakako je bolja opcija klađenje na hendikep -1.5, uz kvotu 2.05, što znači da Francuska mora pobijediti s najmanje dva razlike.

Što se pak strijelaca tiče, na Kyliana Mbappéa dobit ćete samo 1.90 ako poentira, dok je kvota 4.00 ako to bude prvi gol na utakmici. Na Antoinea Griezmanna je 2.20, a ako pogodak zabije Nicolas Pépé na drugoj strani, ulovit ćete kvotu 5.00.

Da će golovi biti postignuti u oba poluvremena koeficijent je 1.74, a uloviti možete 2.62 na dosuđeni penal, što ne bi bilo iznenađenje, s obzirom na napadačku kvalitetu koja će se naći ovog petka na travnjaku Velodromea.

Za kraj, spomenimo i klađenje uživo, jer još je lakše predvidjeti ishod utakmice kad vidite kako se odvija akcija na travnjaku, uključujući i zbroj golova te tko će sljedeći zabiti. U ovom trenutku oklada na gol u zadnjih 20 minuta, uz koeficijent koji će biti oko 2.00 djeluje primamljivo, pod uvjetom da do tada ne bude pitanje pobjednika u potpunosti riješeno…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top